Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
diana_jors spune:
Martutza, esti folk-ista?
Uf, rememorez serile de joi din Cluj... Chiar Inainte sa vin in Bucuresti i-am prins in aceeasi seara pe Mircea Vintila, Emeric Imre, Florin Chilian... ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
gabi78 spune:
rianna_stef la 39 de sapt e prea devreme scos copilul???? Probabil vreun timpit de dr cum am gasit si noi cind am nascut in maternitate de l-a facut pe sotul meu cu ou si cu otet si pe docotr la fel .. ca a scos copilul prea devreme si ca e prematur! Poae vor sa fie scosi la 45 de sapt! ca sa mai stea asa.. de rezerva inca o luna. Oricum ..sanatate!
mar copt e bine sa il facem la microunde? eu chiar voiam sa ointreb pe paxela ca parca e a face mar copt. Eu incalzesc apa pt laptic la microunde si asta numai noaptea. Oare e bine sa le facem si altceva la microunde?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
martutza spune:
Diana un munte de
sa-ti treaca supararea.Ce oameni rai...pai cum ar zgaria Alex mobila..sa-mi explice si mie cum ar face un bb de 4 luni asta..macar de va lasau pana facea 1 an sau macar dupa nunta 1-2 luni.Ce nemernici.Mai bine nu mai ziceati ca veti sta cu copilu cand ati cautat.Le spuneati ca-l duceti la parinti ca incepi serviciul..vrajeli...Sa dea Domnu sa nu mai aveti probleme.
DA folkista inraita..din 97 nu am ratat nici un festival Om Bun si inainte eram pe stadioane la Cenaclu Flacara (de la 14 ani
).
Chilian a fost coleg de liceu cu unul din cumnatii mei.Am o gramada de istorii despre copilaria lui dar nu le dezvalui ca nu am dreptul.
Gabi78 ma scot din sarite medicii astia.Soacra mea a lucratla Sanepid si mi-a povestit multe situatii similare cu medicii din Ploiesti...de aia nu am vrut eu sa raman cu baiatu acolo...mai bien aici inghesuiti la ai mei in apart dar linistita ca am de unde alege medic pt baiat.
si ne rugam sa-i treaca lui Tudor.
Anaalina lasa ca va manca si mar...important e ca ai invata cum se face...cam scump invatul...dar ...maine va fi mai bine...
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
rianna_stef spune:
Gabi ginecologul meu a zis ca dupa masuratori are 39 sapt si m-a chemat sa-mi provoace nasterea dar n-am avut dilatatie si dupa o zi si o noapte m-a bagat in cezariana;pediatra de la copii a zis insa ca s-a nascut prea devreme ca ar avea 36 de saptamani,acuma ...nu mai stiu ce sa zic..
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
ioanaradu spune:
diana ce oameni nebuni!!! da' stiu ca majoritatea asa fac, am mai citit si eu anunturile uneori si cred ca 90% sunt "fara copil". da' ce nene??? ii mananca??? noi avem noroc, ca gazdele noastre cand s-au mutat din garsoniera si au inchiriat-o a fost pe motiv de ... copil mic.
asa ca ei ne inteleg. 
gabi78 imi pare rau ca tudor e iar bolnavior. unde te duci cu el? la maternitate?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
gabi78 spune:
am fost la spitalul de pediatrie. ca mi se pare normal acolo sa ma duc. la materniate oricum nu m-as fi dus. mai bine mergeam tot la cimpina unde am si nascut.
si colac peste pupaza doctora lui este in concediu toata luna asta. ca simbata mi-a raspuns la telefon si mi-a zis ce sa ii fac dar duminica nu mi-a mia raspuns. parca eu o sunam de placere..
in momente d-astea mi se pun piticii pe toti. imi vine sa ..nici nu stie ce...
ma uit la el ca e moale... si aptic... si miriit...of!
gabi78 spune:
pt ochisori fetelor am vb cu cineva care si-a operat socrul la clinica Oculus cica pe undeva prin Floreasca. Mi-a spus ca sunt foarte bine dotati si profesionisti desavirsiti. Dar si preturile pe masura. Poate gasiti solutii pt copilutii vostri acolo.
Rebiana27 spune:
Diana_jors
si eu si Luca (care sta gramada pe mine sa vada ce si cum tastez) sa treaca supararea. Pe mine ma surprinde atitudinea proprietarilor!
Eu as face o intelegere cu locatarii mei, daca as inchiria, sa plateasca daunele, in cazul in care sunt... ca m-ar durea sufletul sa las o familie cu copil mic sa caute in van.
Ela chiar ma gandeam pe unde esti. Acum am aflat ca erai ocupata cu probleme in familie, sa zic asa. Multa bafta nasei sa nu piarda sarcina si sa aduca pe lume un bebel sanatos si frumos!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Tudoru' sa se faca bine!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
roxanici spune:
fetele, HELP! raresu face kk des, e diaree???
facea o singura data pe zi, mai verzui si pastos; acum face de 4-5 ori pe zi, e galben-mustar, asa cum facea cand era bebe mic mic. SA ma ingrijorez sau... ca nu stiu ce sa faaaac!!!! si face cantitate putina, miroase la fel, arata bine dar e mult mai des decat de obicei.
El manca humana si suc de morcovv sau/si mar aproape in fiecare zi. Dati cu parerea ca nu stiu daca sa imi fac griji sau nu,
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)