Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ma scuzati ca am scris atit de mult, dar nu vroiam sa treaca virgula capitolul si sa nu va scriu ce simt. Anyway, eu voi putea spune "M-am maritat la capitolul 47

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Gata, ma duc la culcare AMR = 6 ore 33 minutzi

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ella, iti doresc in primul rand sa te simti mereu bine cu cel de langa tine. Adica sunt realista, stiu ca nu sunt doar momente roz, dar sa ai acea liniste interioara ca cel de langa tine iti este nu numai sot dar si prieten si sprijin. Mama, inainte sa ma marit, mi-a dat un sfat pe care il tin minte. A zis "mama, sa ai grija ca cel pe care il alegi sa iti ofere un umar de sprijin la nevoie, asta e foarte important." Asa cum sunt si altele, stiu, dar asta m-am priceput eu sa spun mai repede. Restul a zis mult mai bine Messa.
Si pentru ziua de azi iti doresc nervi tari si sa constientizezi ca niciodata nu ii poti multumi pe toti. Asa ca vezi sa te simti tu bine.

Vremea se pare ca din nou e de kko. Ma pregatesc sa ma duc la piata ca Mateiu a balotat toate fructele si tre sa fac aprovizionarea si vreau sa mai cumpar niste tarate. Nu mai scapam domne de spuzeala aia de transpiratie. Mai ales pe manute e plin.
In alta ordine de idei, ieri a baut suc de grapefruit si i-a placut mult mult.

Intrebare: daca e sa alegem premergator, la ce trebuie sa ne uitam? (eu am intrat pe bebelusultau.ro sa vad cat costa si eventual sa comand si peste tot scrie ca nu se pune bebelul in premergator pana nu se ridica singur de marginea patului ... asa ca mai astept, dar macar sa stiu ce as cauta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

catalina - cand il dau pe Adam cu Orajel (mai ales de noapte), urla de sare camasa de pe mine!!!! Apoi ii dau suzeta si practic urla 2-3 min, rau de tot, ii mai vine si senzatie de voma, si abia apoi se linisteste si adoarme la loc. Oricum azi-noapte la 4 ne-a "bucurat" urechile cu un concert pe cinste care intrecea cu mult stuffstock-ul de la Vama.
Si la Matei e la fel?

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mira

fata draga... inca o data te felicit pt ziua de azi si iti doresc pentru cele ce vor urma multa intleepciune, rabdare si intelegere.

Sa fii fericita alaturi de Maya si de iubitul tau viitor sotz!!

Dragelor

haideti ca ma bag la facut un nou capitol

..stati pe aproape ca pun linku'

poop fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata!

Ella, muuultaaa fericire!! Sa va distrati bine!!
Sper ca ai reusit sa-ti faci somnul de frumusete :)) Dak nu bine ca s-a inventat fond de ten-ul si anticearcanul

Liuda, ai incercat cu suc de fructe cu pulpa in biberon? Uite ce-i dau eu si moare de pofta: 2-3 morcovi, 1 portocala, 1 piersica, 1 mar. Tot la strocator si iese si cu pulpa. Am dat gaura mare la tetina si baga cca 200 ml. Sa stii ca nu e o solutie sa-i dai mancare gatita pentru voi ca nu stiu daca e inca pregatita. Ai incercat sa mananci tu mancarea ei in fata? Poate ca atunci cand te vede mananca si ea..

Alinuk hai ca e tare bancu'

Catalina, mie pediatrul (este foarte scolit omul) mi-a interzis premergatorul, a spus ca iti stramba piciorusele si coloana, mai ales ca este greu Antonio...Stiu ca si Mateias e destul de mare..E of course doar parerea mea, stiu ca a fost intotdeauna controversat dar de ce sa risti? Am intrebat-o pe sor'mea care traieste in Elvetia (e si ea insarcinata in 7 luni acum, Antonio o sa aiba un verisor) si mi-a spus ca nu se mai folosesc nici acolo..

Io am o alta problema! Scaun de masa, inca nu i-am luat dar am vazut ca acel Chicco Poly este 5,5 mil in Cora...frate parca nu-mi vine sa dau atatia bani..Voi ati gasit ceva mai ieftin dar cu aceleasi functii? Adik io as vrea sa aiba rotile, tava detasabila, spatar cu mai mult pozitii, sa fie reglabil pe inaltime, sa aibe centuri in 5 puncte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Mirandolina sa fiti fericiti si casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

uelcom la cap 47

fetelor azi avem mare mare...
deci sa ne betzivim!!!

Alinuk si bb Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anca - asa ceva gasesti la miniblu. Eu chiar asa cum spui tu am, si a costat 2.400.000 lei. Acum poate nu e chiar atat, dar tot pe acolo se invarte suma.
www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=37&cod_produs=102" target="_blank">uite asa am eu si pretul eu zic ca e ok, poate ti-ar fi mai de folos si cu roti...daca vrei sa il muti de colo-colo.

ella - distactie maxima si sa va fie intr-un ceas bun si nunta si botezul!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by Messa

marybell, daca vrei fetitza, mi-l dai pe rockeru' premiant (ca e gata crescut si mai e si rocker si mai e si premiant) si ti-o dau pe a mea in schimb --------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)

ha ha ha super tare propunerea ta...mie una imi surade ideea asa nici nu mai tre' sa mai fac alt "plod" ca as avea cum mi-am dorit toata viata - un baiat si o fetitza- si unde mai pui ca sunt si de aceeasi varsta...super ideea...ba mai mult Edy o sa fie de acord, fiindca te place...

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput