Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Mai e cineva care se trezeste la 9? Mai, fetelor, pur si simplu nu pot deschide ochii am un somn in mine... si mi-ar placea sa ma trezesc la 7, ca vorba lui noki, am droaie de treaba de facut.

Noki Ilinca s-ar mai juca, dar l-am strans eu ca ocupa toota sufrageria Si stii cum se joaca? Se arunca pe el Asa a reusit sa-i rupa o bara de plastic. Bani degeaba!
Insa Ioana77 a cumparat o minunatie de casuta de la Selgros, mai inalta decat cortul si frumos colorata. Ti-o recmand in locul cortului.
PS: nu mi-o imaginez pe Sarah timida, trebuie sa fie tare draguta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

neatza si de la noi
Am avut o noapte de cosmar,cu bb mic sarind in burta toata noaptea, nu m-a lasat sa dorm in nicio pozitie si cu o Marie extrem de agitata care nu a vrut sa adoarma decat f greu, la noi in pat si care ne-a impuns toata noaptea cu picioarele (sper ca-i ies caninii si asta e cauza).

So is zombi, dar bine macar ca mai e racoare.

Vazusi ca Feli facu reclama la casuta achizitionata. Pai initial ma gandeam la o casuta din aia solida gen Chicco, dar cand am vazut la Metro ca e peste 6 mil m-am lasat pagubasa. Si am gasit ceva la Selgros in jur de 500.000 lei. Am zis ca daca nu se joaca acum, e buna si cand o fi mai maricica, peste un an, doi, sa aiba un loc numai al ei, unde sa se ascunda cand vrea. Sunt cateva poze la semnatura, in albumul de iulie.

Noki, ce dimensiuni are patul lui sarah? Ca stiu ca i-ai facut de junior, parca, cu grilaj. SI noi trebuie sa-l schimbam pe-al Mariei, ma gandeam sa-i luam in septembrie, sa se obisuniasca cu el pana vine bb. Dar dupa cum spune Ripley ca Anutzache sare prin casa si nu-i arde de dormit in pat normal, nu-mi pun prea mari sperante. SI noi am fost aseara in mall si i-am luat niste pantofiroi Mariei, chiar nu avea nimic pt vremea asta.
Si de-aici o MARE intrebare!!

Cum luati incaltaminte la copii? Adica, mai ales pt pantofi si ghetute, cum ii alegeti sa stiti ca tin mai multisor? Aseara i-am luat pantofii marimea 22, ii sunt ok, george ma batea la cap sa-i iau 23, dar mi se pareau prea mari, piciorul se plimba inauntru. Ma gandesc si ca daca sunt prea mari nu-i bine, cred ca strica mersul, ce ziceti? Ar fi o idee de lasat in spate cat sa intre un deget sau e prea mult? Voi cum procedati? Eu am dat cateva rateuri vara asta, am zis ca poate oi invata si eu sa iau pantofi ca lumea, sa nu-i poarte numai o luna si gata.

Alinush, super pozele, super vacanta!! SI Missa...o frumoasa, zau, nu intoarce lumea capul dupa ea pe strada? Ce planuri ai, iti cauti job? Maria mea mananca numai rosii si extrem de putin ardei. castraveti m-am ferit sa-i dau, eventual partea fara seminte, stiu ca sunt destul de greu de digerat. Pofta pt legumele proaspete a venit de la sine, nu m-am agitat f mult. Cred ca asa se va intampla si cu Amalia.

feli, te pregatesti de serviciu, bag de seama, cu sculatul la 9

sa dau send, ca m-am placintit

Maria(29.11.2005) si Ioana 26+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si noi ne-am luat casuta der la selgros cu 30 si ceva ron, nu e scumpa, are geam sus...e haioasa. E material de musama, de fata de masa.....are si usa....sau cum se scrie

Stefan aseara aprimit 2 jocuri de la bunica, mai trebuie sa creasca pentru ele
Pe la 11 mergem la poza pentru pasapoarte.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia a facut un pui de febra si zice ca o doare gatul! Macar la varsta asta stiu sa spuna. Acum cand suntem pe picior de plecare (de sambata vreau sa le las 2 saptamani la Alba).

Noki ai fost tare cu locurile de pierzanie . Inaltimea de 94 cm e aprox minima pt 3 ani. Se considera ca copiii sub 3 ani nu prea au discernamant si de-aia teoretic n-au voie pe tobogane, etc. Peste tot scrie asta, inclusiv la McD, numai ca nu se prea respecta.

Pischi unde mergeti in Danemarca? Da si tu niste detalii/povesti, daca iti face placere.

mandy Biletele de avion ne-au costat 380 EUR pt amandoi cu low-cost bineinteles, achizitionate prin mai .
A, dar de voi e fain ca stati in nord-vestul tarii. Puteti sa mergeti intr-un we prelungit (3-4-5 zile) la Praga, Viena, (la Budapesta banuiesc ca ati fost), prin muntii Slovaciei unde am inteles ca e f frumos, la Cracovia (a fost sora-mea de Craciun anul trecut si le-a placut tare mult)....

Noki Spania era mai ieftina acum cativa ani, intre timp s-a mai scumpit , scrie si prin ghid-ul pe care mi l-am luat. Si am vazut eu, comparand preturi cu cele din ghidul unei colege, din 2001.
In Italia eu am fost partial (Florenta, Venezia, San Marino, am stat la Rimini) ehhh ce vremuri! Dar sa nu mergeti in toiul verii ca muriti de cald si e f aglomerat. Stam 11 nopti acolo.

Intr-adevar e mai scumpa Italia. Sfatul meu e sa va cautati cazarile din timp, prietenii mei au stat pe la pensiuni in afara oraselor (asta merge daca esti cu masina) si a fost OK.

catutza nu e chiar asa aventura: am rezervat toate cazarile dinainte, o sa rezervam in curand si masina de inchiriat (pt 3 zile), ne-am uitat pe net stim ce trenuri avem de colo-colo... cu masina personala era aiurea ca dura vreo 4 zile drumul dus, vreo 4 intors, mers non-stop. Pe acolo preferam sa ne deplasam in general cu trenul pt ca avem zile in care stam pe loc, in acelasi oras si nu avea sens sa platim masina de inchiriat. In plus e pb cu parcarile, costa vreo 15 euro pe noapte. Apoi in centrele vechi sunt sensuri unice, zone pietonale, e aiurea sa te orientezi, sa cauti loc de parcare... asa ca preferam transportul public. Ca bagaje vom avea rucsaci in care caram doar haine, nu vor fi grei.
Ne cazam in zona centrala, ne lasam bagajele si o luam pe jos prin zona de interes.

Meiii, sunt super-happy, de abia astept, sper sa iasa fain.

Va pun imediat link-uri la cazari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lavi, astept linkul....

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Alinus eu sunt constienta ca s-ar putea sa mai fi dat si rateuri, dar din 6 nu le-oi fi ratat pe toate!

Lasa, fata, cu hotelul la Dijon, o noapte merge! Daca stai un sejur de o saptamana-2 si ratezi, atunci e aiurea!

Cazarile:

-prima si ultima sunt la Sevilla - acolo sunt cele mai scumpe si greu de gasit; dupa ce nu m-a satisfacut complet nicio pensiune (sub 65 euro) am zis hai sa caut pana in 100; am ochit 2 hotelase dragute la 85 de euro, la primul nu mai aveau locuri la al 2-lea nu au putuit sa ne ia bani de pe card asa ca am revenit la pensiuni si am ales ce mi se parea acceptabil. Am luat in 2 locuri diferite, daca e sa iau i teapa s-o iau doar pt 2 nopti nu pt 4

Vi le dau in ordine cronologica:

-2 nopti la Sevilla, 60 EUR/noapte direct de la proprietar
-nu e nemaipomenit dar e buricu' buricului targului
http://www.eurocheapo.com/seville/hotel/pension-alcazar.html

-1 noapte la Cordoba: 66 EUR
-asta cred ca-i cel mai fain; mai ales roof terrace-ul!
http://www.hostalsantaana.com/

-1 noapte la Ronda 42 EUR
http://www.hotelmorales.es/hm_habitaciones.html

-2 nopti la Granada 40 EUR/noapte
http://www.meligrana.com/alojamiento/granada/granada-capital/hostal-pension/mesones.asp

-3 nopti la Nerja (pe malul marii), dar in afara de plaja mai sunt si ceva imprejurimi frumoase + o pestera de vizitat 45 EUR/noapte
http://www.hostalmiguel.com/miguelimages.html

-ultimele 2 nopti la Sevilla (45 EUR/noapte);
-iar nu-i nemaipomenit si e mai pe lateralul centrului
http://www.hostalelgiraldillo.com/habitaciones.html

Astea sunt! O sa va zic care au fost faine si care nu!
La Sevilla am cautat de mi-au sarit ochii.

Noki puteam iesi mai ieftin cu baie comuna sau mai uratele (cu geamuri spre curtea interioara, mobila mai ponosita, etc).

Dar ma astept sa iesim mai scump cu mancarea.

Mergi la inceput

cami concediu placut! La mare la bulgari mergeti, nu? Sper sa va simtiti bine!

Madutza ma bucur ca e mai bine Orlando!

Ioana daca ii joaca piciorul - NU, o incomodeaza la mers! Sa-i fie vag marisori, nu ficsi-ficsi dar nici largi tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Merci, Lavi, sper sa-i vina astia si la toamna, daca nu, mai scoate mama niste bani, pana s-o invata! Incep sa regret ca nu i-am luat 23

Maria(29.11.2005) si Ioana 26+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mai, mai, ce vant de concediu pe-aici!!
Tare va invidiez, noi n-am apucat sa facem nici planurile .

Teoretic ne asteapta si pe noi o bucatica de concediu din 20 august, 2 saptamani, asta daca o sa-mi pot lua si eu liber, sotul il are deja fixat.
Cred ca v-am mai povestit, am vrea la mare, am inceput sa ne facem curaj sa mergem cu masina... Ne-am gandit sa rupem drumul in 2 bucati, cu o cazare prin zona Campina. Tati studiaza problema...
Mie imi ramane sa ma hotarasc daca sa mergem la hotel sau la o pensiune cu acces la bucatarie. Mi-e efectiv groaza de ce ne va astepta cu masa, Cristi e intr-o perioada cu fitze de zile mari, n-as vrea sa fim dependenti de lentoarea chelnarilor de pe la restaurante si nici sa riscam cu mancarea de pe-acolo.
Imi puteti recomanda, va rog, vreo pensiune la mare? . Curat sa fie, baie in camera si acces la bucatarie.
Miri, parca tu stiai de ceva fain, daca nu ma insel...

Ufff, asa-mi vine sa plecam in Turcia, numai ca acolo alta dandana cu drumul, pana luam avion din Cluj sau Buc, innebunim copilul de cap .

Iar partea cea mai proasta e ca, nu stiu cum se face, dar n-avem timp nici sa ne organizam! Fug toata ziua de acasa la serviciu, inapoi, dus copilul in parc, casa toata vraiste, nu mai avem timp de nimic

Mergi la inceput

Maria, de ce nu mergeti in Croatia?!!!!
Distanta nu cred ca e mult mai mare decat la marea noastra.
Apa e mai faina, limpede si calda, apartamente cu bucatarie gasesti cate vrei... peisajul mai frumos...

Silvia mi-a facut si diaree!!

(ce-i drept si eu am avut ieri destul de rau. Cine stie ce-om fi mancat. :-( Si imi curge si nasul de cateva zile. )

Mergi la inceput