Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo? pe fir? am venit! ce faceti? Neata!

la raport repede - bai va zic, eri zi naspa de tot! Inafara ca abia seara am inceput sa realizez de ce ghinion mare am scapat cu viata de dimineata, adica am realizat ca daca o lovea pe Diana, era moarta din clipa aia, eu poate ma aparam cu o mana ceva pusa deasupra, dar ea... gata... seara ma apucasera o durere de cap din aia tampita de nu puteam deschide ochii, am bagat 4 nurofenuri, pana am trecut si la supozitoarele lu' fie-mea in cantitati nelimitate, ca oricum erau din alea pentru pana la 5 luni, asa ca la ea nu stiu daca le mai foloseam, asa ca le-am folosit la mine Eram pe punctul de a suna bona sa se intoarca ca Diana nu intelege ca ma doare capul si vroia joaca, de unde ca eu nu ma puteam misca... noroc ca am culcat-o , mare noroc ce sa zic, ca a dormit 20 de minute ca mi-au trezit-o vecinii - se fac reparatii in 2 apartamente. incep sa ma gandesc serios la o casa... ca ma termina astea cu bormasinele.... De mancat a mancat... mai putin asa, mananca rau de tot, chiar rau frate, vreau sa ajung la doctor poate imi mai da ceva gen VISOL ca nu se mai poate... numai laptele prin somn e luat fara probleme... Mai misto ca spre seara era fata si cu alergie pe spate si gat , bubite mici mici, marunte, suspectez Danonino, il scot din program, insa asta inseamna sa nu mai manance nimic (ii place Danonino asa ca ii bag 2 linguri, ea apoi deschide gura la urmatoarele 2 linguri cand bag cereale sau alta papa, apoi se prinde - iar ii dau danonino - deci e momeala intr-un fel). Seara mi-am facut de cap cu o bere care a fost ca pisu de fata mare, nu m-a satisfacut asa ca am bagat de Draci si 50 de wysky si m-am culcat... sper sa fi trecut ghinionul!
Acum copilul e la bona acasa... ca de, la noi merg bormasinele in casa! Dezastru! nu mananca nici laptele de dimineata - se trezeste la 7 si mananca prin somn la 11 prima masa... incep sa ma sufic deja!
aaa si macar una buna... noaptea asta m-am dus mult mai putin sa vad ce face fie-mea noaptea... poate ne despartim si noi omeneste, fara scanfal!

Mirandolina - cred ca ai emotii mari, nu de alta dat mai ai cateva zile si devii femeie, stii tu, prima noapte asta dupa ce iti permite preafericitul popa... o nunta ca in povesti iti doresc.

Pako - eu tare asi vrea sa evit dependenta copilului de mama in timpul somnului, am copil cuminte si daca nu ii intru in coarne si arat ca se poate si altfel ... s-ar putea sa reusesc!!!

katy - eterna problema cu unghia... o am si eu, e mai bine acum, nu vreau sa ajung la dr. ca am oroare si cand ma doare nu las sa puna mana fara anestezie. acum am rezolat cu o pedichiura mai buna, zic eu, mai priceputa, sa vedem daca tine... fata cu incaltamintea - dupa sarcina multe fete raman cu picior mai mare ... adica trebuie de acum sa-ti procuri incaltamintea mai mare cu o marime. .. si mie nu-mi vin adidasii de fata mare, asa ca am investit in altii - adidasi de femeie cu copchil.

Mihacarm - parerea mea, mai trimite dr. si in pasarica masii , eu nu cred asa pe cuvant nici un diagnostic, plus ca forma la cap depinde de pozitia copilului, daca ii place mai mult pe o parte decat pe alta... nu ai ce face, rahitismul - se corecteaza si nu se face intr-o luna, daca e rahitism - trebuia sa vada din timp, ma rog, eu zic sa nu te dezamagesti, ca nu e tot asa de rau precum pare...

Ylilimic - hai ca e complicat si la voi, multa rabdare trebuie sa mai ai!

catalino - auzi, tu neglijezi copilul? hai ma las-o mai moale... pai ce vrei sa stai toata ziua in fundul lui? copilul trebuie sa stie ca se poate juca si singur, altfel... tot noua o sa ne fie greu! clar ca lor le place sa fim in preajma lor, dar nu din cauza neglijentei , ci a coarnelor! iar cornitele exact acum cresc!

fetele ma duc la plimbare, ca sant azi cu fundul in sus, nu stiu ce am, o fi de la vreme, dar sant mai rau ca dracu... cred ca ma duc pana acasa sa ma intind cu toata treaba de la birou ca am un nod in gat cat mine!

pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

declar clar... nu mai fac nimic de mancare la copil, ii face bona supa si in rest cereale si orez ca deja ma apuca plansul de cate ori ii fac tot felul de retete mai de retete furate de pe aici... si ea nu accepta nimic. Ma las bagubasa si cu asta basta! Sa traiasca cu aer ca visol in continuu nu ii pot da ca e cu calciu si nu se recomanda...

Michelle - astept sa-mi dau un BUZZZ pe messenger ca am ceva pentru tine, sper sa ai puterea sa mai crezi, sa mai speri... sant alaturi de tine!

de branza va zic eu - am cumparat de toate felurile... nu e buna decat branzica de la danonino - numai asta accepta! imi vine sa vomit cand ma gandesc ce inseamna sa vine ora de masa la copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Liuda, de ce nu incerci si cu borcanele?...asta daca nu ai nimic impotriva lor...mie mi se par cu mult mai gustoase fata de cum ii gatesc eu...au arome, condimente...au gust:))).Macar pana isi da Diana drumul la mancare.
edit...si in timpul papei da-i o jucarie sa se joace...noi numai asa macam,cu 2-3 jucarii care i le schimb ...plus ca fac ca, cateul si soricelul de-mi iese pe nas...rade si apoi basculez lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

MIchelle, [floare]

Pt rahitism ne-a recomandat 5 pic de vigantol. Mi-a zis sa nu i le mai picur in gurita ci sa i le pun in lingurita. Asa am facut azi dar mi s-a parut ca mai repede il scuipa asa.
Azi am inceput sa ii dau si Ca lactic, cate 1/2 pastila de 2x/zi. Am pisat-o bine si am amestecat-o cu laptic. Numa ca se facu o pasta asa ca ungeam suzeta cu ea si i-o dadeam sa o suga. Ma cu ce sarg sugea ca m-a facut curioasa si am gustat si eu ce ramase pe lingurita.

Ma duc sa ii fierb legumele ca inca doarme. Sper sa nu patesc ca ieri cand nu a dormit mai mult de 45' in 2 reprize ca o trezea nenea mesterul care e la noi in casa zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetelor. ne-am intors de la plimbare . thea are pauza de desene si cantece asa ca am venit sa va salut.
tot racita sunt dar nu mai am mucii taras ca ieri. of. sper numai sa nu ia si thea de la mine.

LIUDA- DOAMNE FERESTE ce ai patiti ieri saraca, acum am citit. bine ca ati scapat de alte alea. nici nu ma gandesc. te cred saraca de tine cu chinuiala cu mancatul. eu asa eram cand ram mica, ca dienuta ta. plangea maica-mea langa mine cu ceasca de supa si eu nu mancam decat cateva lingurite. alea cantate si exasperate in nu stiu cat timp. asa e ea, nu are pofta de mancare, ii ajunge ce ia asa. lasa retetele complicate daca nu merg, degeaba te chinui. vezi ca ea mai mutl cu din astea simple merge. nu tre sa manance cantitati mari. acolo 2, 3 linguri din aia, ailalta.... ti-am zis eu eram la fel. la un an cica eram mai slaba decat trebuie. da ...au sunt normala. ce sa mai fi facut si maica-mea ca a incercat toate alea cu mine. mie mi-a venit pofta de mancare la 9 ani. am mers la felix si mi-a priit la baile alea. nu stiu da tin minte ca mi-era mereu foame
aaa. si mancam pe la alta lume. duca maica-mea mancare la vecina sus si eu mancam la ea si taaaare bun era. nu stiam ca e de la noi de acasa. da asa era mai bun la altul. si seara traiam cu gris cu lapte. asta era preferatul meu.
acu lasa ce sa mai faci ca ai facut de toat. asa cum e ea, mananca cat vrea si cat ii ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata fetele. Mai la mine s-a vindecat degetul si sper sa nu mai am probleme de genul. CU incaltamintea...nu e aceasi de dinainte de sarcina, ca adidasii astia mi i-am luat acum. Oricum eu am aceasi masura la picior ca inainte. Faza e ca nu mai suporta piciorul sa stea in incaltaminte inchisa ca-mi face rana. Asta ziceam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ramasesem datoare cu poze de la BOTEZUL IARINEI http://s187.photobucket.com/albums/x228/anis_alina/Iarina%20botez/?start=40
in sfarsit le-am pus....o sa le pun si pe cele cu breaza, grecia etc

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata fetele. Mai la mine s-a vindecat degetul si sper sa nu mai am probleme de genul. CU incaltamintea...nu e aceasi de dinainte de sarcina, ca adidasii astia mi i-am luat acum. Oricum eu am aceasi masura la picior ca inainte. Faza e ca nu mai suporta piciorul sa stea in incaltaminte inchisa ca-mi face rana. Asta ziceam

Michelle, scumpa. Nici nu stii ce bine-mi pare ca ai gasit puterea sa scrii si la noi. Sa stii ca noi oricum te spionam ca sa aflam vesti despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

YILIMIC- mama ce povestesti tu acolo saraca. cu doi copii chiar ca e tare greu cateodata.

ALINUK - ce-i place lui Teo casuta. succes cu bona!

aaa noi suntem inca la nivelul de sus cu patutul. nu vrea si gata sa doarma jos. in nici un chip. cand se vede asa jos plange. ce sa ii fac... cred ca ii pun direct pat la ea in camera si iau grilaj din ala special car se pune la pat nomal, sa nu cada.

AVENTURA - ma bucur ca ai revenit. pupam pe antonio. tu ce mai faci, tot asa sportiva? tin minte de pe vremea odiseei. eu decat mers pe jos mult fac. daca incerc cva aerobic imi iese sufletul din mine . ce naiba am, m-am ramolit :) acum iau centrum , poate imi revin cu energia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Raspund si eu pe scurt:

Anis
, super poze!!!

Alinuk, mey repede te-ai miscat!! daca nu te intelegi cu bona, eu urmez!

Eli mama, distractie placuta la mare!!! Auzi, ca tot mi-ati trezit pofta cu jobul, la voi acolo nu se organizeaza si concurs pt psiholog? just wondering.... Vreau la munca!!!!!!

Shine, eu cred ca marea mi-a dereglat copilul. Unei prietene i-a zis clar doctorelul ca marea agita unii bebelusi. Si ea a patit exact la fel. Cica am stresat copiii la mare din cauza agitatiei.

revenim

Mergi la inceput