Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele voi de unde ati luat salteluta aia de joaca????k vrem si noi....

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

la multe lunisoare albinutelor si bondareilor...
Tony Leon de Claudia
Vlad de Radcarmen

tinand cont de vremea de afara....azi va fi plin pe aici...sa speram ca bebei vor fi cuminti pt a ne lasa pe noi sa stam de vorba pe calcu
o zi buna va dorim

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata stup
ce vremeeeeee, si matza mea doarme iar eu stau si veghez ca de e o vreme minunata iar adp-ul de sector defrisaza copacii , asa ca dormi daca poti, si chiar nu aveam treaba, si nici prea bine nu imi este , stomacul meu sa gandit sa im joace feste, dar .... conform zicalei"zambeste maine poate fi mai rau", e ok

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

marta lucrez la cabinetele de pediatrie desprinse de Budimex.
hhmmm scaune cu sange...am trecut pe acolo....si la mare departare de casa...de fapt de tara...ne-a ajutat f mult ceaiul de afine. il recomand cu toata increderea. la noi a fost cazul si de antibiotic . febra 39. diaree apoassa si cu sange facuta in somn (ceva neobisnuit la copil de 4 ani...Alexia a facut asta in turcia ... si nici nu s-a trezit 24 de ore a zacut din cauza febrei. ceaiul dfe afine a fost ...mana cereasca.
sanatate la Lucas. incearca mucilagiul de orez la lingurita ..si poate il place daca este dulce. stiu ca nu este recomandat zaharul...dar in spital il dau in mucilagiu pt ca daca il pui sa fiarba o data cu orezul , asa ca la cafea, este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Daca al meu baiat face azi ca ieri plec in lume! Nu stiu ce a avut! A vrut numai in brate!M-a rupt! Nu plangea, dar o tinea tot intr-un mmmmmmmmm, mmmmmmmmm, si daca il lasam incepea sa tipe ascutit si avea nervi ca dadea din maini si picioare de numa. Nu cred ca il durea ceva ca nu era plans. Iar cand era vorba de somn sa te tii tata! Acum e mai cumintel, dar cat l-o tine. O fi de la vreme agitatia asta ca si azi noapte s-a fatzait!

Maine facem vaccinul pe care nici n-am apucat sa-l cumpar inca! Dea Domnul sa nu aiba reactii!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete! va bagati la un capucino? cafea mi-e cam lene sa fac ...
deci ... matei, ieri, mi-a facut creierii prastie. a plans, a marait, ba chiar a tras si cateva reprize de urlat isteric. in plus, aseara nu-i intram cu nimic in voie si avea o lene pe el de n-a vrut sa mestece la lingurita, asa ca aseara, in loc de cereale, a mancat lapte. acu' io sper azi sa aiba o zi mai buna. pt moment doarme!

absoluta noi am fost la dr toma adrian de la giulesti, cand a facut matei conjunctivita. ce picaturi ne-a dat, iti zic mai tarziu, sa nu fosnai acuma sa se trezeasca bestiuta. oricum, noua ne-a luat si culturi pe un betisor si asa a putut sa-si dea seama ce i-ar merge cel mai bine.

mie imi cam face figuri calculatorul ... sper sa nu cedeze nervos pana vine sotul sa-l mestereasca. nu de alta ... dar si cu ploaia asta si fara calculator ... si cu copil marait ...

sper sa revenim!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

lilidana, felicitari pt. primul ma-ma....am vazut si pozele, e un scump David, un baietel pe cinste

elyanne, cum faci cu baietii, le dai tu singura papa la amandoi in acelasi timp? eu zic ca or sa manance pt. ca se iau unul dupa celalalt si se antreneaza

oooffff, ce ploua si ce intuneric e...numai buna vremea de dormit...Stefi chiar doarme acuma, sper sa fie mai cuminte azi...mi-e necaz ca n-o sa putem iesi afara nici azi, ieri am stat max. o jum. de ora ca batea vantul rau...

am o intrebare....se pot da din prima cerealele cu orez, porumb si tapioca sau e mai bine sa incep cu niste cereale simple, doar orez ? nu constipa orezul ala simplu? haideti fetelor diversificatelor, mai spuneti ce mai dati la bebei sa pape ca sa ne inspiram si noi astea mai intarziate

Stefania are scaunele lichide de la o vreme si mi-e teama sa-i dau fructe sau sucuri, i-as da intai cereale la 5 luni si apoi legumele...

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

lilidana felicitari pt primukl mama...oricum mult mai tarziu va zice mama si se va uita la tine stiind ca tu esti aia asa ca...bucura-te din plin de primul mama...apropos...babisme..daca zice prima oara mama inseamna ca mai vrea o surioara...la tata mai vrea un fratior...la noi a mers chestia asta. Alexia a zis tata prima oara si ...acum are un fratior...dar ce ma fac ca Bryan zice de la aproape 3 luni mama...eu inca unul nu mia fac...dar daca vine ....sa fie primit

despre noi raportam tot o maraiala continua. muscam tot dar dinti nu se vad...asta pt ca mugurii dentari cresc in pusee, si desi sunt mult in gingie, in momentul inaintarii..tot ii dor.
vaccinul de 4 luni nu l-am facut..trebuia sa il fac in ziua cu cod rosul si va dati seama ca am ales sa mai stau la munte decat sa vin in bucuresti. asa ca acum asteptam sa vedem cand mai este iar zi de vaccinare si pt ca la 5 luni trebuie sa facem si D3 mai intai il fac pe asta acasa si apoi mergem la cel de 4 luni.

hmm marta stratul de ozon nu mai este ca acum ...multi ani ...asa este ...si ce sa facem sa stam in casa cu vigantol, calciu si vitamine? intreb si eu...este o vorba din batrani .."pe cine nu vede soarele, il vede doctorul" ...eu tot cred ca soarele este bun...in limita orelor... dimineata pana la 10 si PM dupa 5. sper ca o iei ca pe o dezbatere nu ca pe o confruntare. iti doresc numai ganduri bune din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu ii dau lui matei: Milubrei - lapte, mar, morcov, Milubrei - lapte, grau, banana, Humana - lapte, cereale, multe fructe. ii pun 1-2 cupe in fructele de dimineata si de cateva zile ii dau la penultima masa, facute doar cu apa. aseara, daca nu le-a mancat, le-am bagat la frigider sa vad cum se fac. au ramas tot ca un terci de gris, nu s-au facut apa. eu folosesc masura de la laptele praf.

Mihael@ daca Stefi face moale, cred ca poti sa-i dai orez simplu. matei face destul de tare, cu toate fructele pe care le mananca. cand i-am dat orez simplu, 2 zile, s-a constipat de abia in 2 saptamani i-am mai dat de cap.

pentru ca nu prea mai bea ceai sau apa, intre mese ii mai dau suculet. adica la 25-30 ml de suc de portocale, completez pana la 100 ml cu apa si il bea f bine. asa are si scaune mai usor. kk face in fiecare zi, dar trebuie sa fiu pe faza cand se screme ca sa-i desfac pampersul ca asa face mult mai usor.

apropo de scutece ... cele de care ne-a zis alexia3, fippo, fippi ... sunt chiar super. am incercat si noi si sunt mult mai multumita decat tot ce-am avut pana acum (pampers, happy, hugghies noraml si super-flex). deci ... multumesc alexia3 de pont!

s-a trezit bestiuta, ma duc sa-i fac fructele!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Stefanya, multumesc pentru sfat. Ii voi da cerealele spre seara dar nu inainte de culcare; sper sa fie mai bine.
Amma, "Razi tu, Harap Alb... da' nu-i rasul tau" Stiam ca si Lucas are cam acelasi program noaptea si ma gandeam ca ai descoperit vreo solutie miraculoasa de adormit pruncul mai mult. Las' ca ne facem noi maaaaari!
Raluca, nu fi trista ca e Luca marait! Se pare ca e ceva in atmosfera ca aproape toti copiii sunt asa! Nu stiu, poate zicala "Cu rabdarea treci si marea" se aplica in cazul nostru... ca si Luca al meu e marait rau!
Mihael@, eu am dat lui Luca cereale de orez simplu, de la Milupa, sa vad daca-i plac, daca le tolereaza (sa nu se constipe). Aseara i le-am facut tari(multumita Martutzei care ne atragea atentia asupra masurilor folosite ). I-au placut, a mancat tot.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput