Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki..pt varianta simpla a sarmalelor se poate face "varza a la cluj" daca nu stii cum e iti explic si are aproape acelasi gust si nu te mai chiunui cu invartitul. Mie sarmalele imi par o mancare extrem de economicoasa...cumpar 1 kg de carne tocata si am sarmale pt o saptamana intreaga..adica felul doi amiaza e asigurat.
Moni..nush cum sunt prietenii tai dar ai mei sunt de ceva de genul "-Ce ai bun de mancare?" eu dau la toata lumea ca nu sunt zgarcita. Aseara am facut rapid spaghete carbonara ca doar am avut musafiri . Despre mancat...imi place sa mananc bine nu mult . Se si vede nu? probabil am mostenit-o pe mama mea, ea duminica gatea inttodeuna 3 feluri de mancare, desertul nu lipsea din casa. Duminica era duminica. In rest peste sapt 99 % din cazuri aveam 2 feluri de mancare la amiaza. E bine? E rau? Asha m-am obisnuit...asta e. Acum mai fac si eu uneori doar cate un fel dar parca lipseste ceva....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama mia ce discutii pe aici.
Mie imi place sa am frigiderul plin, chiar daca arunc mancarea din el. dar nu intotdeauna se nimereste sa fie asa.
Pt. iarna eu nu prea pun:
- muraturi primesc de la mamici/bunici.
- dulceata numai la clatite folosesc si am si din 2005....
- vinete dau bani la mama, imi cumpara, le coace si le aduc la Tm la lada.
asa ca....m-am scos...cel putin pana cand sunt ele in stare sa puna pe iarna. pe urma....si de la magazine sunt foarte bune.. Nu mai zic de castravetii bulgaresti de la Lidl. cand mergem in HU imi cumpar cateva borcane bune.

am venit cu mama, cica are colesterolul marit, ceva probl. cu tiroida, dar toate starile naspa sunt de la menopauza, cica a intrat prea devreme, mai putea astepta vreo 4 ani.
cam asta e tot, fug sa pun cartofii pt. piure la foc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca faine prietene Pai cum sunt ale mele? Nu prea-s, ca mai mult vorbim la telefoane,suntem toate mai mult decat ocupate. Cea care a trecut ieri p-aci n-a vrut sa guste nici macar un pahar de suc,ca cica e satula,e plina,abia mancase bla bla bla ...
Si nu e rusinoasa de felul ei,nici mofturoasa,de obicei baga ce vine la rand.Deci eu nu gatesc nici pentru husband cat ar trebui,darmite pentru prietene Numa' pentru socru o mai fac,da' nu ca as fi deosebit de incantata de treaba asta
Tu esti ca mami cu sarmalele,tot la 2-3 saptamani cam face,mai ales iarna, deja Ghitza cand aude de sarmale ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

pai io gatesc doar foarte rar mancare ptr 2 - 3 zile rar insemnand o data pe luna , tot ce fac fac pe loc, ne plictisim de aceeasi mancare asa ca si al mine bate vantu exceptand mezeluri branzeturi lactate
CE N AS DA SA POT EU SA AM LA BANI sa MANANC NUMAI LA RESTAURANT
MARAKI aceeasi pb o am cu sarmalele si eu....noroc cu mama care imi aduce, de altfel e singurul fel de mancare care l am luat de la ea

GIOVA asa i cu intratul mai devreme la menopauza...mama avea niste nervi

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

S-a intors Diana si deja doarme.Buna afacere fiica-mea asta! Au intrat intr-un market de langa noi si dupa: "vai ce dulce-i" si "pui pe ea" a primit o cutie cu Boni Bon de la o vanzatoare.N-a vrut nicicum sa ia bani pe ea vanzatoarea.Ghitza i-a zis ca i-o da dupa ce papa,acasa.Dar cum era zombie de somn,nu i-a mai trebuit papa.
Bomboanele le-am topit eu intr-o secunda

M-a sunat Ana de Spania,sunt ok,la Vinga,o comuna intre Arad si Timisoara,la bunicii ei.
Maine dupaamiaza vin pe la noi

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

De gatit eu gatesc. asa pt. 2 maxim 3 zile. e drept ca mai sunt si zile cand fac pe loc, caci nu am chef sau sunt in pana de ide.
Sarmale si mie imi plac, dar fac mai rar. imi plac doar cele cu varza murata si tot uit cand ajung in piatza sa cumpar. si stau cu carnea tocata si cu ciolanul afumat in congelator.
Cosmi sper sa-i treaca starile astea, ca ne speriem, nu alta.
eu sunt tare nervoasa si irascibila.....zau ca nu stiu ce am...o cert pe Dani, raspund urat la mama, zbier pe marco. si asta e de mai mult timp. cred ca trebuie sa iau ceva, sa fiu mai calma.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova las-o mai moale cu cafeaua, asa imi spune Giorgos ca la nervii care-i am numai de cafea nu sant
Bianca vreau si eu reteta de varza a la Cluj, sper ca e cu varza murata.
Merg sa-i pregatesc lui Angelo sa manance, azi s.a sculat la 10.30 si pranzul il are putin mai tarziu.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Noi cumparam si semipreparate cand nu avem mancare gatita. Snitzele, chiftele, kebab,peste, etc.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Au nemtii o reteta de wursti, se taie felioare subtiri ( cred ca sant buni aia polonezi din Ro ), ceapa solzisori, castravete murat( felioare subtiri ) otet si ulei si cine vrea piper macinat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Moni ce bine ca sunt ok si ca va vedeti maine.
Maraki eu beau doar o cafea pe zi, dim. asa ca nu de la aia m-i se trage.
Noua nu ne plac semipreparatele. am mai luat si noi in It., dar nu am fost multumiti de ele.

mergem dupa pitic si la Kid's lanmd, ca i-am promis danielei.
mai dupa amiaza sper sa mearga cu mama in parc, ca sa pot sa-mi fac si eu curat.

_

Mergi la inceput