Spiridusi de ianuarie-febuarie 2006 ( 210)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
DANA mersi mult de info
M-am distrat de faza cu balta si umbrela mai ales,desi nu-i deloc de ras
De coifuri si ochelari habar nu am,eventual daca le-ai confectiona tu ,trompeste s-ar mai gasi ele cred,pe la raioanele cu jucarii ...
BEE stai calma ca venim noi la Jupiter,nu ne lasam.
Sper ca va mai prind saptamana asta pe net,ca vreau sa recapitulez nr. de telefon si alte cele,sa le notez pe ceva,sa le am nu numai in telefon. In ce data ati zis ca veniti?
parca prin 16-17 aug? Am retinut bine?
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Ingrid S spune:
Giova, am inteles, data viitoare cand esti prin apropiere suna-ma si vino, cu sau fara Marco. Am vazut poze cu el, asta tot mai blond se face, arata super parul si ochii albastri...
. Si am apucat sa vizionez si filmul pe balcon, e un scump cum imita el cainii si tigrul si delfinul..
. Fain balcon aveti..
Bee, ti-am vazut si eu gagica, frumoasa de pica, cred ca sunt singura care zice ca seamana mai mult pe tine decat pe sotz..si are si parul ca Diana, cretz in spate si bretonul lins.
Moni, nasol cu metroanexita, poate ai stat undeva pe rece, nu neaparat de la aerul conditionat, stiu eu? Lasa ca se vindeca cu tratamentul asta, bine ca ai fost in final sa vezi ce ai. Poate era mai rau la mare daca nu vedeai din timp.
Toanca, eu sunt de mult in pana de idei cu mancarea...face socrella de mancare si papa si Diana de acolo. Pot sa-ti spun ca papanasii cu branza sau cu prune sunt preferatele ei. Aaa..si clatitele.
Irinel, e dulce foc Ilincutza si ce bine vorbeste!
Ca si Diana lui Moni. E super ca te poti intelege cu ea. Cat despre cremvursti, noi servim cam de 3 ori pe sapt, ii plac enorm, iar la apetitul ei, ma bucur ca exista ceva care sa pape. Si uite ca nu i-a iesit nimik rau la analize...la ficat sau altceva din cauza lor.
DanaE, ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de fetitzele tale, cred ca ti-a fost tare greu cu Roxanica.
Diana are 9200 gr, fara nici o boala, asa ca eu ce sa mai zic? Lasa ca va pune in greutate, recupereaza papusica ta
.
Ma duc sa aspir macar dormitorul si camera ei, desi abia ma tin pe picioare. Ea e plecata cu sotzul la Kaufland, acusi sosesc.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Acum am citit pe net,cica exista si metroanexita hemoragica.
INGRID naiba stie ,ca nu tin minte sa fi stat decat pe scaunele de birou
Plus ca a fost numai cald p-aci.Asta e aerul conditionat 100% si imunitatea mea facuta varza ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
maraki spune:
Moni de ce nu-l pui pe Ghita sa-ti faca injectiile? Se imparte fesa in 4 si patratul exterior de sus este pt. intepat! Sa faca proba pe o perna inainte.... E simplu si poate ai noroc sa aiba mana usoara. Sanatate!
Bee te duci la mare inainte sa nasti?
Bianca ms. pt. adrese, inca nu am intrat, bine ca m.ai anuntat ca de obicei nu verific emailul ![]()
Giova stai cu ochii pe fata aia, cati ani are?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI
hai ca m-ai facut sa rad! Pe Ghitza sa imi faca injectii? Nu-s asa de disperata inca 

Giova spune:
Irinel e afisat sapt. meniul si daca avem ceva obiectii putem comunica. dar eu sunt multumita, caci cuprinde toate lactatele, oua, carne(vita, pui, peste), legume variate. nu am de ce sa ma plang.
Ingrid nu mai am curand treaba prin zona, trebuie sa mai imi puna ceva plastic, i-am convins sa mi-l schimbe si pe ala in asig. nu stiu cand merg dupa el, dar nu dureaza, cel putin asa sper.
E tot mai blond fiu-mio, intr-adevar. toti ii zic "mimilica mic", adica vine de la soacra-mea Mimi
.
Moni nasol cu raceala asta. dar trebuie tratata. ai scapat ieftin, eu am dat 90 lei la un consult. dar nu aqm mai luat medicamente.
Maraki, Dani in nov. face 9 ani.
mergem pana la spital. pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
dana_ene spune:
Moni, ai grija cu problemele astea. E bine sa le tratezi cat mai repede.
Am pus cateva poze si-un filmuletz in drop http://www.dropshots.com/danae , dar vad ca filmul nu se poate vedea. Care-o fi cauza?
Pana la urma am comandat pe net articole pentru petrecerea Oanei. Si-a ales ca tema Mickey Mouse. M-a tot dragalit in seara asta "Mamiii, esti grozava!" ![]()
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
irinel2005 spune:
Dana, ai doua minuni care seamana ca doua picaturi de apa. deja ma bucur eu de bucuria Oanei, draga de ea.
Dana, tot am vrut sa te intreb daca ai gasit pina la urma subtitrare pentru Thumbelina (stiu ca intr-o vreme cautai); mi-am adus aminte de asta cind bintuiam pe net si am salvat un link unde am gasit-o. Daca nu ai gasit, iti trimit eu linkul pe PM (e pentru filmul din 1994, FPS de 25).
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
Giova spune:
am aparut si noi pe-acasa. Marco a misunat prin toata curtea spitalului, eram tot dupa el.
Dana ma bucur ca i-ai gasit si comandat Oanei coifuri si alte chesti pt. petrecere. la Diverta erau, eu de acolo am luat, sau Selgros/metro.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
pe maine, pupicei si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra