Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..ai dreptare..iar ajungem la discutii in contradictoriu si chiar nu merita. Fiecare e cu pasaricile ei in privintza mancarii si nu numai .
Cosmi, Bianca are teme de vacanta? A invatzat ceva in vacantza asta? Invatatorul Sandrei nu le da nimic in special (ma refer sa faca anumite probleme de la numarul cutare la cutare din culegerea cutare) dar ii spune sa lucreze ce vor si cat vor. Deja a lucrat la romana o jumate de caiet si la mai putin un pic. Iar acum citeste. la inceputul anului care a muncit si dupa verificarea caietelor le da cate un FB in carnet la ambele materii.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ali, cam asa ceva risc si eu cu Ilinca de ma apuc sa o dezbrac la momentul cu pricina. Asa ca o las sa faca linistita.
Ca veni vorba, i-am cumparat o saracie de olita din Cora, simpla, cu un abtibild colorat pe ea, dar care are inauntru ca o bulinutza mica de metal, care - cind se uda, teoretic ar trebui cu pishulica - incepe olita sa cinte Happy Birthday to you. Ideea e ca tinind olita in baie, cind facem dus ajunge cite un strop de apa in olita si incepe aia sa cinte de mama focului si ne fentam cu totii, ne uitam in jur ce mama saraciei se aude, pina ne dumirim ca ne cinta...olita. Happy Birthday.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA nu esti fraiera , esti doar o mare gospodina (pe care eu le admir) .Totusi nu trebuie sa le privesti cu ochi rai pe cele care nu fac la fel cu tine.Asta e valabil in orice domeniu.
COSMI poate ca daca as avea timp si n-ar fi asa cald,as mai face si eu cate ceva de genul asta.Imi amintesc cand stateam la socru si veneam acasa de la servici,numai ma trezeam ca ma asteapta cate un lighean urias cu fasole verde sau visine culese sau mai stiu eu ce Numai de ele n-aveam chef,dar nici nu le-as fi lasat sa se strice,asa ca puneam mana .Cat traia soacra-mea avea camara cu varf.Acum socru-meu singur la 76 de ani isi pune singur muraturi castraveti,gogonele etc. si isi fierbe si bulion pe rand,cate putin,pe cum se coc rosiile.Are timp omu'

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Irinel, fain ca aveti olitza dinaia. Eu am tot cautat sa ii cumpar olitza muzicala dar nu am gasit(poate nu am cautat unde trebuia). Asha ca sora-sa i-a luat de ziua lui o olitza cu maner si jucarie care a fost 30 lei si nici nu sta pe ea. Mai am 2 olitze in casa, una cu spatar si una simpla rotunda + capac de wc. Dar stau in debara si astepta momentul...
Cosmi..sa pui castraveti e f simplu. La 25 kg de vinete am copt exact 3 ore pe 4 ochiuri de aragaz + ca le-am si dat prin mixer + curatenia aferenta a durat 4 ore..
Moni, probabil prietena mea m-a facut sa gandesc altfel...si altele sunt gospodine cu ceea ce cumpara si gatesc bine dar la ea...bate vantul pana si in frigider. iar sotul ei e un gurmand de numa ..toata lumea face misto de el cand e la chefuri mananca cat 2...saracul...pai daca acasa nu prea are ce
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna,
noi am papat ciorbitza de vacutza si acum facem nani, cand se trezeste papam ostropel de pui cu piure de cartofi.........mmmmmmmm ce bun......
nici io nu pun pt iarna, decat gogosari marinatzi ca nu exista in comertz si nimeni nu-i face cum ii fac io, restul faci mami, soacramea si altele la magazin, ca sunt slava d-nului acum.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA are fata mea de scris o groaza ...nu stiu acnd si o scrie ...la toate materiile dar daca ea ii plecata de acaas de 1 luna......sa te tii cand o venii peste 2 saptamani
castraveti nu mersi nu pun ....ac ne plac aia din comert

MONI si socrumeu face tot singur si...imi aduce si mie
IRINEL faina faza cu oala
ALI pupicei voua

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

BIANCA si eu am prietene (nu multe) dar nu le-am facut inventarul in frigidere sa vad cum stau Poate o fi al cura de slabire aia a ta
Si la mine bate vantul in figider,periodic.Adica sau e cu varf,sau gol golutz

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Moni..nu am facut inventarul am aflat si eu de la cumnata-sa care stie de la maica-sa. i s-a si plans ca la ea niciodata nu are ce manca. In fine..problema lor cu se hranesc nu?.
Sambata, duminica sunt "abonati" la resturant asha ca..nu le plang de mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Cosmi...Maraki..acum fiecare face cum ii place si i se pare mai convenabil. Eu prefer sa le pun eu dupa gusturile mele si nu cred ca trebuie sa discutam pe vremea lui ceausescu pt ca multe dintre noi eram la scoala asha ca nu stim multe din ce se gasea si ce nu. Salata de vinete se gaseste si in supermarketuri daca vreau, dar decat sa mananc asha ceva mai bine nu mananc deloc.
Moni, o prietena face vinetele si cu ceapa si cu usturoi, cate un pic din fiecare. Mie imi place usturoiul dar e pacat sa stric gustul vinetelor punand usturoi in ele
Poate sunt eu mai de moda veche si mai fraiera de muncesc atata dar inca nu ma plang. Prefer sa mi le fac eu cu manutzele mele ca sunt mai bune decat sa le faca altii. Chestie de gusturi nu?.

Bianca te inseli: nu e chestie de gusturi depinde fiecare cat de este Eu din cauza lenei, fac sarmale o data sau de doua ori pe an, imi plac foarte mult dar munca multaaaa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

BIANCA vaaaai ce lantz al slabiciunilor Pai si parerea lui mami e ca la mine e frigiderul gol,ma critica tot timpul si d-aia nu murim de foame,chit ca dupa siluetele noastre,asa s-ar parea .
Dar mancam ca sa traim,nu traim ca sa mancam.Sau poate la altii e invers

Mergi la inceput