Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara de la Mures
Eu m-am pricopsit cu niste pungi de puroi in gat asha ca acum sufar ca un caine (catea)...azi noapte am dormit foarte rau.
In timpul lipsa de pe aici m-am ocupat de familie (am constatat ca am mai mult timp de casa si de mine), mi-am pus pe iarna 25 kg de vinete si 15 kg de castraveti. Urmeaza zacusca si altele mai incolo.
Vad ca a fost inghesuiala mare pe forum zilele astea.
Pufuleti? si Dani mananaca dinaia cu surpriza la punga mica sau mare, sau de Baia Mare cu 0.35 lei....sunt alte lucruri mult mai daunatoare ca niste banali pufuleti si daca ar fi sa contabilizam fiecare bucatura ce le-o dam in gura cred ca saracii ar ajunge doar la legume..si alea sa fie ecologice nu de afara.
M-a sunat sefa mea daca vreau ca de maine sa incep serviciul...sa vedem cum ma simt maine ca azi am fost tare rau si i-am spus asta.
Azi am avut musafiri pe nasii lui Dani cu finutul meu si prietena mea l-a auzit pe Dani spunadu-si Dani frumos si clar. Eu bineneteles ca nu am auzit nimic ca faceam spaghete in bucatarie. Am incercat si eu sa il fac sa isi spuna numele inca odata sa aud dar pauza...
Moni, multi pleaca devreme de la mare asha ca nu trebuie sa iti faci griji pt camera. Noi la maxim 9 plecam de la mare pt ca aveam drum de facut+ vroiam sa vad si alte locuri.
la toata lumea

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Crize de peronalitate am inceput sa avem si noi dar nu mari si nu de necontrolat. Cand le face am plecat de langa el si nu are decat sa urle cat vrea...oricum mai mult de 2 min nu il tine iar daca il iau in brate urla si mai tare si se zbate. Cand pleaca Nelu de acasa deobicei plange ca se aude pana la parter dar asta e..trebuie sa se obisnuiasca.
Inghetata? Dani nu stie ce e aia, doar cos de inghetata i-am cumparat. Sandra manca inghetata in fatza lui si el cos de inghetata si era foarte multumit.
Ciocolata? a mancat de cateva ori cate o bucatica. Ce mananca dulce mai nou e croisantul cu vanilie de la 7days. In rest...Dani nu mananca dulciuri. Fructele sunt dulciurile lui deocamdata .

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mi-am amintit de inghetzata! Azi l-am vazut pe Ghitza cand tocmai finaliza de mancat o inghetzata pe batz si i-am zis sa ii dea si Dianei sa linga putin. Precizez ca nu i-am mai dat pana acum niciodata,nici macar iaurt sau suc rece din fruigider,darmite inghetzata ...
Rezultatul? A lins odata si a zis "lece" ,dupa care s-a intins sa mai primeasca o tura ... Nu mai stiu continuarea,ca am iesit pe usa ,eram grabita sa plec si am uitat sa-l intreb pe sotz cata i-a dat,ramasese f.putin pe batz oricum.
Totusi m-am mirat ce repede a reactionat cu "lece" .Chiar zicea Ghitza ca ieri cand a pus-o pe o hinta a zis "calda" ,era cam incalzita de la soare.Acum seara la bideu,a zis "alde" cand a curs apa mai calda.Zicea ea demult "cald" la lapte sau supa,dar aveam impresia ca asociase caldul cu ele ,nu eram sigura daca si pricepe ce zice,dar se pare ca o subestimez de multe ori.Acum e in pat de vreo 10 minute,vorbeste singura
Tare rea a fost si in seara asta,e pusa numai pe strigat cat o tin plamanii (asta mai ales seara ) ,pe sotii si pe rasete
Totusi,macar a mancat cate ceva...

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Azi Dani a mancat asha: s-a trezit la 10 si a baut 200 ml lapte. Intre timp a baut ceva suc si ceai. La ora 13.30 a mancat 4 linguritze de supa si un borcanel de fructe cu chiu cu vai de la Nesttle.(ieri i-am facut pireu cu ou si carnitza si nu l-a mancat si azi nu aveam chef iar sa arunc mancarea)La ora 17 iar cu chiu cu vai a mancat un iaurt de 150 g , la 20.30 a baut 250 ml lapte (minune mare) si un sfert de cremvuste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Apropo de mancare sanatoasa,cred ca fiecare are fixul ei,eu de exemplu nu folosesc vegeta si evit E-urile,pe cat se poate,evident,ca-s ultra-raspandite si cam grea misiune.
La magazin la ai mei,tati ii cam dadea zilnic cate doua bombonele d-alea colorate tip "boni bon".Eu o instruisem pe mami sa nu cumva sa ii dea ,dar tati nu prea o asculta (ca Diana cereaaaa...). Zilele astea iar i-am facut instructaj,asa ca ieri i-a dat doar ceva cioco Milka pentru copii.
Acu seara a venit acasa Diana cu raportul: "DANA NU BOBOANE COLO " Deci Dana (vanzatoarea) nu mai are bomboane acolo
Eu i-am dat bomboane de doua feluri: de ciocolata umplute cu stafide si unele colorate umplute cu arahide,din astea mai putine i-am dat.Totusi mi s-au parut mai inofensive.
Stiu ca multi nu le dau dulciuri inca,dar noi ii mai dam din cand in cand.Ieri a mancat cioco din aia umpluta cu branza cu ... piersica.O bucata din una,o bucata din cealalta.Opera lui taica-su

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Eu folosesc vegeta de la Knor, e singura care o bag in mancare. Am folosit si la Maggie dar parca Knor e mai buna.Alte firme nu am folosit. Sunt mancaruri unde nu pun deloc vegeta ca stric gustul mancarii, dar ciorbele 90 % le fac cu vegeta si tocanitzele. La fripturi si gratare sarea si piperul raman sfinte nu condimente de toate felurile.
Cred ca maine merg cu copii la cabinet si nu merg doar de poimaine la lucru, la Sandra observ ca ii sunt umflate amigdalele iar Dani s-a trezit din somn deja ..sa nu cumva sa fi luat de la mine mai ales ca azi nu a mancat mare lucru.
A...azi a vrut sa se intinda in cort si pe cand isi intindea picioarele a alunecat si a dat cu buza de parchet. Avea o buza de sus tripla. Mi-a fost asha de mila de el , mai ales cand l-am vazut si cum arata ca amandoi. Spre seara parca a inceput sa se mai desumfle dar tot umflata e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna,
mama, ce e la constantza si prin statiuni, rupere de nori, ce faci pufu, ia zi tu care-i treaba, si cica pana joi, turistii care sunt zilele astea la mare au cam avut mare ghinion........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

http://www.protv.ro/stiri/social/puhoaie-nemiloase-natura-s-a-dezlantuit-in-satele-constantene.html

http://www.protv.ro/stiri/social/ploaia-a-facut-ravagii-in-tulcea-si-constanta.html

Mergi la inceput

Moni..sper sa prindeti vreme faina la mare...am inteles ca si sapt viitoare vor fi ploi acum nu stiu daca si pe litoral. Ce naspha...sa platesti atatia bani sa nu te poti bucura de soare.
Noi cam intotdeuna am fost norocosi, eu tin minte ca doar o singura dupa-masa a plouat la mare si am fost in fiecare an aproape de 8 ani ...

Mergi la inceput

Neatza buna
Eu sunt varza, azi noapte la ora 4 inca nu dormeam...parca nu imi era somn si ma durea si gatul. Sandra e cu amigdalele cat nucile si acuma mai imi spune ca merge si din 5 in min la baie. Dani marait, s-a trezit si el de vreo 3 ori azi noapte. Nelu la lucru...asha ca eu sunt de garda azi, ne-am programat la medic a ora 10 sa vedem diagnosticele. Mi-am sunat sefa si i-am explicat situatia si a inteles asha ca incep numai de maine prin a merge la ITM sa stau la coada sa depun declaratiile
Afara e innorat si a inceput sa picure...asha ca se anuntza o zi ...
Dana, bine ai revenit printre noi
Maraki, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. ce inaltime are Angelo? Mi se pare foarteeeeee inalt
Ingrid, la frumusica cu ochii albastrii.
Moni, e mortala Dia cum le stie ea pe toate ca un om mare . Insanatosire grabnica. Dupa umila mea parere Diana seamana cu tine cand erai mica si seamana leit cu tatal tau.Deci...trage spre neamul tau
Giova, sanatate mamei tale iar bilantul analizelor sa fie bun .Felicitari pt noile cuvinte ale lui Marco . Ieri m-am uitat in albumul tau de nunta si am constatat ce mult s-a schimbat...din bebele dolofan care a fost a ajuns inalt, slabutz si foarte blondutz (ce de rime am in mine de dimineata ).
Irinel, ai o spiridusa tare vorbareatza
Ali la nora si la bb mic
Toanca, eu am inceput sa ii mai dau si mancare de la noi daca e "comestibila" pt el. In rest tot mancarurile clasice le mamanca. Azi ii fac spanac cu ochi si are ciorba de legume ca noi avem ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si dinasta nu ii dau inca
Am vazut poze cu Daria de Luna Noua...e mortala pitica cum sta pe olitza langa straturile de cartofiSi are un par lung si ondulat... super.
Restul...nu mai retin ce ati scris

Mergi la inceput