Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_ene spune:
Buna dimineatza!
Nici eu nu am vesti prea bune.
Oana are nasul plin, n-a dormit mai deloc azi-noapte.
Roxana are si ea ceva mucisori, s-a trezit pe la 5 jumatate si abia acum a adormit, bineinteles foarte scancita.
Bunica-mea si-a rupt mana si tata a plecat la tzara s-o aduca la medic.
Iar afara ploua, ploua....
Bianca, sanatate multa si tie si Sandrei.
O zi buna, fetelor!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Neatza!!!
eu astept sa-i vina analizele de tiroida ale mamei si pe urma mergem sa o aducem acasa. Inima e ok, doar la tiroida are nu stiu ce ganglion., de aceea asteapta rezultatul.
Cica sa faca mult sport, si sa invete cum sa respire
.
Bianca insanatosire grabnica!!! Marco a fost un grasun si un rotund. chiar ne gandeam cu cine seamana , ca noi avem fatza lunguiata. dar uite ca ne calca pe urme.
Dana imi pare rau de Oana, sper sa-i treaca repede mucisorii. Roxanica o fi maraita de la dintisori? sanatate bunicii tale.
Moni eu stiu ca, cazarea la mare incepe de la ora 12, si se elibereaza tot atunci. cica mai sunt ceva hoteluri in care cazarea incepe la 6 dim., camera se elibereaza la ora 18.
dai si tu ceva bacsis la receptie si s-a aranjat, doar nu stai pe hol cu bagaje si copil mic.
Fetele de la mare cum e la bvoi? am vazut aseara la stiri dezastrul!!! Doamne fereste!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
am uitat sa va zic:
ieri l-am cantarit si avea 11300 gr
. a ajuns iar la 11300, sper doar sa nu mai slabeasca, numai sa urce.daca nu le dadea jos cele 300 gr. luna trecuta, acum ar fi avut 11600.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Buna dimineatza...
Hai sa ma plang si eu,daca tot s-a deschis sezonul: la 00 am luat antibioticul,la ora 6 din nou,la ora 7,45 scularea si fuga peste drum sa imi faca injectia
La 8 fix s-a trezit si Diana disperata ca plec: "mamiii mammiiii"
M-am intors,abia m-a lasat sa mananc,sa lucrez nici poveste: "ai mamiiii"
I-am pus DVD cu Cartea junglei,doar doar mai scap.Ii place la nebunie muzica,mai ales cand au aparut elefantii tropaind si cantand,a inceput si ea cu .... AI HO AI HO
Abia pe la 10,30 a plecat la plimbare cu taica-su.Mami fierbe azi rosii pentru bulion asa ca nu ma pot baza pe ea.
Si am cosmetica la 16 si dentist dupa aia cred,trebuie sa sun.Plus injectia de la ora 18 ![]()
Daca cumva termin treaba azi cu hartzoagele,poate trec si o tura in oras pe la 15 sa depun bilantul,daca nu maine dimineatza dupa injectie.
Abia astept sa termin cu toate
si sa ma apuc de facut curatenie si de cugetat si la bagajele ce trebuie duse.Si sa mai spal,sa calc ... halal concediu 
GIO peste tot incepe cazarea la 12 ,doar la mare la 18 ,asa scrie la toate ofertele de pe net.Ei sunt mai cu motz
.Stiu ca se poate aranja acolo in general,dar trebuie sa mai aiba si camere goale.Si acum e cam full.Cel putin am vazut ca-s deja vandute toate biletle la hotelul asta,la agentia de unde le-am luat eu.Si e un singur corp de cladire mai mic de 3 stele ,deci mai putine camere.La 2 stele au mult mai multe camere,ca-s 3 corpuri de cladire.
Eu am citit ceva comentarii pe net de ce-au patit unii la niste hoteluri mai cu motz de 3 sau 4 stele nu mai stiu,ca i-au tinut cateva ore in fatza hotelului cu copil mic cu tot!!! De aia ma agit,dar sper sa fie ok,ca am citit numai de bine despre personalul de la hotelul unde mergem.
BIANCA,DANA sanatate la toata lumea!
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Biancas spune:
Am ajuns si noi..bilantzul: eu puroi in gat, Sandra amigdalita acuta + cistita
iar Dani nu are nimic deocamdata. Ne-a dat antibiotice pt 5 zile sa speram ca o sa vad si rezultatele. I-am zis Sandrei ca daca o mai vad fara papuci de casa in casa adio TV pana la anul...cred ca nu este zi sa nu ii spun sa se incaltze...se incaltza 5 min si apoi tot descultza circula prin casa
.
Despre vaccinul de 1.5 ani cel gratuit...inca nu se face pt ca Ministerul nu a negociat cu nush cine....si daca vreau sa cumpar Priorix luna viitoare si il face...in caz ca nu apare cel gratuit.
Giova, sper sa ii iasa bine analizele de tiroida. Ar trebui sa mi le fac si eu dar...ma cam las pe tanjeala.Multe ar trebui sa fac...inclusiv un control gine si un test papa nicolau asha pt linistea mea..
Cat ai dat pe Priorix? Cat costa? Baietii nostrii sunt cam egali la kg
Dana, imi pare rau sa aud ca Oana e cu secretii si Roxana maraita. Asta e dezavantajul la 2 copii, mereu iau bolile unul de la altul
si deobicei cel mare le aduce si el nu intotdeuna le face
. Saraca de tine...ti-ai ratat concediul anul asta...Nu te-ai mai dus pana la urma? Nu am mai citit dincolo pt ca nu imi place sa spionez ce fac altii, atunci a fost exceptie ca am citit, am stiut ca ai probleme cu fetele
.
Moni..ce bine ca are cine sa iti puna bulion
...vinete ati pus? Eu am luat cu 1.3 lei kg si le-am luat f bine avand in vedere ca pretul pietei e de 2 lei pe kg. Eu bulion inca nu pun ca mai am 7 l de anul trecut cand am pus vreo 15 l.Poate mai incolo asha vreo 3-4 l.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Bianca pai mami pune de toate (bulion,acrituri,dulceatza,compot,varza murata etc),eu cel mult vinete in congelator am pus ![]()
Cat despre preturi habar nu am de nimic,nici painea nu stiam cat costa,dar am aflat azi ca am luat-o eu,daca tot am fost la injectie: 1,5 lei una mica,neagra,taiata felii ![]()
Asta e,sotzul face cumparaturile,iar daca mai merg si eu din cand in cand la supermarketuri, nu prea ma uit la preturi.Iau ce trebuie urgent si basta si ne tot ciondanim,ca el ar sta o luna acolo sa se tot holbeze la etichete,sortimente,preturi etc.,ma enerveaza la culme treaba asta.Si eu pe el,ca el "nu se grabeste" 
Stau si lucrez aci si mi se inchid ochii de somn,nu alta 
Cafeaua asta mai mult m-a adormit 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Moni..tu trebuia sa fii barbat iar Ghitza femeie
. Nelu face curatenie in casa in rest eu fac cumparaturi, mancare si altele. Ma ajuta si el unde am nevoie de ajutor dar la mancare nu s-a bagat niciodata(eventual sa dea prin masina rosiile de bulion...).
De cumparaturi..habar nu are ce sa cumpere, de multe ori il pun sa cumpere ceva si ia alceva ca cica era mai bun
. Oricum fatza de toti prietenii nostrii mie mi se pare ca el face cel mai mult in casa.
. Restul stau cu
in sus toata ziua. Prietena mea are femeie la curatenie si ea e acasa cu copilul si nici nu se omoara cu gatitul...cat despre pus pe iarna...bate vantul in camara pe care nu o au ca au spart-o
. Eu nu inteleg ce mananca unii oameni dar cred ca nici nu o sa inteleg vreodata
Am uitat sa va spun Dani are 8 dinti si 4 masele..au iesit toate pana la urma
. la pantofi am ajuns si noi la impresionantul numar 21
.
Merg sa ii fac spanacul si sa ii dau la manance
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, sanatate multa si sa te lase toate alea pana ajungi la mare! Metroanexita, inflamatie atat la anexe cat si la mucoasa uterina. PAi de asta sangerai. Eu am avut o singura data probleme de genul sangerari aiurea, dar nu de la raceala. Era tot o inflamatie a mucoasei uterine, pe fond hormonal. Pe net sunt sigur pana vineri seara, cand plec la tara. La mare ajungem pe 16 seara. Deci pe 17 e musai sa ne vedem. Nu de alta, dar noi s-ar putea sa nu stam decat pana Duminica. Ca nu prea avem bani de atata distarctie si n-am curajul sa las fata cu socrii (Giova, te inteleg cu fata, MArco si balconul. EU una ma ingrozesc numai cand o vad pe Ana la soacra in brate pe balcon. Nu suport!)
Dana, ce fericita o sa fie Oana la petrecerea cu Miki! Dar cred ca si Roxanica o sa se distreze. Te cred ca ai fost suparata cu cea mica bolnavioara, dar uita-te si la tine sau la Oana, cu cine sa semene grasutza? Sanatate fetelor.
Ingrid, multam de vorbe. Si eu mai vad ca seamana cu mine Ana mai mult la mimica si la "figuri". CAt despre cremwusti........si a mea mananca. Poate o data pe saptamana.
Gata, azi merg sa ma tund. Mi-a ajuns "paroasa" pentru 2 nunti. Acum e momentul sa scap de ce am in plus. Nu de alta, dar sa creasca pana la Botez.
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Am uitat sa va anuntz evenimentul:Diana s-a cerut azi la olitza.Mi-a zis "mami caca" .Eu am intrebat-o: "Sigur Diana? Nu ma prostesti?" (ca nu mi se parea ca ar vrea caca...)
Dupa care am intrebat-o:"Mergem la olitza?" Si a zis "DA!" .Am dezbracat-o,am pus-o pe olitza ,a zis "mami pishu" si in cateva secunde a dat drumul la .... pishu
Acuma de ce mi-o fi zis caca intai nu stiu,dar ea mai zicea cand facea pishu pe jos "caca",de fapt asa zice si la gunoaie si murdarie.
Si cu animalele alea, pronuntza "leu" ,dar cand bodoganeste singura la leu ii zice "lupu",la cangur si urs "cutzu" ,la puma din Cartea junglei i-a zis azi "miaou" ,cred ca are un ghiveci in cap,cu atatea care seamana intre ele, saraca ![]()
Giova spune:
Bianca nu mai stiu cat e priorixul, cam 700.000 lei. eu l-am luat gratis, pe punctele de pe cardul de la Sensiblu. macar atat, daca am cotizat la greu la ei. tot in frigider sta, sa vedem cum e marco sapt. asta, caci mai tuseste asa din cand in cand. cred ca mai tare se prosteste.
sanatate la amndoua.
Moni nasol cu trezirile astea. si cu Dia , care tot pe mami o vrea. asa e si marco: mami, mami, ma cauta, vine si ma pupa
.
cu cazarea.....sper sa reusiti, cu toate, ca...vorba ta...e plin sezon, si daca oamenii nu au tren mai repede, nu cred ca pleaca pana la ora 18. atunci e si mai racoare sa plece, cei care sunt cu masinile.
am pus poze noi
- poze din 15 iulie din Alba, le-am luat de la cumnata, sunt si 2 filmuletze acolo
http://family.webshots.com/photo/2716604740065845318ZgnLWz
- poze recente:
http://family.webshots.com/album/560132300TRdReL
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra