Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)
Raspunsuri - Pagina 27
irinel2005 spune:
Diana, pishulica la olitza. 

Moni, a sosit prin urmare momentul. Nu stiu daca tu ai mai pus-o pe olita, insa sunteti pe calea cea buna. Si eu am citit ca trebuie inceput sa punem copilul la olita in momentul in care ne anunta (inainte) ca vrea pishu sau caca. Ilinca momentan imi spune in timp ce face, iar nu inainte, asa ca mai asteptam, nu-i nici o graba. Iar dupa ce a facut imi zice "caca. chimbe mama".
Ai grija cu metroanexita aia, ca e tare pacatoasa.
Eu vinetele le fac vara fara maioneza (sunt mai usoare si, fiind proaspete, iar nu congelate, au un gust foarte bun fara), iar iarna cu maioneza. Am mai facut si cu usturoi, si combinat ceapa - usturoi.
DanaEne, multa sanatate micutzelor tale.
Cind ai vreme si nu te preocupa alte probleme mai importante, spune-mi te rog daca ai gasit in cele din urma subtitrare la degetica, ca am gasit eu ceva.
Iar Bianca, ce sa mai zic. Fain v-ati aranjat si voi cu sanatatea. Eterna poveste cu papucii de casa ai copiilor. Dani iti seamana tare bine.
Cosmi, Stef se face tot mai frumos pe zi ce trece.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
szaboali spune:
fetelor,
Multa sanatate piticilor , mamicilor si bunicilor
Si eu fac parte din "clanul" puturoaselor
...pentru ca sotiorul meu gandeste exact ca si Maraki
ca nu are rost sa ma obosesc, ca daca ii tre ceva sunt destule magazine in care gaseste ce ii pofteste inimioara
...asa ca sunt o puturoasa.
Mama pune muuuulllltttteee pe iarna de toate felurile si daca nu mananca...doar sa fie

...si apoi ma imbie si pe mine sa-mi duc , ca sa mai poata pune si la anul....dar anul asta duc multa munca de lamurire cu ea sa nu mai puna atatea ca nu are rost....dar ea asa e invatata...sper sa o si pot convinge![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina
Biancas spune:
Cosmi...Maraki..acum fiecare face cum ii place si i se pare mai convenabil. Eu prefer sa le pun eu dupa gusturile mele si nu cred ca trebuie sa discutam pe vremea lui ceausescu pt ca multe dintre noi eram la scoala asha ca nu stim multe din ce se gasea si ce nu. Salata de vinete se gaseste si in supermarketuri daca vreau, dar decat sa mananc asha ceva mai bine nu mananc deloc.
Moni, o prietena face vinetele si cu ceapa si cu usturoi, cate un pic din fiecare. Mie imi place usturoiul dar e pacat sa stric gustul vinetelor punand usturoi in ele
Poate sunt eu mai de moda veche si mai fraiera de muncesc atata
dar inca nu ma plang. Prefer sa mi le fac eu cu manutzele mele ca sunt mai bune decat sa le faca altii. Chestie de gusturi nu?
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
szaboali spune:
Monica, felicitari Dianei
...ce fain ca se cere deja la olita...Iarina tot nu vrea sa stea , sta 5-10 secunde si se ridica , apoi se aseaza iar si tot asa...noi mai avem mult pana sa-mi ceara olita.
Irinel
si Iarina tot in timp ce face sice si ce face...si nu apuc sa o pun pe olita
...daca incerc sa o dezbrac atunci poate nimeresc sa imi faca pe unde apuca![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina
Biancas spune:
Moni..fain de Dia ca a facut pisu la olitza. Sunt curiosasi eu cand voi vedea primul pisu in olitza a lui Dani.
Si sa ma laud cu ce-a mancat fiu-meu....5 linguritze de ciorba si 7 de spanac cu ochi
L-am intrebat "dani mai vrei papa?" la care el "niu-niu-niu" si in acelasi timp da si din cap in semn de Nu
. I-am spus ca mergem la nani flamad si s-a apucat sa cante cumva "nani,nani" foarte bucuros. L-am pus in pat si la culcare. i-am dat 5 ml de sana-sol poate cand se trezeste o sa manance ceva. Azi dimineata a baut 200 ml de lapte. Am si renbuntzat sa ii dau fructe la 10 tocmai ca sa manance amiaza si el pauza
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, am vazut filmul cu cateii iar pozele sunt f faine. Ce fain face Marco ca si cateii...
. Exact asha face si Dani cand vrea ceva...eheheh..ceva sunete dinalea
Bianca
monica70 spune:
IRINEL Diana nu voia sa stea pe olitza,mai mult de 30 de secunde.Si ea ma anuntza "caca" doar in momentul cand se scremea,deci prea tarziu.
Am de gand sa cumpar o olitza de cum ajung in Constantza,ca nu ma pun sa o car pe tren pe asta tip "scaunel".Si o si abandonez acolo,probabil iau una mica ,simpla.Ma gandeam initial la colac de WC,dar nu stiu,mi-e sa nu o derutez.
Cu pusul sau ne-pusul pe iarna,nu cred ca tine de puturosenie sau nu
,iar aveti chef de discutii aiurea 
Sunt si de cumparat de toate,dar le prefer pe cele puse de mami,cat o mai tin puterile.Dar si de cumparat,mai cumpara sotzul spre nervii soacra-sii,ca de ce da banii,cand sunt si puse de ea.El e atras de etichete si noutati.Dar cumpara in 99% din cazuri,cam ce nu pune mami.Altceva:daca avem surplusuri prin gradina la socru-meu,doar nu le arunc,ma pun si le fac,eu sau mami.Deci suntem cam la mijloc.Probabil cand nu mai pune mami,oi mai pune eu,daca o sa am timp si chef si imi renteaza.,ca si asta e un criteriu.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
cosmi1975 spune:
BINCA daac iti face placere sa pui e foarte bine ,,,nu consider ca cele care fac sunt fraiere
al meu nu face la oala dar ...zice dupa ce face...bun baiat
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
MONI
EEEEEEEEEEEE NU FACEM DISCUTII DAR CHIAR MI E LENE SA PUN MURATURI SI CHESTII MIGALOASEEEE
cosmi1975 spune:
MONI
EEEEEEEEEEEE NU FACEM DISCUTII DAR CHIAR MI E LENE SA PUN MURATURI SI CHESTII MIGALOASEEEE