Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LAvi, ai ceva poza acolo unde air ezervat ca-s curioasa?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hildeeee, , unde e lista ta cu "trusa medicala" ptr concediu!? Nu o mai gasesc !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola, si noi suntem pe aici!

Azi iar am avut o stare nasoala dupa ce am depus-o pe miss la cresa, asa de greu m-am despartit de ea.... Am haladuit prin oras fara nici un chef. Si uite cum trece ziua fara sa fac nimic!!

Hilde vezi, nu am acelasi spor ca si tine....Bravos!

Lavi super ai iesit la cazare! Sper sa fie ok si sa fi avut mana buna! Noi am ales un hotel la Dijon acum cand am venit, pt o noapte, dar l-am cam ratat....am regretat ca nu ne-am cazat ca de obicei la un lant hotelier. Dar a fost curat si linistit ca doar asta ne trebuia, insa cam vechiut si masa naspa ( adica mic dejun nasol)plus ca pe net zicea ca e la 800 m de centru dar de fapt era la cel putin 3km.... Culmea e ca mai fusesem odata la acelasi tip de hotel dar la 3 stele si ne-a placut mult, acuma am ales 2 stele ca eram in tranzit ...si a fost o diferenta enorma. Nu iti scriu sa te sperii, DF, doar asa ca experienta.

Ioana chiar sa stii ca ai mai mult spor cand e mai racorica! Ma gandeam adineaori cand ma plimbam ca era asa de bine, nu tu transpirat sau batut soarele in cap, in comparatie cu plimbatul din S Frantei unde dupa 10 min eram leoarca si sictirita de magazine...
Io recunosc ca ii dau missei castraveciori murati ( a la francaise - adica acrii de iti sta inima in loc) iar miss e innebunita. Evident ca ii limitez accesul insa tot scapa.

Intrebare: voi cum ati invatat copiii sa manance legume crude? Gen rosii, castraveti, chestii de astea? Ca nu reusesc nicicum....Uf si sa va zic ca a devenit atat de sclifosita cu mancarea...

Mey Ile tu faci reclama la facut copii, vaz io! Nu stiu cum se face ca de cateva nopti ma tot foiesc in pat pana sa adorm si ma gandesc la ...un prenume de bb. Si ma stresez ca nu gasesc nici unul care sa imi placa si am impresia ca nu ma voi decide niciodata...Uf, stati linistite ca nu se intrezareste nici un bb...nu e momentul inca, insa la Amalia intai i-am ales numele si abia apoi ne-am pus pe treaba...Deci pana nu gasesc un nume de fata care sa imi placa, nici o sansa

Feli si noi suntem intr-o perioada tare mamoasa...vine miss la mine si ma ia in brate si ma pupa si ma mangaie si iar ma pupa...si apoi vrea sa o tin de mana. No mai fa ceva daca poti... Ce-o face la cresa fata mea?

Fetili gata ca m-am intins, va pup!

Ioana, am pus poze la semnatura in sfarsit!

Meemsulici mi-a fost dor de voi! V-am vazut in poze frumosilor!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare. Am avut o zi proasta si super aglomerata la job si nu s-a terminat inca.
Multumesc pentru urari, sper sa se faca bine Kriszti cat mai curand.
Feli, m-a sunt sora-mea cand au iesit de la doctor, banuiesc ca a ei a fost ideea mai putin a mamei mele, nu zic ca n-a facut bine, dar cateodata ma enerveaza la unele faze. Io nu l-am dus la dr, ca ii curge doar nasul, nu tuseste, nu are febra, si stiam ca daca ma duc la dr ii prescrie antibiotic din prima.
Si uite sa va mai zic o faza, sora-mea a fost in concediu o saptamana si nu a vrut sa mearga la rude la Budapesta in vacanta, desi aia o chemau cu insisitenta. Am aflat ca si sotia varului meu a chemat-o in Grecia (s-a dus ea si cu baiatul ei, varul meu a ramas acasa ca are job nou si nu are concediu) sa mearga impreuna o saptamana (asta cand am fost noi in concediu)si nu a vrut sa mearga. Io una nu o inteleg.
Feli, saracuta de Ilinca probabil simte ceva, daca urmeaza sa te intorci la job cred ca va trebui incet-incet sa o pregatesti de despartire.
Madutza, sanatate maxima lui Orlando, bine ca nu e pneumonie ci doar bronsiolita.Sper sa se faca bine repede sa puteti merge pana la urma la mare.
Ilenutza, faci reclama la bb2? Io raman pe ideea mea...unul e ok. Si asta unul reuseste sa scoata untul din mine. Asa ca io ca Noki.
Lavi, mai ai putin pana la plecare...ai iesit destul de ieftin cu rezervarile, cat te mai costa drumul pana acolo? Si mie mi-ar placea sa merg sa vizitez dar nu il pot lasa pe Kriszti cu ai mei o perioada mai lunga asa ca cel putin pentru cativa ani mi-am luat adio de la vacante cu vizitari de orase. Asta e.
Camelia, ce face Dariuca? E bine acum? Nu mai aveti probleme? Sper sa nu se mai repete ultimul vostru cosmar.
Alinush, de la Budapesta poti veni spre Alba pe E60 parca, nu (Budapesta-Oradea-Cluj)? Drumul asta e f bun asa ca poti veni linistita. Mama, ce mai metoda de slabit ai gasit.. Io nu stiu cum dau kos kilele astea cu care m-am ales in concediu. Cu cruditatile nu stiu ce sa iti spun, Kriszti de ex cere morcovi cruzi cand vede ca ii curat pt papa, mananca si rosii, castraveti, ardei.Fara probleme.

Hai ca dau send si sper ca mai pot reveni.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Moama ce incet merge DC-ul

Camelia, iaca:

LISTA DE MEDICAMENTE PENTRU CONCEDIU:

Augmentin 457 mg, 2X4 ml/zi, la 12 h;
Nurofen 2X5 ml/zi,
Paracetamol sup 250 mh
Novocalmin sup 1/zi
Olynth, pic de nas sau Vibrocyl(cand curge nasul)
Mar Plus (puf zilnice pentru curatirea nasului)
Mucosolvan junior-tuse producriva 3X5 ml/zi
Paxeladine-tuse seaca 3X2,5 ml/zi
Otocalm(de urechi) 3X2 pic/zi
Unguent oftalmic(de ochi)
Biotics 3X1 plic/zi, Smecta 3 X 1/2 plic/zi, Hidrasec (cand diareea e insotita si de varsaturi)10 mg 3X1 pli/zi, Furozolidon (scaune dese) 25 mg 3X1 tb/zi
Lapte fara lactoza la diaree
Bephanthene (iritatii)
Comprese sterile
Apa oxigenata
Rivanol
Pentru rani- se spala rana cu apa ox, apoi se pune compresa cu rivanol si se lipeste cu leucoplast.
Baneocin crema -pentru zgarieturi
sau Panthenol -spray loc pentru arsuri, sau Bioxiteracor (foarte bun pentru arsuri)
Ceva nou: Spray URGO- foarte bun pentru zgarieturi
Tantum verde (pentru gat) 3X2 puf /zi bucal
Varsaturi: Metoclopramid 3X 4 pic/zi inainte de mancare

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetelor ,sint tare fericita ,Orlando e mult mult mai bine ,a inceput sa pape ,nu mai tuseste ,aerosolii chiar au facut minuni ,yuuuhuuu!!
Cred ca plecam la mare pina la urma ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Diana , concediu placut! Sa va intoarceti sanatosi si bronzati, cu poze multe, pup pe burtica lui Stefan ca sa nu mai aiba probleme,

Alina , am vazut pozele, sunt superbe iar voi o familie foarte reusita
Cum a fost azi la cresa?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hilde, multumesc de promptitudine!

Madutza, ma bucur mult ca Orlando e bine !

Mandy, multumesc de intrebare , suntem bine, slava Domnului! Mancam, de distram, tot tacamul...

Diana, concediu placut!
Meems, suuperbe pozele! Rianna e o dulce iar tu arati foarte bine! Sunteti o familie frumoasa!
Amu ma apuc de vizionat pozele Alinei!

Ne pregatim si noi de concediu, poimaine plecam... Ne luam inima-n dinti si o luam si pe pitik, in speranta ca se va simti bine si va uita de trauma suferita! Doame ajuta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Noi suntem cu gandul departeee tare, adica la plecarea in concediu. Luni ajungem in Bucuresti, marti decolam din Bucuresti spre Danemarca de unde ne intoarcem pe 22 august. Bineinteles ca frica e maaaare rau, din cauza avionului, dar speram sa fie bine. Asa ca suntem cu ultimele cumparaturi, ultimele pregatiri. Ioana, help, daca stii unde mai sunt magazine TCM in Iasi, ca cel de langa noi a disparut.

Da, ce bine e cu racorica in casa. Phiuuu, alta viata.

Hilde, pai spor in ce ti-ai propus, sa fie cu noroc. Ca experti cam suntem de-acum, dupa una bucata bb care se apropie de 2 ani.

Ilenutza, sa fie sanatosi cei mici si tu sa-ti revii repede.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Helol, ca s-o citez pe fii-mea!

Intru si io pe fuga in miez de noapte, dupa ce am bantuit toata dupa-amiaza si am aplicat mirifica terapie prin shopping. by the bay, sunt mega-solduri peste tot!!!!!

Alinush- ce scumpa e Amalia!Pozele cu casuta si cu ea pregatita de plaja sunt dementiale.Sa stii ca si io tot caut premune -de fetitza am deja dar caut si de baietel. Chiar daca io tot la varianta de bebe singular raman. Mandy, !
Chiar azi-noapte am avut un cosmar teribil - urma sa nasc un baietel si oscilam intre Eric si Andrei. dar eram devastata de-a dreptul la gandul ca e baiat.
Cu legumele crude - hmmm..mama papa constant salata seara, asa ca de cate ori nimereste de cina la mama, papa cruditati. la noi nu este ora fiza de cina, asa ca..pauza.A avut o perioada cu pasiune pentru rosii, dar i-a trecut. Acum castravetii rulz!

Lavi- 533 euro amandoi, cazarea? Hmm...destul de binisor.Mai ieftin de atata nu aveai cum sa scoti, zic io. Cat stati, pana la urma? Astept cu interes sa te intorci sa-mi comunici nota d eplata finala.Pentru ca io planuiesc pentru la anul turul italiei, care e muuult mai scumpa, din pacate.

Cami, Pischi, Dordia, Madutza- concediu placut!

Feli- si a mea e mamoooooasa rau de tot. Si rusinooooasa rau de tot, mai nou. Se ascunde dupa picioarele mele, ceea ce pentru ea nu e deloc caracteristic.Sper ca e o etapa.

Am fost azi cu Sarah la Ikea. M-am ofticat rau ca nu are 94 cm sa intre la locul de joaca amenajat special. Mi se pare o porcarie conditia asta mai ales ca Sarah frecventeaza acest tip de locuri d epierzanie din frageda pruncie. Dar a amortizat la greu departamentul de copii. Efana fotoliul ala rotativ in care se poate ascunde tragand cortina. Dar e scump rau la 225 ron. Si l-a luat careva?Dar cort? Apropo, Feli, Ilinca se mai joaca in cort?

Cam atata despre noi. Pupici si somnic usor!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput