Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Lilidana,baiatul meu a patit la fel. A facut conjunctivita de 5 ori. A laut tot felul de antibiotice. Ca sa ii treaca mergi cu el sa ii recolteze sa vezi ce stafilococ are. Al meu a avut stafilococ auriu si iti face si antibiograma ca sa vezi la ce este sensibil. A luat Oxacin si de aproape 1 luna nu a mai avut nimic. Degeaba i-am pus de toaste daca la stafilococul care l-a avut nu erau bune nici unul. Si sa ii faci si masaj la ochi de 5-6 ori pe zi cate 5 minute. Eu ii faceam si noaptea. Am fost la 2 oftalmologi dar nici unul nu mi-a zis sa ii recoltez sa vad ce microb are. Noroc ca am o pediatra buna si ea mi-a zis sa ma duc la un laborator. Am fost la Sanador. Acum nu mai are nimic.Si eu eram disperata.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Am o problema:Alexia refuza cu desavarsire hrana solida(gen piure).De fapt n-am incercat decat fruct, ca noi cu ele am inceput.Si am ramas la morcov si mar numai, dupa ce s-a procopsit cu un eritem fesier(bine ca i-a trecut in 2 zile) si eu am banuit c-ar fi de la piersici.Ideea este ca nu vrea solid, iar eu vreau s-o invat sa mestece.Sucul asa l-a mai acceptat,,dar eu vreau sa-iu dau piureul sa invete sa manance.Ce ma sfatuiti sa fac?Va rog astept variante ca sa le incerc...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ROXANICI, si Alexia face la fel, mai des, inainte faceam cam de 2 ori pe zi iar de cd i-am introdus tot morcovul si maruldesi nu prea le vrea si nu stiu ce ajunge la ea in burtica), face mai des cam de 3-4 ori pe zi.Uneori gasesc o mica cantitate de sparcaiala, e si galben si pastos si verde de la fructe.Dar nu e diaree, nu e apos si nu mi-am facut pbl, desi m-am gandit sa intreb.Deci intreb si yo acum..SA NE FACEM PBL???HELP!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Am si eu o intrebare pentru toate fetele care stiu sau au avut panaritiu. Am cred ca e panaritiu la ambele unghii mari de la picioare. Cred ca am de mai mult de 2 luni si s-au cam umflat degetele.Am facut de la colturi desi nu aveam eu cine stie ce colturi dar pt ca in ultimele luni de sarcina nu ma puteam apleca sa mi le scot, iar dupa ce am nascut nici atat....au crescut.Imi curge puroi in continuare, cand zic ca trece ma apuca iar si tot asa.Am pus antibiotic, ceapa coapta, rivanol, apa oxigenata, dezinfectant pt sterilizat si multe alte leacuri si tot degeaba.
Intrebarea era daca ma duc la spital intradevar ma opereaza pe viu???
Din cauza asta nu m-am dus pana acum si imi este f frica.
Dar ma si doare de cate ori ating.

It's easy living with eyes closed

LUNI NAG- inainte de a te duce la spital incearca BETADINE,ASA AM PATIT SI EU SI IN 3 ZILE NU AM MAI AVUT NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!In prima zi mi s-a adunat puroiul si cand am facut dus a inceput sa curga ,eu m-am dat cu unguentul(vezi ca este si solutie!!!!!!) cateva zile pana nu m-a mai durut si piciorul nu mi-a mai fost unflat,asunsesem sa nu mai pot merge asa ma durea piciorul.

Sanatate si sa-mi spui ce ai facut!!!!

ditu si BRIANNA(03.03.2007)

http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput