Neata!!
Azi e ziua cea mare ,ne vede pediatra ,abia astept sa vad ce zice ,ce a avut de fapt ,daca-l pot scoate afara ,..d'astea ,vreau sa-i fac si-un exudat nazal si faringian poate daca nu maninca si nu bea inainte ,vedem ...
Lavi ,te invidiez ca pleci in concediu ,mai ales ca mergeti singurei ,tare as vrea sa-mi iau inima-n dinti si sa-l las citeva zile acasa ,sa mai pot ,,trai'' si eu nitel ,doar cu tati :)
Feli ,noi la 10:00 ne trezim si nu-mi convine deloc ,la fel ca si tine ,am o gramada de treaba ,iar de la ora aia parca nu mai am nici un spor:(
Cami ,concediu placut si sanatate Dariei ,sa fie bine pe acolo !
Legume crude nu mancam deloc ,chiar daca mami inceaca din rasputeri ..ata ete ,poate mai incolo1
Fug la terorist
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Off, Lavi,
Silviuta, tin pumnii sa fie doar o viroza care sa treaca in 2 zile!
Croatia chiar e departe, noua ni se par multe si cele 8 ore pana la mare! Colegul imi spune ca se fac minim 13 ore, mers k lumea, ceea ce pentru noi e imposibil.
Lavi hai, mai, bag-o repede pe Silviuca pe regim si medicam. ca poate pana sambata o pui pe picioare. La Alba nu sta cu soacra ta? Eu cred ca se descurca femeia cu un copil in convalescenta. Sanatate multa Silviucii!
Madutza uf, ati scapat (iar)! Bafta azi la examenul pediatric.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)