Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

tzuna si noi plecam cu toata casa...daca asta inseamna carut, patut, salteluta de joaca, sezlong, bibe lapte, apa , si haine la greu...daca ase intampla sa stam decat pe sf de sapt...sigur iau prea multe haine,,,daca stam mai mult...i-au in calcul si varianta spalat rufe in deplasare...s-a intamplat o sg data cand am stat la Bran...socri 2 sapt. daca mergeti cu masina ...luati atata cat incape in ea ca doar masina le cara, mai greu este din apart la masina ...si invers.

ioana radu...ma bucur ca va plac scutecele . chiar ma intrebam cum le agreati. cand am auzit de ele nu imi venea sa cred, dar stiind de cate ori am cumparat lucruri laudate si a fost vai de mama lor...am zis ca...n-o fi bai daca incerc si scutecele astea...si acum imi vine sa opresc mamici pe strada si sa le spun ce multumita sunt de ele si sa cumpere si ele tot de acolo ca merita DIN PLIN.

incerc sa pun ceva poze si revin

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Am si eu o intrebare pentru toate fetele care stiu sau au avut panaritiu. Am cred ca e panaritiu la ambele unghii mari de la picioare. Cred ca am de mai mult de 2 luni si s-au cam umflat degetele.Am facut de la colturi desi nu aveam eu cine stie ce colturi dar pt ca in ultimele luni de sarcina nu ma puteam apleca sa mi le scot, iar dupa ce am nascut nici atat....au crescut.Imi curge puroi in continuare, cand zic ca trece ma apuca iar si tot asa.Am pus antibiotic, ceapa coapta, rivanol, apa oxigenata, dezinfectant pt sterilizat si multe alte leacuri si tot degeaba.
Intrebarea era daca ma duc la spital intradevar ma opereaza pe viu???
Din cauza asta nu m-am dus pana acum si imi este f frica.
Dar ma si doare de cate ori ating.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Am si eu o intrebare pentru toate fetele care stiu sau au avut panaritiu. Am cred ca e panaritiu la ambele unghii mari de la picioare. Cred ca am de mai mult de 2 luni si s-au cam umflat degetele.Am facut de la colturi desi nu aveam eu cine stie ce colturi dar pt ca in ultimele luni de sarcina nu ma puteam apleca sa mi le scot, iar dupa ce am nascut nici atat....au crescut.Imi curge puroi in continuare, cand zic ca trece ma apuca iar si tot asa.Am pus antibiotic, ceapa coapta, rivanol, apa oxigenata, dezinfectant pt sterilizat si multe alte leacuri si tot degeaba.
Intrebarea era daca ma duc la spital intradevar ma opereaza pe viu???
Din cauza asta nu m-am dus pana acum si imi este f frica.
Dar ma si doare de cate ori ating.

It's easy living with eyes closed

am avut panaritiu la degetul aratator de la mana, cand aveam 10 ani; am fost operata de 2 ori(prima oara nu m-a curatat desteptul de dr calumea si infectia a recidivat), ambele dati cu anestezie generala, de aceea mi-e greu sa cred ca acum s-ar face ceva pe "viu"

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

frumoase pozele. dar de ce sunt asa de mici alexia3? si despre ce scutece vorbiti?
eu m-am oprit la Libero si mi se par chiar f buni, dupa ce am renuntat usurata de Pampers si am incercat DaiperAir care m-au multumit, dar nu ii gasesc la noi in oras pe nicaieri.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna fetelor!
Intru si eu repede cat doarme puiu' pt. ca vreau sa-i raspund lui Lumi_nag.
Eu am avut tot la ambele degete. Am incercat cam tot ce ai scris si tu. La un picior mi-a trecut cu apa oxigenata din ambundenta si BANEOCIN unguent. La celalat picior inca nu mi-a trecut dar arata mai bine. Eu n-am avut curaj sa ma duc la chirurgie. Totusi daca ajungi sa-mi spui si mie cum a fost.
Cu cealalta problema, pete albe la bb, eu am ajuns si la Sp. de dermato-venerice si m-au sfatuit sa las copilul in pace, ca e prea devreme sa ne gandim ca ar avea vitiligo. Mai incerc la Colentina daca vad schimbari(multumesc Val pt. recomandari )

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Alte poze
Ticker
CATEVA POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetele, pregatiti careva capitolu' 22 ca poate ne vine si chefu' de vorbit!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Mihael@,Martutza - pt voi si multumesc dar sincer imi pare rau pt poze.Bunica sta destul de departe si eu o am pe sora mea aici si ma ocup mai mult de ea si nu stiu daca atunci cand ajungem la ea o mai gasim in viata sau cu mintea clara sa-l tina pe Carl in brate.Oricum am gafat-o,asta e,nu ma mai bag pe cam foto o perioada.
Vin sa facem si poze,in toamna ajung sigur!

Diana - ciudati oameni,copiii in genearl aduc bucurii si liniste dar unii oameni sunt atat de egoisti ca universul lor se invarte in jurul lor si al banilor.Nu te mai gandi ca folositi banii pt nunta la chirie,voi oricum va iubiti si asta mai putin conteaza,aveti toata viata inainte s-o faceti.
Sper sa aveti mai mult noroc si sa gasiti oameni cu inima ci nu cu buzunar.

Roxanici - tu te plangi la Rares ca face prea mult kk si Carl abia daca face unul si chinuit,transpira,se inroseste,...Probabil ca de la diversificare se intampla dar nu ca ar fi problema ci doar se aranjeaza stomacelul.
Patul cu plasa la mine a ajutat mult cand am plecat in deplasari,se simte bine in el,e destul de mare,ma vede prin plasa si este linistit si eu l-am luat cu tot cu carusel si aproape ca se simte ca acasa.

Absoluta - lui Carl cand i-a curs ochiul am mers la medic,i-a luat probe din ochi si nu a fost nimik grav.Mi-a zis ca de la imbracat dezbracat mai cad scame in ochisori si se ajunge la asta.I-am dat picaturi dar apoi mi-a recomnadat sa opersc si doar sa-l curat.Mi-a ca la unii copii asta poate tine si pana la un an chiar mai mult fara sa afecteze.
Tu vei fi cea care hotareste ce vei alege dar eu zic sa nu bagi in seama operatia.Cu rabdare se poate rezolva si fara.

Tzuna - drum bun si sa va relaxati!

Soarele si plaja - eu merg cu el la plaja dar il feresc de soare.Il pun in cort si totodata e ferit si de vant.O fi soarele bun dar ei sunt pera micuti,mi cel putin asa mi s-a recomandat.Ascultam o data la tv era o emisiune despre asta si spuneau ca de fapt s-a ajuns ca perioada buna de plaja sa fie inter 7-8 dimineata si sear dupa 5.30.Noi rezistam mai bine si cu lotiune dar cred ca pielea lor nu e pregatita inca.Dar probabil ca aerul de mare le face bine.

La multi ani Tony Leon bebe de Claudi,Vlad Gabriel bebe de Radcarmen

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Apropo de scutecele pillo. Am folosit si eu si mi s-au parut bunicele. Singura problema e ca miros ff urat (cu pipi in ele ) dar poate doar noi avem problema asta...

Lia & Bianca Maria - 30 martie 2007

Alte poze
Ticker
CATEVA POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Lumi_Nag, eu zic sa te duci urgent la dr. Eu am avut panaritiu comlicat cu infectie majora, nasoala de tot, in ultima luna de sarcina. si-a trebuirt sa scoata toata unghia de doua ori. asa ca nu mai sta. De scos, se scoate cu anestezie locala, cu xilina. nu simti nimic atunci, decat ca umbla la degetul tau cineva. vorbesc serios, chiar nu simti. si la mine nici n-a prins xilina aia foarte bine, ca aveam infectie la toata falanga. Dar daca te duci mai repede, in doua saptamani esti si vindecata.
Va trebui sa te mai duci de cateva ori la pansat si curatat, dar nu e asa rau daca scoate doar un colt de unghie, o sa puna apa oxigenata si betadina, care o sa traga infectia. daca nu trece infectia, zi-le sa faca antibiograma, ca sa vezi ce antibiotic poti lua.

Zici ce-ai facut si cum evolueaza. Dar du-te repede, sa scapi usor.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput