"Piticii nazdravani" de mai - iunie 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Hai sa vedem cat imi dorm copiii, daca reusesc sa scriu mare lucru ...
Mihnunita scumpa, insanatosire grabnica!!!
Laurina, ai procedat super bine, cred ca in locul tau ma intimideam, cine stie unde mai ajungeam!
Lasa ca o sa se obisnuiasca si cu gandul la gradi ... te cred si eu ca la bunica e mai bine. Noroc ca nu a avut grija Oma de Cris ca adio gradi ... deja de abia asteapta sa vina weeke-end-ul sa ajunga la Oma. Of, bunicii astia si rasfatul!
Si sa nu uit: Casa de piatra in continuare!!! Ani fericiti si impliniti pana la nunta de aur - cel putin!!! - nu de alta, dar nu stiu care urmeaza dupa ... :)
Nico, sa-l stapaneasca Bia Ciocarlia fericita! M-ai descris pe mine :) ... ca m-am saturat de stat atarnata pe scari si ma urc la el in pat. Cat timp isi bea laptele citim o poveste - pe germana acum ... sa vedeti traduceri pe mine
- dupa care trecem la iubilit, tras de par si adormit ... eu intai cred! Ma trezesc dupa cateva ore, sau trage Boby de mine ... si trec la cea mica, ca deh, ma cere si ea la un moment dat!
Ralu, ce bine ca scrii si tu!!! Mai, ce fete mari ai!!! Mai ales Ioana! Pupici la amandoua!
Ah, era vorba de ambasada romana ... ca aici merg usor actele, barem in Ingolstadt, ca-i populatia mai mica.
Laureta, unde v-ati mutat mai? :) Pupici Inisei!!!
Bine ca stim de Cami - sarut-mana Laurina! - ca intram usor-usor in panica!!!
De Bertha mai stiti ceva? Irinel e bine ca am mai bagat un ochi la mamici aspirante. De restul de fete mai stiti ceva?
Noi suntem muciosi si cu planuri date peste cap - vorba Laurinei, nu ne trebe planuri cu copii de gradiniti ... grr!. La week-end am fost la München, cu gandul sa mergem sambata la Oktoberfest ... aveam de la tata cupoane de bere si pui la rotisor. Vineri, cand l-am luat pe Cris de la gradi, s-a vaitat ca-l doare piciorul cand l-am incaltat. L-am si luat pe sus ca e pusa bine limba pantofului, cand colo el tot imi arata glezna ... cand ma uit, rosie si umflata. Sa-mi povesteasca ca s-a jucat cu niste masini - de mers pe ele - si l-a busit o fetita cu alta masina. Hai la clinica sa-i faca radiografie, asteapta acolo ca erau cazuri mai grave (fetite cu ochii scosi aproape si taiate pe fata .... doamne fereste!) si doctori inexistenti, radiografia ok. I-a pus o crema si un bandaj, la care a urlat fi-miu de ziceai ca-l tai - nici fetitele cu adevarate probleme n-au tipat asa ... - si hai acasa sa plecam in sfarsit la München. Seara a facut febra ... l-am tinut pe antitermice si faceam schimb de paturi ... ca vroia sa doarma neaparat cu mama, mama era in alt pat cu Melie si tata, care dormea cu el, nu are par bun de tras ... sa te doara capul. Sambata in loc sa mergem la Oktoberfest, ne-am dus la urgente ... diagnoza: rosu in gat, viroza. Stai pe antitermice si sirop de tuse ... si multa rabdare, ca a doua noapte tot asa a parcurs, cu noi facand ture intre paturi. Ah, sa intelegeti: ai mei sunt in tara, eram "home alone" si tot de pomana. Duminica era pus pe sotii, deci bine ... hai in sfarsit la Oktoberfest ... fiind f. frumos afara si duminica nu te puteai misca de aglomeratie. Am reusit sa-l lasam sa calareasca si s-a dat Boby cu el in masinute ... berea poate pe week-end-ul viitor, speram noi. Ca planuri nu mai facem!
Ieri noapte a dormit la el in pat ... mai bine zis a fost certat la el in pat ca ne-a trezit cu smiorcaieli de cateva ori. Si numai mama era buna de readomit copil rasfatat ... deci sunt chiauna si ma gandesc cu groaza la noaptea asta. V-am spus ca doarme mai bine Melie decat Cris?
Cu gradi nu avem probleme, merge cu placere ... doar mie imi e groaza cu ce boli mai vine de acolo.
Maine avem programare ptr. controlul lui Melie si primul vaccin ... sunt emotionata. Sper sa il faca ca trebuie s-o iau mereu cu mine cand il iau pe Cris si la gradi sunt tot felul de virusi si fata mea nu-i vaccinata. Of, of!
Gata, da Melie semne de trezire ... vrea papa! Va pup! Multa sanatate tuturor puiutilor si mamicilor!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Irinusha spune:
Am uitat...
Carmenbr, am intrebat dr. de Broncho.Vaxom si boala ... cica in faza infectiei (febra, inceput de boala) nu se administreaza. In cazul ns. amanam cu cateva zile, ca cica nu-i bai si-l dam chiar de mai are mucisori sau tuse. Sper ca te-am ajutat. Pupici + sanatate!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
Irinusha spune:
Tot io:
Am pus pozele de la Oktoberfest aici: http://www.flickr.com/photos/9355819@N06/sets/
Le-am urcat pe flickr, ca deja ma cearta Boby ca-i folosesc spatiul de web ptr. pozele mele :)
Pupici!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
monet spune:
ciau, copile frumoase cu copiluti frumosi!
tare-s prinsa cu scoala asta, n-am vreme de nimic. promit sa citesc si sa va scriu zilele astea. deocamdata tot singura-s in pittsburgh si zbor acasa in fiecare joi seara (vin inapoi la scoala duminica seara).....
am poze de ieri, sa vedeti ce mi-or crescut fetele la "Ultima Zi de Septembrie")! ca ai vostri, desigur 
va pup si mi-i dor de voi!!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Irinusha spune:
'Neata fete dragi! Pupici pe pitici!
MONA, nu-i public albumul, nu-l putem vedea!!!! Pupici la trei fete frumoase!
Io tot cu poze, poze de septembrie de data asta. Le gasiti aici: http://www.flickr.com/photos/81156723@N00/
Vizionare placuta de aveti chef ... si o zi faina! Plecam la control! Pupici!
Mami de pereche:
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
ralu spune:
Buna ziua fete dragi!
Monet-intr-adevar, pozele nu se vad!!! Cred ca esti rupta de oboseala sa faci naveta in fiecare saptamana. Fetele nu-ti duc lipsa? Eu daca as pleca cred ca ar fi mare tragedie....pentru cea mare, ca cea mica este foarte independenta (cred ca asa le-am invatat
). Cat timp vei face naveta? Sper ca nu mult timp! Pupici celor doua bombonici!
Irinusha-ai doi copii tare scumpi, iar Amelie a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu fratiorul ei mai mare (cel putin asa mi se pare mie). Este o scumpa!! Ce mare s-a facut!!!!!!!!!!
Scuze de eroarea cu prefectura..... La noi, la consulat, se poarta cu indiferenta cu tine. Isi fac treaba, dar nu sunt foarte serviabili. Cam cum te servesc si acasa in institutiile de stat! Dar pe mine ma intereseaza sa-si faca treaba. Deja este prea mult sa mai cer sa fie si zambitori si atenti. Pupici celor doi pisoi ai tai!
Va pup si mai vorbim!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laurina Sanatate Mihnunitei, sa va faceti bine repede. Aniversare frumoasa si casa de piata in continuare.
Irinusha Ete asa mai fac si eu drumuri peste noapte daca se trezeste. Cica "mami vino aici" si apoi tasu "ti-ai gasit loc de refugiu". No, acum trebuie sa ii impac pe amandoi. Sanatate lui Cris si
piciorusul lui Melie sa nu doara tare la vaccin.
Laureta
Inisei, bine ca si-a revenit.
Monet
fetele frumoase (n-am vazut poze ca's pe fuga) si una mamica frumoasa
Ieri cand am luat-o pe Bia de la gradi mi-a zis ca au fost in parc si sa o mai duc ca imi arata ea drumul. Asa ca am lasat-o si intr-un final pe niste stradute intortocheate am ajuns la un parculet. Din pacate azi am ajuns tarziu la gradi si nu am mai avut timp sa o intreb pe educatoare pe unde i-a dus.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
va pup. nu am timp de nimic... nu stiu cum fac altele dar eu nu ma mai descurc cu ziua asta de 24 de ore..
acum 2 sambete am facurt parastasul de 6 luni, sambata trecuta a avut sora-mea nunta (eu am o sora din a doua casatorie a lui tata). Am reusit de am pus cateva poze de la Budapesta si una de la nunta (sa ma vedeti cu coc) la "poze recente"
sunt necajita cu Andu. in primavara le-a iesit la amandoi la exudat faringian strptococ beta hemolitic (cum l-o chema exact..) adica purtatori de scarlatina. A fost epidemie. la Andu in clasa cred ca au avut toti daca nu boala macar strptococul. Le-am dat pastile le-am refacut exudatele si au iesit "negativi".
Acum am fost cu Andu la analize (cum mergem noi in fiecare toamna) si i-a iesit exudatul negativ dar ASLO foarte mare. Ne-a zis dr ca are strptococul in sange. asa ca iar ia pastile si repetam ASLO. daca nu trece trebuie sa-i fac moldamin. vreau sa ma duc si cu Cata sa-i fac ASLO ca poate e si la el la fel..
in alta ordine de idei, saptamana viitoare plecam iar la Viena si cred ca il luam si pe Andu de data asta.
va pup si fug la treaba.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
monet spune:
acuma sper ca se vad pozele :)
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
ralu spune:
Monet-ce fete frumoase ai!! Sa-ti traiasca!!
Lia este o adevarata domnisoara. Am vazut ca are si un ceas la manuta. (un ceas "adevarat"?) In schimb Maya este o smechera si este cu ochii pe surioara ei mai mare. Pupici multi la amandoua!!!!