Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 29
Laina spune:
pentru absolut toata lumea, sanatate celor cu problemute, pupam insistent sa treaca! mangaiem frumos fetele suparate si obosite, le luam in brate sa le fie mai usor!
noi suntem ok, ploua in disperare si nu prea mai reusim sa iesim afara, ceea ce rezulta in matzaieli si foieli...dartrecem noi si peste asta. Ne-am revenit oarecum si cu mancatul, , n-am mai scazut sub 80 la o masa, si avem si vreo 2 mese pe zi in care luam si 130 ml. ma declar super multumita. face tot felul de chestii care ma topesc, rade la noi, vorbeste, se joaca, intinde mana spre noi, ma urmareste prin camera etc etc, faze la care mai ca-mi trebe si mie pampers.
Trebuie neaparat sa-i schimb patutul, sa-i iau unul cu plasa pe margini. asta noapte ne-a speriat maxim pe amandoi. abia ce reusisem sa adormim unpic si ne trezim in urlete teribile, tipa Antonia ca din gura de sarpe, asa cum nu prea am auzit-o plangand. In secunda 2 eramla ea...Ce facuse: isi bagase un picior pana la genunchi intre barele patutului, si acu nu mai stia/nu mai putea sa-l scoata si se speriase...
aventuri la dunare :)))
acu doarme un pic in carut...sa vedem cat o tine ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
gabi78 spune:
roxanici si Tudor face mai des kkdecin maninca si altceva decit laptic. a facut si de 5 ori pe zi. uneori niste cacareze ca de oaiesi negricioasa alteori pasta galbena .
pasta face mai mult de la legume fierte am obs.
nu stiu daca trebuie sa te ingrijorezi.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Rebiana27 spune:
Roxana eu sunt prin zona. Eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata pt ca am inteles de la dr ca diareea e atunci cand kk e apos si e absorbit aproape in intregime de pampers. A avut si Luca zile in care a facut mai des si de aici, banuiesc eu, si kk schimbat. Poate e de la sucul de fructe ca sucul de morcov crud deranjeaza stomacul iar cel fiert constipa.
Raresu' vioi!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ioanaradu spune:
roxanici si matei facea mai des cand am inceput cu sucurile. apoi a revenit la 1/zi si atunci mai greu si destul de pastos. eu stiu ca diaree este cand face apos.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxanici spune:
phiew, saru'mana fetele, io ma panichez mai greu dar si cand ma panichez....
ieri am fost linistita dar azi incepusem sa imi pun intrebari
nu am timp sa va citesc pe indelete si sa raspund la fiecare, am pierdut "contactul" cu voi. E f agitatie aici deci nu ma odihnesc, va povestesc io cand ajung acasa...
Laina, io URASC patul cu plasa.... raresu cand adoarme uneori, da din cap si se foieste, si aud patuzul cum face , has, has, has....mai sta un pic, iar, has,has has.... nu stiu, io il am fix ptr deplasari dar il urasc destul sa pot zice ca nu il voi folosi decat la plecari prin tara si mai incolo ca tarc de joaca...asa cum este si construit...sa fie tarc de joaca
toti bebelusii cu pb sa se faca bine repjor repejor
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Rebiana27 spune:
Iunita unde eeeesti? Ziceai ceva de orez cu legume!
Mai am vreo sansa sa fac astazi sau nu?
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
tzuna spune:
Buna fetelor!
De azi am inceput sa-i dau Mariei si cate 1 lingurita de suc de mar. Sper sa-i fie bine ca din cauza cerealelor (simple de orez de la Bebelac) s-a constipat rau de tot sau de la piureul de legume cu morcov. Se tot chinuie saraca sa faca si abia face cate putin si f tare. Cu termometrul nu am avut nici o sansa. Cred ca voi iesi sa-i iau supozitoare cu glicerina dar ploua destul de tare. Nu-mi vine sa cred ca s-a constipat. Pana nu de mult ma stresam ca avea cate 4 scune moi pe zi (cand manca numai laptic). Azi ma duc in Auchan sa-i iau alte cereale. Cred ca voi lua si eu cereale cu lapte inclus d ela Humana cum a scris Elyanne. Sa vedem ce iese ca cele din orez nu am reusit sa le fac terci. Mie nici nu-mi vine sa pun mai mult decat scrie pe cutie ca uite si asa respectand ce scriu ei si tot s-a constipat.
Si Maria a plans mult azi noapte si s-a trezit si din 1/2 in 1/2 de ora. Foame nu-i era ca si la ora 3 cand ar fi fost ora ei de masa a mancat numai 85 ml in loc de 110-120 ml. Cred ca a durut-o rau burtica.
Pana la urma plecam joi noaptea sau vineri noaptea (in functie de sot) dar s-a schimbat planul si ne abatem si pe la Vaslui (de fapt un sat mai sper Husi) pe la bunica mea care este f batrana si vreau neaparat sa o cunoasca pe Maria. Nu vom dormi acolo ci vom pleca seara sper Piatra. Sper sa fie ok cu drumul pt Maria. Nu asa vedeam eu concediul asta dar ne adaptam situatiei. Am reusit sa finalizez si lista privind bagajul Mariei in primul rand. fetele care ati plecat in concediu: tot asa ati luat totul de acasa? Si ati folosit tot ce-ati luat? Ca nu cred ca incap toate in masina (patut, carut, hainute, biberoane, pompa, medicamente, prosoape,lenjerie pat, jucarii etc.)
Gata pentru azi. Sper sa reusesc sa intru si maine. Apoi tocmai la sfarsitul lunii. Imi veti lipsi.
gabi78 spune:
rebiana eu stiam ceva de genul.. se calesc ceapa, ardei, ciuperci si parca atit.se adauga orezul si se caleste si el un picut.. si apoi se pune apa si se lasa la fiert.
eu parca asa faceam dar nu am mai facut de secole.
si mai face mama cu zarzavat de casa: rosii cu ardei si partunjel frunze.. toarna acolo peste orez.. fierbe si ..gata
dar mai bine o astepti pe iunita
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
anaalina spune:
Roxanici si noi papam tot laptic Humana si ieseam afara o data la doua zile dar acum de cand papam suc de mar si morcov facem si de 2-3 ori pe zi. Imi venea sa sar in sus de bucurie cand am vazut ca face de mai multe ori.
Copila doarme dupa ce a molfait o bucatica de rosie ,noi faceam salata si se uita ca un cersetor la noi
si i-am dat si ei in manuta o felie de rosie fara coaja. Sa fi vazut fetele ce sugea din rosie nici din bibe ni trage asa, iti venea sa o papi nu alta.
Varsta Catalinei Teodora
Rebiana27 spune:
Gabitz la fel il fac si eu; mai pun si porumb uneori da' ziceam ca are Iunita o alta reteta. Merci pt pontul cu sucul de rosii, am facut de casa.
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca