"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
laureta spune:
La multi ani Cady!
Irinusha daaaa as fi vrut io sa stau unde scrie pe profil.E doar pt a induce in eroare "spioni"
.Cum mai sunteti cu viroza dar cu piciorusul?
Pozele sunt superbe, mai ales alea cu pitici amandoi.Si tu, esti o frumoasa.
Monet zici ca ai gemene.Una mai frumoasa decat alta, dar pe mamica n am vazuto in poze![]()
Laurina cum sunteti?
Vanesa distractie placuta
tnicoleta Bia iti zice ce papa la gradi?Inisa zice ca papa tot(so cred sa nu o cred)
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Laureta Nu, mie imi spune ca nu manaca, ca nu ii place mancarea. Mananca doar ce ii place. Si educatoarea mi-a spus ca nu prea manaca.
Vanesa Sanatate copiilor si tinem pumnii sa nu ajungeti la injectii.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Offfff, n-am mai intrat de un veac, sa-mi fie rusine! dar promit ca maine imi fac timp sa raspund mai pe larg, acum trage sotul de mine...
Irinusha, de la tine am vazut pozele din Berlin, superb orasul, iar tu eleganta foc, mi-a placut!
Mona, chiar ca parca sunt gemene, seamana fantastic... Noroc la Lia e mai blonduta...
Noi suntem la gradi de 2 saptamani, noi l-am dus la program scurt ptr ca experienta de anul trecut cu cresa a fost horor si n-am vrut s-o repet. Si e bine, chiar neasteptat de bine. Ii place si sincer si mie imi place gradinita si doamna asa ca ma bucur ca l-am dus. Azi a primit steluta de copilas cuminte asa ca n-a mai incaput in piele de mandrie...
Ramasesem datoare cu niste poze din concediu. Am reusit azi sa pun pe net, sunt cam multe dar avand in vedera ca am ales din 1500... Deci ptr cine doreste sunt aici http://travel.webshots.com/album/560933293oQowBB
Vanesa, felicitari, asa intorsaturi frumoase la voi ca in telenovele!
Cami, ma bucur sa aud vesti, speram sa fii bine si te rog mai semneaza condica ca ne dai emotii... Macar pana o vedem pe Stefania in poze apari si tu pe aici mai des, please!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
laureta spune:
Buna si de la noi inainte de weekend
Ia sa nu uit si sa zic de la inceput ca dupa aia ma iau cu scrisul si gata memorie
M am intalanit cu Nally si Sebi.Se vedeti ce baiat mare si frumos e Sebi
,merge la gradi si i place(asa imi zicea)
Pe mine ma doare capu.Cred ca un control la ochi ar fi bine venit.Am mancat acum bomboane cu lichior poate imi revin![]()
Miine este sambataaaa yees
Diana faine poze, ai doi copii reusiti.Si nu puteam sa nu observ ce bine arati
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monet spune:
dragele mele iubite,
atasez un nou album de poze de azi dimineata - sean ne-a surprins cu o plimbare la MGM Studios (unul din parcurile disney) si-am profitat de ocazie sa mai pozez in dreapta si-n stinga. de data asta, apar si eu in vreo doua poze pe la mijlocul setului 
ma uit sa ma uit la pozele voastre. io ma tot uit si stiu ce copii mari si frumosi aveti, de-aia mi-e mai mare dragul sa va "rasfoiesc".
cu drag de tot..... 
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
mephala30 spune:
Va salut si eu, am vazut cateva poze, ale Irinushei, care arata tare bine si are doi copii minunati; ale Dianei cu corp de manechin, Timeea e o frumoasa, Vladut un strengar scump.
(te asteptam si pe celalalt subiect, cand ai timp)
Monet, pozele tale nu le-am gasit. Le-am vazut pe celelalte, ai doua fete tare frumusele,
.
DianaR spune:
Laureta,
.
Carmen, sa nu exageram... Esti tu draguta ca intotdeauna. Promit ca scriu azi doua vorbe si dincolo.
Mona ma termina fetele tale. Superbe! Caruciorul era tare fain, era de inchiriat din parc sau al vostru?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hop si eu, sa ma
la voi.
Am avut o saptamana de pomina. Conform zicale "o belea nu vine niciodata singura", incepem cu ziua de luni. Mi-au inchis cardul de credit in care am o gaura frumusica si trebuie sa o platesc pana joi. Apoi ii trazneste sotului prin cap ca uite de cat tim merge cu masina si nu si-a luat nici o amenda pana acum, asa ca vine miercuri seara cu amenda in dinti
, ca circula cu numar de carton pe spate. Vineri seara Bia incepe sa tuseasca, si acum asa am dus-o la gradi inpreuna cu ceva mucisori la nas. Sambata sotul a facut un plin de benzina pe mortor diesel
, cica erau pompele inversate fata de benzinariia unde baga de obicei. Si ca sa incheiem saptamana, ieri dimineata ne-am trezit si cu geamul de la masina din partea copilotului spart. Au luat doar detectorul de radar care era prins pe parbriz, in rest nimic.
Diana Felicitari lui Vladut pentru gradi
baiatul cuminte dar si pe surioare lui. La poze nu m-am uitat
Laureta Multumim de vesti despre Nally. Inisa ce mai face?
Carmen De voi nu ne mai spui nimic? Ce mai fac baietii>
copilasii si sa aveti o saptamana buna
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Tnicoleta, baietii sunt ft. bine, sanatosi, voinici.
Teodor a scapat la picioruse si e o mare veselie de dimineatza pana seara.
Imi pare rau pentru problemele tale. Sanatate Biei!