Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee, cu adultii la balcon e tot la fel..alte sperieturi. Mor si eu de inima cand o vad pe spoacra, p[e sotia socrului cul mi-l tine la geam/balcon. si le zic tot timpul, caci nu sunt linistita deloc.
tunsoare placuta.
Moni ai fata mare, ce-ti pasa. sa vedeti ca pana in toamna scapati de pampers. ar trebui sa-i iei olita cu voi in concediu, mai ales acum ca se cere.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Moni..tu trebuia sa fii barbat iar Ghitza femeie. Nelu face curatenie in casa in rest eu fac cumparaturi, mancare si altele. Ma ajuta si el unde am nevoie de ajutor dar la mancare nu s-a bagat niciodata(eventual sa dea prin masina rosiile de bulion...).
De cumparaturi..habar nu are ce sa cumpere, de multe ori il pun sa cumpere ceva si ia alceva ca cica era mai bun. Oricum fatza de toti prietenii nostrii mie mi se pare ca el face cel mai mult in casa.. Restul stau cu in sus toata ziua. Prietena mea are femeie la curatenie si ea e acasa cu copilul si nici nu se omoara cu gatitul...cat despre pus pe iarna...bate vantul in camara pe care nu o au ca au spart-o . Eu nu inteleg ce mananca unii oameni dar cred ca nici nu o sa inteleg vreodata
Am uitat sa va spun Dani are 8 dinti si 4 masele..au iesit toate pana la urma. la pantofi am ajuns si noi la impresionantul numar 21 .
Merg sa ii fac spanacul si sa ii dau la manance.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Uta, uta Biencuta! Pai cei care nu pun nimic pt. iarna, cumpara din magazine, se gasesc de toate acum. Inainte pe vremea lui Ceasca nu prea aveai ce sa iei. Eu de ex. cumpar vinete gata coapte si curatate de la un magazin turcesc, sant ieftine( ma scot mai bine la bani decat daca le.as cumpara intregi ) ramane sa pun eu ceapa, sarea si uleiul si gata salata! Sucuri de rosii, verdeturi pt. ciorba, etc. sant in magazine....veeeezi....au ce sa manance si cei care nu pun nimic pt. iarna...compoturi si dulceturi nu mai zic....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si la lupii care l-au crescut pe Mowgli tot "cutzu" le-a zis azi,probabil din cauza ca pareau mai domestici
BEE deci memorez,pe 17 august programam o iesire in zona Olimp-Neptun-Jupiter-Aurora -Venus,cu halta in Jupiter
Si mie mi se pare ca seamana si pe tine Anutza,desi e leita taica-su.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

MARAKI numai ulei,ceapa si sare pui la salata de vinete? Asa si-o face socru-meu.Noi punem maioneza (facuta din ulei,galbenus crud de ou si mustar + sare si piper ) , ceapa (si cu varianta cu usturoi e buna)si evident sarea.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am terminat spanacul si e la racit. Ii mai fac un ochi pe langa si gata masa. Sa vedem daca ciorba va vrea.
Maraki, sa nu uitam ca tu stai in Germania. Si aici sunt de toate si oricand ca alimentarele sunt deschise dar trebuie sa fii zilnic la cumparaturi (asha face prietena mea) si sa ai buzunarele pline de bani cand ai chef sa mananci ceva..pana si spanac congelat..pana si castraveti murati...dar nici un castravete din magazin nu se compara cu castravetii pusi in casa.Parerea mea. Eu prefer sa le pun cu mana mea, cand vreau ceva deschid camara sau congelatorul si le gatesc decat sa fug la alimentara. Si gustul nu e la fel...degeaba. Acum daca vroiam spanac pt Dani o luam la fuga la alimentara sa caut spanac congelat Sucul de rosii din magazin? sa fim seriosi....Se mai gaseste si pasta de rosii care cica inlocuieste bulionul..mda..ce sa iti spun...au mancarurile un gust... Eu fac vinetele cu maioneza, ceapa si sare. Poate sunt eu de moda veche dar ce pot pune cu mana mea e mai sigur.
Giova..nu e asha mult, eu credeam ca e mai mult.O sa ma uit la poze putin mai tarziu.
A..Nelu mai face si platile lunare..si asta e sectorul lui .Eu cred ca sunt norocoasa cu asha barbat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

MARAKI numai ulei,ceapa si sare pui la salata de vinete? Asa si-o face socru-meu.Noi punem maioneza (facuta din ulei,galbenus crud de ou si mustar + sare si piper ) , ceapa (si cu varianta cu usturoi e buna)si evident sarea.

Asa o fac eu, socxra-miu a zis sa-i pun si usturoi dar nu am incercat. Cu maioneza am mancat de cateva ori dar nu prea imi place.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Bianca pai la Ro ma refeream, sant si acolo de toate in magazine...cand vroiam gogosari si castraveti murati, ma duceam in piata la taran si erau exact ca ce-i pusi in casa Suc de rosii se gaseste la cutii mici, in Ro nu este?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKI nu si usturoi,ci sau ceapa sau usturoi! I-am dat telefon lui mami sa imi faca salata de vinete ca mi-ai facut pofta.

Am vorbit la telefon cu Ghitza acum,iar a plans Diana de doua ori azi la niste intalniri cu personaje,amandoi tipi cu barba,n-a apucat Ghitza sa stea la povesti cu ei,din cauza ei.In schimb cu altii e prea sociabila La o tanti din parc ii "povestea" ce are pe-acolo "pucii" ,"hane" si ca "nu-i mami" si la cunoscutii lui Ghitza ,uite ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANACA sanatate multa va doresc
sa stii ca si eu fac parte dintre cele care stau cu poponetul in sus, nu pun nik ptr iarna pune mama, dar si daca nu punea nu faceam nik....cumparam , asta e daca asa ne am invatat asa facem, la tine i normal sa faci poate , la mine nu ce cooperativa munca in zadar ...facea mama ca nu se gaseau pe piata pe vremea lui ceasca dar acu....dupa ce ca s scumpe toate sa mai si muncesc sa mor pe caldurile astea....m oti numii puturoasa dar nu fac si nici nu voi face

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

BIANACA sanatate multa va doresc
sa stii ca si eu fac parte dintre cele care stau cu poponetul in sus, nu pun nik ptr iarna pune mama, dar si daca nu punea nu faceam nik....cumparam , asta e daca asa ne am invatat asa facem, la tine i normal sa faci poate , la mine nu ce cooperativa munca in zadar ...facea mama ca nu se gaseau pe piata pe vremea lui ceasca dar acu....dupa ce ca s scumpe toate sa mai si muncesc sa mor pe caldurile astea....m oti numii puturoasa dar nu fac si nici nu voi face

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput