Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
Lumi_Nag spune:
Absoluta si George al meu a avut conjunctivita la ambii ochi si l-am dat cu Tobradex unguent. I-a trecut dupa o luna, dar i-a trecut.In timpul asta ii faceam si eu masaj cum a zis Martutza. Sper sa aiba efect si la tine (la puiul tau).Sanatate multa!
It's easy living with eyes closed
elpower spune:
Intru si eu rapid sa va spun ca am pus fisierul cu modificarile gramaticale www.4shared.com/file/21520574/d142dc5a/Ce_e_nou_in_DOOM.html?cau2=403tNull" target="_blank">aici, iar pentru cine nu se descurca, l-am trimis ca fisier atasat in mailul comun de pe yahoo, adica userul martie_aprilie_2007 , cu parola binecunoscuta.
LA MULTI ANISORI PLINI DE FLORI SI MULTE LUNISOARE PLINE DE SOARE TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI!
Va pupam si va dorim tot binele din lume, mici minuni!
Eu sunt tare necajita, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult. Prietena mea cea mai buna, care va fi si nasa fetitei, e in pericol de a pierde sarcina abia descoperita. Cand ma gandesc prin ce trece... Si e internata in spital tocmai la Suceava, iar eu de aici nu o pot ajuta cu nimic. Au plecat extaziati de veste in concediu, iar acum... Si eu ma invinovatesc ca nu mi-a trecut prin cap sa ii spun sa nu plece. Dar am fost atat de bucuroasa pentru ei, incat, efectiv, nu mi-a trecut prin cap ca pleaca la un drum asa de lung. 
Si eu anul trecut, cam in jur de 15 august, tot asa eram internata cu iminenta de avort, in spital si a fost ingrozitor, dar pt ea aflata la sute de kilometri departare, nici nu vreau sa ma gandesc cum este.
Stiu ca nu ar fi trebuit sa plece la un drum asa lung, dar parca ne-a luat Dumnezeu mintile la toti de nu ne-am gandit sa ii oprim, desi m-au sunat de pe drum sa confirme sarcina cu analizele de sange.
Uf, mi-e asa de greu sa nu o pot ajuta decat cu gandul meu cel bun si cu o
facuta din inima!
Sambata seara am fost la matusica mea draga, despre care v-am scris, si i-am facut o surpriza "de suflet", cum a zis ea, vizitand-o cu pitica. Arata bine, si sunt convinsa ca si gandurile voastre bune au ajutat-o.
Va multumesc, fetelor ca existati si iertati-mi vaicareala dis de dimineata, dar... Stiti voi cum e!
Mai citesc din urma si revin daca ma lasa Thea, ca e un picut mataita. Cred ca o deranjeaza un dintisor ca saliveaza mult si isi suge gingia in parte in care pare crapata putin. Aseara nu ma intelegeam cu ea sa se culce. Voia sa aprind si sa sting lumina si sa ne jucam asa. Pana la urma am scos-o 10-15 minute afara, in ploaie si s-a linistit si a adormit. Dar pana la 2 s-a tot matait, iar eu, mama denaturata
, abia atunci am descoperit ca ii era frig copilului, si cum sa doarma. Asa ca am schimbat pampersul si i-am dat si o bluzica cu maneca lunga, ca pantalonasi avea deja si s-a linistit pruncul.
Va pup!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
martutza spune:
Nu pot dormi...dupa maraieli..plansete...chiar si in brate..calge...tot tzitzi au adus zambetul pe fata lui Victor.
Acum doarme si eu..in timp ce-l ascult pe Pittis pe radio3net va citesc pe voi...
Alexia
sunt femeie in toata firea..de ce m-as supara...ai dreptate cu soarele si cu programul dar...din pacate sunt multe femei care nu tin cont de asta...pentru ele era avertismentul...o sa cumpar si eu ceai de afine..eu il ador..sper sa-i placa si lui VIctor.
Karla32 nu pleca de acasa bre...ca doar ai luat concediu sa stai cu Luca.Ploia si presiunea atmosferica sunt de vina.
si nu-ti pierde rabdarea... puiul tau are nevoie de tine linistita si calma.
Mady
si iti doresc o zi fara probleme;esti o draguta.
Lilidana pupam un David sugubatz;mi-au placut pozele; cat despre performante sunt geloasa..VIctor a reusit sa zica foarte clar DA decateva ori si tot l-as fi mancat.
Kiss intrebai de hobby-uri la care am renuntat; eu am renuntat la fumat forever, la fructe pt primele 3 luni dar nu renunt la muzica folk si concerte, in decembrie merg la Om Bun si las baiatu cu tasu (ca nu e fan) si mai tarziu il voi duce si pe Victor caci am mers si cand eram gravida si nu s-a agitat, sper sa-i placa.
Ela
pentru tine si un gand bun pentru prietena ta.Si eu am fost in concediu in august trecut (voiam sa ajung la Mitropolia din Iasi ca drept multumire) adica dupa ce am trecut de hopul de 9 saptamani pe care nu l-am trecut la celelalte 2 sarcini.Sper sa fie bine, sa se odihneasca si sa treaca necazul pe langa ea.
LA MULTE LUNI SI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA CREASCAMARI, SANATOSI SI NOROCOSI.
Am putin de lucru,apoi ma uit la tv la funeralii (caci nu am cu cine lasa baiatu sa ma duc la Bellu) si mai scriu daca am ce si daca va fi Victor cuminte.
Cred ca au inchis postul de radio..nu mai merge..pun un cd..."ploaia care va veni...le va potoli pe toate..."
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
karla32 spune:
Laina, sunteti bine? mai da si tu un semn!
Nici eu nu prea stiu cu ce sa-l imbrac pe print mai ales noaptea! Cu maneca scurta e cam racoare iar cu lunga ii e cald ca se frichine si transpira la ceafa. Daca incerc sa-l invelesc macar pe picioare in urmatoarea secunda le ridica in sus lumanare si arunca cat colo scutecul!
Si are din ce in ce mai mult o figuritza de shtrengar...Pupe-l mama ca deja imi roade urchile!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
rianna_stef spune:
Buna fetelor!...sa nu da-ti cu rosii ca n-am mai intrat,dar am fost foarte ocupata cu fata,care de cateva zile bune nu mai vrea sa doarma ziua ,decat maxim jumatate de ora,nu vrea sa stea decat cu mine daca vede pe cineva nou se apuca de bocit si cateodata chiar ma sperie ca plange de nu mai are aer si nu vede nu aude ,singura solutie este sa o iau in brate si s-o plimb pana se linisteste si daca vreau sa o pun jos incepe din nou.
In afara de asta avem vreo cateva saptamani bune de cand mergem la controale.Pediatra mea mi-a dat trimitere la neurologie la oftalmologie pentru control profilactic,si stiti si voi ca ,cu cat te cauti ,cu atat gasesti cate ceva.La neurologie m-a trimis sa-i fac electroencefalograma si i-a descoperit niste iritatii pe occipitalul stang;dr. zice ca din cauza ca a fost scoasa mai devreme decat trebuia;mi-a data tratament trei luni de zile cu tonotil si complex de vitamina B;a zis ca nu e grav ca se trateaza,dar...stiti cum e ...
Absoluta...la oftalmologie cand am fost in policlinica de copii mi-a zis ca are conjunctivit si canalul infundat la ochiul stang;mi-a dat Netacin si sa-i fac masaj,si a zis ca daca nu-i trece in trei luni de zile tre s-o opereze sa-i desfunde canalul.Am facut tramentul dar nu s-a vazut nci o amelionare,asa ca m-am dus la un alt oftalmolog la particular care facea in policlinica de adulti;mi-a schimbat picaturile cu MAXITROLL si s-a imediat.Ieri am fost din nou cu ea la control si mi-a zis sa po mai las o saptamana fara tratament si daca nu mai curge ochiul inseamna cu nu-i infundat canalul;vroiam sa-ti mai spun ca aceasta dr,mi-a zis ca nu e nevie de operatie,ca se face un sondaj prin care-i desfunda canalul,si ca dr de la copii nu se pricepe la asta si de asta m-a trimis la operatie;acum ramane sa vad cum se comporta ochisorul saptamana asta...poate am noroc si nu o mai supun la nici un sondaj ca saraca e traumatizata de atatea controale si doctori;
In rest este bine ;la controlul de trei luni avea 5.400 kg si 62 cm;se intoarce de pe burta pe spate ca ea doarme numai pe burta si rade in hohote de imi vine s-o mananc.
Sper sa reusesc sa mai intru ,macar sa va citesc.Sa aveti bebei sanatosi si veseli..va pup
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
diana_jors spune:
Hello,
intru si eu complet deprimata... am reusit sa gasin chirie (desi nu-s prea multumita, dar nimeni nu ne vrea cu copil mic ca "zgarie mobila si murdareste peretii"), si din cauza ca mi-am schimbat buletinul cei de la banca nu imi dau banii din cont. Asa ca dam pe avansul de chirie banii de verighete si de haine de nunta 

Si mai vedem ce mai reusim sa facem...
Intre timp aflam de la cineva "neoficial" ca de fapt proprietarii ne dau afara tot din cauza de bebe mic... ce sa mai spun, pentru mine el e o minune mare... pentru restul, nu ma intereseaza.
Ma duc sa pap ceva dulce, sa imi treaca depresia... ca nu am chef de absolut nimic...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
gabi78 spune:
buna fetelor
eu sunt tot suparata. Lui Tudor i-au aparut ieri dupa-amiaza din nou petele alea rosii. Am fost la spital si dr de garda (culmea chiar cea despre care toata lume vb numai de bine si toti o recomanda) nici nu s-a uita la el. Cica eram pacientii celei de duminica. A chemat o asistenta, i-a facut din nou injectie si atit. Nu ne0a adresta nici o vorba. Ca sa ne ducem azi sa o cauta pe cealalta!
Si acum Tudor zici ca edrogat. S-ar misca dar ii pica capul cind se ridica.. ar minca ..dar nu prea... ar dormi dar se agita si in somn... Nu stiu ce sa-i fac. Pe Zyrtec scrie ca da somnolenta si stare de oboseala dar nici chiar asa. Si are mititelul niste cearcane... de zici ca nu a dormit o sapt. Azi noapte s-a trezit din 3 in 3 ore...
Ca sa va mai spun.. sunt suparata.
Am hotarit azi sa nu ii dau decit lapte. si de miine reluam cite un pic de mar.. si in citeva zile revenim la supita. Si stiti cum minca supita.... de nu-mi venea sa cred. La fructe era un chin.. dupa 5-6 lingurite incepeam sa ii spun povesti.. sa ii distrag atentia ca sa mai pape. Si la supita... ar fi mincat de 5 ori mai mult decit i-am dat !
Asta este.
Va pup
Sper sa stea ploaia ca sa il scot afara pt ca si vremea ii da o stare proasta.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
anaalina spune:
Salutare. Ne-am trezit si noi cu greu pe la ora 6 am papat cu chiot ca intre timp ne-a apucat joaca si apoi somn, somn pana la 10.30.
Eu isteata m-am apucat sa fac copilului mar copt (pentru prima data) si l-am bagat la microunde 5min foc mare, dupa 5 minute gasesc in cuptos o bucatica arsa de mar si un miros in bucatarie
,ei las iau vasul si il pun in chiuveta si dau drumu la apa si POC POC se face vasul tandari , parca is beata
doar stiam ca asa se poate intampla ca nu e prima data.
Iau alt castronel il pun la microunde si hop nu mai merge...Il chem pe sot se uita mirat
ce ai mai facut??? Eu nervoasa il pun sa-l dea jos ca e cocotat pe congelator si sa-l repare, parca avea saracu sa stie ce are cuptoru.
Il da jos il baga in priza la bucatarie si surprizaaa cuptorul mergeee mai pun o juma de mar dar stau cu ochii pe el si reusesc pana la urma sa-l coc.
Fac piureul respectiv si ma duc bucuroasa la cupil care se ratoia la jucarii, ce credeti a mancat?? da de unde mai mult a iesit prin coltul gurii. Asa i-am dat regulamentar portia de lapte si acum trebuie sa fac ordine in bucatarie.
Acum va pup si revin mai tarziu dapa ce termin de aranjat
Varsta Catalinei Teodora
absoluta spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Mai astept pareri si sugestii.
Si ei cand ma fost la spitalul de ochi i-a luat cu un betisor secretie din ochi. Atunci mi-a dat sa-i dau Netacin.
Operatia ar fi ultima solutie la care as recurge, stiu doua cazuri care au ramas cu handicap de la o astfel de operatie
.
karla32 spune:
a adormit! dar greu. cu matzaiala mare...as calca niste rufe dar mi-e ca-l trezesc asa ca tot mai bine e pe net.
martutza, zic si eu asa... nu sunt eu prea rabdatoare dar tot incerc sa invat de dragul puiului...oricum sunt topita...azi dimineata cand s-a trezit, s-a intors spre mine si m-a luat de nas si de par, mi-a smuls ochelarii de cu greu i-am luat din mana lui...si radea in hohote! Tare mai sunt dragalashi copiii ashtia!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV