Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

despre noi...thea e mierlaita fara oprire. vrea numai in picioare sa stea. se ridica de toate alea. de canapea, de scaun, trage de tot ce prinde sa se ridice.

nu vrea sa stea cu nimeni. am fost la socrii si a urlat de cate ori cineva a incercat sa o ia in brate. aiurea. sper sa treaca repede. doamne, dam dintr-o faza in alta.

ma duc sa pap, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

michelle - stai tu linistita, ca si sa vrei sa scapi de noi nu se poate! katy - e un fel de ochiul soacrei, vede tot, citeste tot, mai rau ca aia de la SRI.

diana - nici eu nu va recunosc copiii...Adam a trecut di mana in mana la mama, ca a avut niste surori in vizita, fara comentarii. Pe el il apuca bazdacul doar cand ii e foame si somn. Altfel vrea numai pe jos, in 4 labe sau tinut in picioare , asta mai rarut.

cine stie ce ne mai asteapta?!

anis, ivona, mihaela- am vazut pozele voastre, fff frumoase.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mihaela, diagnosticul de rahitism fara analize e un fel de....So, pana nu ii iese negru pe alb ca are asa ceva, linisteste-te. Dpdv al dr de fam, ambii mei copii ar fi suferit de rahitism. Ei si 90 % dintre sugari. Noroc cu pediatrul care mi-a bagat mintile in cap. (n-am dat Ca decat dupa 12 luni, in lunile cu r)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Michelle bine ai revnit printre noi.. Te mai asteptam cu vesti bune. O sa vina soarele si pe strada ta. Incearca sa gandesti pozitiv. Asta e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si pt Michelle . Va citesc mereu subiectul cu "Durerea...". Tinem pumnii sa vina un bb mic cat mai repede. Suntem alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

si Poze din vacanta din grecia

http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/vacanta%20grecia/

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai dar activitate la greu, am lipsit ceva ore si am recuperat in 5 minute...

Pako - stai sa vezi ca si eu fac ca toate animalele cand o hranesc, cu telecomanda dupa mine in cautarea reclamelor, ca atunci e cuminte si eu bag cat pot... nu mereu merge. Cu jucarii in mana - am anulat, ca e cu faza cu dintii si tine jucaria in gura si atunci e "poarta" inchisa de tot! dau si borcanele, dar nu e entuziasmata la nimic... cred ca o sa ma chinui cu ea pana se face domnisoara cu ciclu' menstrual. Azi a mancat, la bona acasa,(la noi se repara cu bormasini in bloc) dar nu din supa luata de acasa "la pachet" , ci din ciorba femeii ca era mai buna , ca sa nu mai blenduiasca - i-a pus paine in ea si cica a mancat ca sparta, are painea gluten? dar ce mai conteaza la mine!!! Am zis ca o sa-i dau bani femeii sa faca cu o portie mai mult poate imi salveaza copilul (supa de acasa luata la pachet tot de ea era facuta).
Asa ca e valabil si ce zice Dianamizzi cu mancatul prin vecini, ca si eu mancam la unii (saraci rau) turte facute pe plita si ma luminam oare de ce sant asa de bune, cred ca daca le facea maica-mea nu erau asa bune!

ma si eu nu am coborat patul dar noi santem mai lenoase cand vine vorba de folosit manutele, de asta nu cred ca va merge in patru labe, nu le foloseste ca sa se catere, sa se ridice. doar ca sa se tina de mainele mele pentru a merge prin casa. Dar cred ca o sa o fac - poate ii place si il folosim si ca tarc ...

dianamizzi si eu am trecut prin faza cand nu accepta pe nimeni, dar uite acum e la bona care are 2 fete care azi sant acasa de 20 si 18 ani si sotul, asa ca e inebunita de placere, a depasit faza cu plansul la altii, e totul bine inafara ca prea multe maini strica asa ca dupa o zi cu atatea brate (familia bonei e topita dupa ea) apoi avem faze de maraiala! cand zbiera la straini, am adus-o la birou si cu toata durerea am trecut-o prin 5 maini si fetze straine si in 2 zile s-a schimbat situatia.

fetele activitatea e nebuna aici, plec acasa sa ma chinui cu masa de la 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Deja mi-e rusine de ce o sa scriu, dar daca tot manac un k...t macar sa-l manac pana la capat.
M-a sunat Claudia, mama lui Emanuel, ca are nevoie de un patut/ tarc si daca pot sa o ajut. Nu-l mai poate tine la ei in pat fiindca baiatul cade. Deci daca aveti vreunul de dat de pomana va rog sa-mi spuneti. In alta ordine de idei, ea s-a angajat la Selgros la curatenie si s-a mutat impreuna cu Valentin si copilul intr-o casa in Otopeni. Asta ca sa va spun ce mai face, ca m-ati intrebat. Oricum ma suna cam o data pe saptamana si ma tine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alinuk hihi ce casa i-ai luat lui teo.............ca doar tot lucrezi in imob!!!

eli vacantza placuta!

mihacarm de ce sa pui vigantolul in linguritza si nu in gura, il scuipa daca i-l dadeai direct sau ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Anis, f frumoase pozele de la botez. Imi inchipui ce frumos a fost. Te-ai ocupat de toate amanuntele: baloanele personalizate, meniurile de pe mese, ligheanul de botez (se numeste cristelnita?) impodobit cu trandafiri... nu am mai vazut asa ceva.
Iarina e o tare dragalasa. Mi-a placut f. mult pozele in care Ingrid isi pupaceste surioara.
Sunt f.frumoase si pozele din vacanta.
Ai doua printese minunate.

Mergi la inceput