Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
Val_ spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Nu stiu ce m-as face fara voi.
O sa incep cu lapte Nan cu bifidus sa vedem cum merge, poate scapam de constipatie.
Laina pediatra zice ca daca ia in greutate macar 110 g pe saptamana nu trebuie sa imi fac griji. Dar mie mi se pare foarte putin si oricum a avut saptamani in care nu a luat nimic.
Sotul meu imi spune mereu sa nu ma mai stresez ca este vioaie si este bine dezvoltata dar nu ma pot abtine. Stiti si voi cum este.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
karra80 spune:
unde sunteti?
Hai sus ca era sa cadem pe pag 3.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
Rebiana27 spune:
Fetelor, ce sa ma fac eu cu un copil care s-a trezit azi-noapte din ora in ora??? I-am dat la 22 lapte cu cereale si un picutz de banana, toate date la blender (am zis sa fie mai consistenta hrana). Eram sigura ca va dormi cateva ore... nu doar doua, ca de obicei... si a dormit doar una...
dupa care a mancat 50 ml, s-a culcat si s-a trezit peste o ora, a mancat tot 50 ml si tot asa pana dimineata. Eram chiauna cand la 7 s-a trezit si era fresh iar mie-mi cadeau ochii in gura! Am incercat sa-i dau apa noaptea, sa-l mai pacalesc, ca tot e jumatate adormit dar n-a fost chip ca a inceput sa urle si n-a tacut pana nu i-am dat lapte.
Ce sa fac??? Eu pe 1 septembrie incep serviciul si, in ritmul asta, nu numai ca nu voi face fata dar ma si imbolnavesc. Azi am fost un car de nervi si am avut si o gramada de treaba... pe care am si realizat-o... macar atat!
Mihael@ ma bucur ca ai inteles ce-am explicat! Pupam si noi!
Uitasem sa va intreb, ca tot vorbeati de cereale cu fructe. Se dau si de la 4 luni? De care (cu ce fructe?)? Ca la noi la farmacie trebuie sa te duci cu lectiile facute, ca sa zic asa, ca nu sta nimeni sa-ti citeasca de pe cutie varstele si alte alea! Si nu stiu cand ajung la Sensiblue sa ma orientez direct la raft.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ioanaradu spune:
karra eu sunt pe aici ... dar vad ca e cam slaba miscarea.
rebiana te duci la farmacie si ceri sa-ti arate cutiile de cereale. eu asa am facut cand am fost la mama. si am zis: "vreau sa-mi aratati cerealele cu lapte si fructe". si "draguta" farmacista dupa ce mi-a dat toate cutiile de cereale, chiar daca unele se repetau, a inceput sa-mi dea pe cele de lapte. ii zic ca lapte nu-mi trebuie ca au cerealele si a facut asa o fata mirata:"cum adica au cerealele?". deci ... da-i inainte cu tupeu. mai poti sa intri www.bebelusul.ro/categorie/cereale cu lapte.htm" target="_blank">aici si gasesti cam ce se gaseste in farmacie. asa iti faci o idee.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
anaalina spune:
Sunt si eu aici !!!
eu inca nu am curaj sa- i dau cereale!! parca i-as da cine stie ce dar am asa o retinere ...Cerealele sunt in dulap bineinteles Orez mai bine spus de la bebelact ,pe care l-am luat dupa ce am stat vreo ora prin supermarket si am citit ce contine ficare cutie.Se plictisise al meu sot de plimbat carutul prin magazin ca eu intepenisem la raftul cu cereale.
Dar in seara asta imi fac curaj si-i pun in biberonul de seara ,sa vad o papa??
Varsta Catalinei Teodora
martutza spune:
quote:
Originally posted by tzuna
[ MARTUTZA- analizele sunt greu de descifrat pentru mine. Sunt mai multe valori si cea legata de globulele albe e subliniata cu rosu.
Hb 13g/dl, Ht 37.7 %, T= 315.000 mc., L=12900/mc, GNS 8.6 (1100/mc), asta ultima e subliniata. Poate reusesc sa scanez foaia ca sa intelegi si tu mai multe.
MARTUTZA- imi pare rau ca nu ne-am prezentat la intalnire dar nu am intrat pe forium si am aflat abia acum dar oricum cred ca v-a speriat ploaia ca noi asa am patit in IOR si am venit repede acasa.
Ceea ce stiu eu este ca nr celulelor albe creste in infectii ca urmare a declansarii procesului de aparare.Ele sunt responsabile cu imunitatea si fabricarea de anticorpi.Nu stiu cum sta treba cu predispozitia la infectii bacteriene...poate faci unexudat , o urina si o coprocultura si descoperi ce duce de fapt la cresterea nr de cel albe si poate si de ce Maria nu mananca cum trebuie si nu ia in greutate.Insista.Iti dau un copy/paste de pe o pagina cu detalii despre cel albe...nu merge...intra la acest topic este si pe site-ul Desprecopii / analize_medicale/ analize hematologice_hematocrit_formula leucocitara.
Sanatate frumoasei tale si pofat buna la mancarica.
Cat despre cereale si aspectul lor eu cred (nu stiu ca nu folosesc) sa va consultati ce masura folositi.Poate e lingurita mai mica si de aici si aspectul diferit.
AM fost la intalnire.A fost frumos.Anne e o draguta iar Raul un cuminte.Iarina a dormit nesperat de bine desi nu dormise toata ziua...deh singura domnisoara pe ploaia aia afara se plictisea cu doi smecherei...Imi pare rau ca nu am avut aparat si am stat oricum la terasa acoperita si era cam intunecat..Fetele aveau aparte dar cu ploaia ...au uitat de ele.
Oricum ne mai intalnim intr-o zi cu soare si punem si poze
Sa va traiasca copilasii aniversati azi, sa fie sanatosi si norocosi.
Stefania nu am facut nimic deosebit si nu ai de sa-mi multumesti.sa speram ca au primit banii.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
iunita spune:
Buna seara stup!
Iaca azi fu racoare si facui si eu mancare. Aseara ma intreba sotu ce am fi facut daca stateam la ecuator si raspunsu a fost simplu: banane si nuci de cocos mon cher! Daca vrea cineva reteta de orez cu legume o impartasesc. Chiar ma gandeam ca pt cele care alaptati e o chestie buna, hranitoare si..relativ usor de facut.
Noi ..suntem varza! Fi-mea nu vrea sa doarma. Doarme 1h, 1 1/2h adunat si aia cu cantec..adica mai mult in brate..Doamneee..si cand imi aduc aminte ca eram disperata ca dormea cate 3 ore in continuu si ma bazaiam pe forum ca .. dca are ceva..Da da......
Azi am experimentat piureutul de morcov cu un varf de pastarnat.. Refuz total! Ce fac? mai astept 2-3 zile sau schimb combinatia? Sa pun spre ex morcov cu dovlecel...? Si colac peste pupaza si laptele a inceput sa il manance mai prost. Nu stiu cum naiba dar parca pe caldurile alea sufocante totul era mai bine. Aseara a fost prima data dupa 2 luni cand s-a trezit peste noapte. A baut apita si s-a culcat la loc...peste 1 ora iar..si tot asa pana la 8 cand ii era foame.
Intalneala.. a fost meseriasa... 3 zuze cu bebeii dupa noi la terasa si plouaaaaaaaaaa dar n-avea decat sa ninga..mi-a dormit fata bustean!
In alta ordine de idei, dupa ce vazui doi dintisori de iepuras la Raul (care seamana leit cu Anne) am cotrobait copchila prin gurita in cautare de coltisori dar nu-s. In schimb ma musca de ma rupe.. daca ma prinde la barba ma face zdrente si doareeeeeeeee... si parca intr-o parte e mai tare gingia.. in seara asta bagam Calgel sa vedem daca are vre-un efect.
sunt vraiste... m-am uitat dar parca nu aveam la ce sa raspund..numai la chestia asta cu dormitul aiurea care vad ca se generalizeaza... si chestia cu urlatul in timpul mesei care vad ca nu tine cont de san/biberon.... atat ete... ne-om face noi mari!
A, si PAxela si celelalte fete care aveati de facut treburi...azi a fost sarbatoare..deci daca n-ati facut nimic din ce v-ati propus... nu-i bai!
Pupam fetele si sarbatoritii!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ane2200 spune:
Buna seara stup.
Am aparut si eu - Marta, nu stiu daca cafeaua ta a avut cofeina, dar a mea sigur a avut. Azi dimineata pe la 3 bantuiam pe net si ascultam muzica.
Drept pentru care azi nu am facut nimic din ce mi-am propus. Ai dreptate Iunita, a fost sarbatoare azi - de aia nu am facut nimic in casa. Dar lasa ca vine si ziua de maine.
Raul azi mi-a marait toata ziua. Cred ca a fost prea bagat in seama ieri si si-a luat-o in cap.
va las ca-mi pica ochii in gura. Imediat pregatim baita, papa si nani - toata gasca.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
elyanne spune:
Azi le-am dat primele lingurite de mancaaaaaaaaare... sa zicem... Am inceput diversificarea cu cereale (Humana, cu vanilie... sunt si cu lapte... se fac doar cu apa si arata ca un gris, sunt de la 4 luni in sus)... Acu' io le-am dat... dar nu pot sa spun ca au si mancat... ceva-ceva o fi ajuns in burta lor, totusi...
De placut, le-a placut pt. ca dupa 2-3 tentative de indesat in gura au dat de gust si au inceput s-o deschida de buna voie... dar mai greu cu inghitul... in loc sa se duca in stomac ieseau in gura... Dar se prind ei pana la urma.
O sa le dau 2 sapt. (daca sunt si ei de acord) si pe urma bagam supa de legume in care o sa le amestec si cereale simple de la Nestle (cele de orez, prima etapa).
Tare greu m-am hotarat ce fel de Cereale sa le iau... pt. ca nimic nu-mi convenea. Eu vreau sa le dau cu lingurita, nu in biberonul de lapte. Asa ca am vrut sa le iau ceva cu gust... nu orez chior... nu prea cred ca l-ar accepta. Si pt. ca nu am suficient lapte sa le dau numai de la mine n-avea rost sa le iau din alea care se fac cu lapte... pt. ca ar fi trebuit intai sa fac laptele praf si pe urma sa-l amestec cu cerealele.
Tzuna la mine ies ca un gris, dupa cantitatile de pe cutie... adica o lingura la 30 ml de apa. Dar dupa 10-15 minute se fac ciorba... nu stiu din ce cauza. Asa pateam si la Elena. Nu stiu ce ar fi de facut. O sa le fac putin si dupa ce mananca prima tura, le mai fac putin... si tot asa... Alta varianta n-am. Macar sa manance si sa fac ture la bucatarie ![]()
Pacat ca n-aveti poze de la intalneala... oricum, data viitoare sper sa va vad live 
Gata... am dat raportu' 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ditu spune:
Buna seara stup,
Deabia acum am reusit si eu sa intru pa ziua de azi pe net,azi am fost la plimbare la piata ca s-au anuntat ploi si trebuia sa fac stocul de fructe si legume pt bebe.
Noi de cateva zile ne tot gustam degetelele de la picioruse siiiii ne plac tare si intoarcem de pe o ;parte pe burtica,asat doar cand stam in patul lui mamii si lui tatii si azi dimineata eu i-am pus suzeta langa ea sa ii dau de lucru daca vrea sa se joace ,ma duc dupa pampers si cand ma intorc bebelusa mea isi bagase suzeta in gura!!!!!!!!!!!
ca pana acum incerca saraca dar nu o baga cum trebuie.
nu stiu ce sa ma fac cu ea ca de 2 zile nu mai vrea sa manance fructele cu cereale sau biscuite ,nici supita si nici laptele.Am ajuns sa ii fac 3 feluri de mancare la o masa ,binenteles al 3 fel este lapticul pe care il mancam cu chiu cu vai.M-am gandit sa o las o zi ,doua numai cu laptic(Milumil 2),aaaa ce imi bea este sucul de fructe .
De 2 zile fac supita dimineata ma agit sa fie gata la 12,o pisez frumos,o gust si este buna
as manca si eu insa nu pot ca tin cura si ea ce face?? imi da peste lingura si ma scuipa [
bang].
Azi am intrat si eu la Kenvello si hopa surpuiza!!!mi-am gasit niste pantaloni,am slabit
![]()
pe cantar nu se vede insa la haine da,eu de cand am nascut am tot mers pe la ei nu imi venea nimic si azi mi-am luat niste pantaloni marimea L cu numai 420.000 lei!!!!!
Va pup ca nu stiu ce ma asteapta in noaptea asta si daca ma trezesc nu mai pot dormi,azi de la 4.30nu am mai dormit pana la 6,noroc ac s-a trezit la 8 ca am mai dormit putin.

ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu