Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mihaela - stai ca acu vin de acasa! Cum si-a dat dr seama ca nu a asimilat copilul Vigantol? Asta din cate imi aduc eu aminte se cupleaza cu Ca, asa ca nici Ca nu ar trebui sa aiba destul. Cea mai simpla metoda sa afli daca are suficient Ca este sa ii iei sange din vena , dar mai poti vedea o eventuala anemie printr-o intepatura in degetel, pentru o HCG (hemoleucograma). Stiu de aventuri cu Vigantolul de la o verisoara a sotului, al carui baietel a avut probleme de asimilare pana la 2 ani. l-a intepat si rasintepat pe bietul copil si abia la 2 ani i s-a inchis fontanela.

laura - nu pot renunta acum la un tarc, ca ti l-as fi trimis cu placere. Spune-mi daca si-au scos acte la copil oamenii astia...parca acolo se indreptau ultima data...

aventura - bine ai revenit printre noi! uitasem sa-ti zic ti-am dus lipsa!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si ca sa vedeti ca suntem si noi albastrele iote poze de pe unde am umblat
http://good-times.webshots.com/photo/2671751260050980246NrDTsq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Eliiiiii - deschide telefonul!!!!!!!!!! sau suna-ma, trebuie sa vb cu tine!!!!!!!!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

asa si poze de la BREAZA...http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/poze%20breaza/
azi m-am pus pe ele..ca nu am mai pus de 1000 de ani

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Anis, ti-am vazut pozicile, dar DSC04416 este SUPERTARE! Cat de sweet sunt amandoua fetele si ce iubire mare e acolo! Iar IMG_4029 si IMG_2213 sunt de coperta de revista!

Mergi la inceput

si mai am cateva poze..asa cu amandoua...http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/Ingrid%20si%20iarina/

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Messa multumim mult...pupici de la fete

*** AniS ***

Mergi la inceput

mihacarm ..multumim.Toate detaliile de la botez , in afara de inscriptionarea balonelor sunt facute de mine..si meniurile si cristelnita e conceptia mea..adica facut de mine...tot

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

anunt pentru fetele interesate de bona

bona adjudecata de moa!

O luna de proba si apoi continuam daca ne place. Am un feeling ca va fi oki.

In genere mi-a placut, vb cam multicel...da nu e rau..o invatza si asta micu ceva din ce turuie ea...
Nu e chiar babone, are 53 ani, nu are obligatii (sot sau alt gupil mic pe acasa), curatica si placuta la prima vedere.

Are experienta, nu sta prea departe, ne-am invoit la un program 8-17 si un menaj pt bb..rufe, calcat, papa, curatenie dupa el si in camera lui.
Si am zis ca daca sta peste ora 17 sau daca avem nevoie in we o sa platim extra...

La banutzi la inceput i-am zis (sar'na Aventura..ca nu prea stiam piata) ca stiu ca intre 6 si 7 mil se ia..bla bla. Ca io vreau sa fie si ea multumita (si chiar asa e...am ganduri pe termen lung daca e oki) si ca ii dau 650ron!

A fost de acord!

Ideea e ca eu o sa merg initial cu prg redus la job si o sa ma ocup si de firma ..dar de acasa....ea nu stie inca toate amanuntele. O sa i se para oki daca ii mai dau din cand in cand drumu si mai devreme (la ultimul job asta era pb ca o tineau peste program in mod repetat si ca o intarziau cu banii ..la noi nu o sa fie nici pe departe cazul)

deh...de data asta am fost pe faza gio, laura. Las ca sigur va gasiti si voi!!!

Laura tantica cealalta si-a gasit intre timp :(

Shine plecaciuni si multumiri multe!!! Sper sa mearga oki cu tantica, e cam cum ai spus... Fac cinste!! si lui Alexutzu dragutzu!!

si pt ca azi tot vi l-am parat pe Teo cu cascadoriile lui... ia luati de vedeti cum se prezinta

la masa de leguminoase...

mai pateste careva asa ceva?

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

alinuk..ai zis bine ca pret sper sa va intelegeti.

Eu as acauta si eu o bona...ca nu stiu cat mai rezista mama..da' o i-au asa usurel..cand apare ceva mai bun..nici eu nu stiu..mie si f teama.

*** AniS ***

Mergi la inceput