Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare lume...ce faceti? louiza da sunt cu invatatul...merge cam greu dar merge
auziti fetele gravidute sau care aveti bebei as vrea sa stiu si eu daca ati fost in ploiesti la clinica Medlife daca sunt doctorii de acolo buni ...

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

hello hello

Oana felicitari pentru bebica care a crescut, sa o tina tot asa pana la capat si sa fie sanatos

bebi sport la invatat in continuare, cu medlife nici nu stiam ca s-a deschis deja, la iei ma-r fi interesat o eco 3D daca au si in ploiesti, daca ai un nr ma-r interesa te rog.

Louiza 20s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut si eu toate fetele!
Eu imi caut haine si nu imi gasesc nimik pe masura... si pana la Baby Expo unde as putea sa imi gasesc ceva mai e mult timp si a venit deja friguuulll.
Voi v-ati facut vaccinul anti-gripal? Este necesar? Nu am intrebat dr. dar am citit ca femeile insarcinate tb sa si-l faca. Voi stiti ceva?

Georgiana
20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Noi am fost nashi in week-end si nu am stat pe-acasa, dar voi pe unde umblati?
Se pare ca bebe mic e baietel, dar aflam sigur vineri.
Piticii de Ploiesti sunt in concediu?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetele
oau dar ce de gravidute... ma bucur ca sunteti bine, in primul rand si ca nu aveti probleme
felicitari Medeea pentru nasit. Cum a iesit? a fost fain la nunta?
Si noi suntem bine. Eu m-am decis sa incep munca si am profitat de vremea buna si am tot iesit pe la tara. Chiar daca Amalia nu a implinict inca un anisor ma intorc la munca... e mai bine asa, o sa ma ajute bunicutele cu fata. Am si eu o intrebare, trebuie sa merg la primarie unde am depus dosarul pentru cei 8 mil. si sa anunt?... cam care mai sunt formalitatile? Completez vreun formular pe acolo? Mai stiti cumva se mai da vreun milion in plus fata de cei 2 mil. cat reprezinta alocatia lui bebe?
In rest toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Da, Nana, e vorba de stimulentul de 1 mil. lunar. Depui dosarul tot unde ai depus si pentru cei 8 milioane (pe langa Praga). Iti trebuie un act doveditor de la servici ca reincepi serviciul. Termenul legal pentru depunerea dosarului e de 60 de zile, dar cand am intrebat la ei mi-au spus ca intr-o saptamana de cand incep servicul sa depun si dosarul - obligatoriu!. Trebuie sa te duci sa iei formularul de la ei si vezi acolo ce iti mai trebuie.
La nunta a fost super, adica am luat o camera la hotel si am dormit de la aperitive pana la fripura. M-a sculat al meu ca trebuia sa dai voalul miresei jos si sa-i pun basmaua!
Mai nou Tea plange noaptea, nu stiu de ce (noi suspectam viermisori), asa ca la servici pic pe mine de somn. Noroc ca bebe mic nu imi face probleme, am o sarcina foarte usoara.
Fetele, voi de ce nu mai ziceti nimic? Doar trageti cu ochiul, hmmm.
Va pup pe toate.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Neata!

Am intrat si eu sa salut gravidutele noi. Va doresc sarcina usoara si copii cuminti, sanatosi si frumosi!

Va intreb si eu poate stiti sa-mi raspundeti. Unde as putea duce copilul pentru un control la dintisori. Eu mergeam la biostom, dar acum nu mai raspund la telefon, nu stiu de ce, sper sa nu se fi desfintat.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Pana la urma au raspuns si o sa mergem acolo amandoua.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Buna fetele..Si noi am tras chiulul de pe forum o bucata de vreme..ne-am tot plimbat vara asta..dar gata..din octombrie incep si eu serviciul..nu prea era in plan (ne gandeam si noi la bebe2, dar am amanat pana peste un an)..n-am vrut sa pierd oportunitate care mi s-a oferit..
..eva mea e o lungana, pare mult mai mare pentru varsta ei, a inceput sa mearga, e din ce in ce mai atasata de tzatzica (spre disperarea mea, care trebuie sa o intarc si nu reusesc deloc..), nu manaca prea bine (tot din cauza ca adoarme la san si e mereu cu burtica plina), e la fel de nazdravana si plina de viata (noroc ca-mi doarme ziua bine sa-mi mai trag si eu sufletul)..i-am gasit o bona ok zic eu, o sa vina de saptamana viitoare..sa vedem cum se acomodeaza..dar nu-mi fac probleme, ca-i prietenoasa maimutica mea..

ma bucur sa aud ca toate gravidutele sunt bine, toti bebeii sanatosi..

medeea, ce minunat sa fie baietel, nu? ideal..asa mi-as dori si eu..pupici pe nasuc teei..crezi ca viemisorii sunt de vina? si eva se trezeste de ceva vreme tipand noaptea, bine, ea n-a dormit niciodata toata noaptea, dar i-am facut analizele si nu a iesit nimic..i le-am repetat acum, sa vedem, maine luam rezultatul..apropo, stie cineva cum se ia sange pentru analiza calciului? din deget sau din vena? as vrea sa-i fac evei, ca e un chin cu administratul siropelului de calciu, nu-l ia in nici un chip..in orice i l-as amesteca..cum ii simte mirosul cum stramba din nas..trebuie sa i-l dau fortat..barem sa stiu sigur daca o traumatizez degeaba sau nu..

pupici si pentru danip si micul ovidiu..cu care m-am intalnit intamplator azi in parc, si ne-am recunoscut fara sa ne cunoastem..

hai ca am scris o groaza. pupici si noapte buna.

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, zuzelor1
Eu am fost ieri la eco, tot la dr. Iosup. Cand am ajuns acolo, am avut un soc, erau asa de multe gravidute si m-am gandit ca nu se respecta programarea de la ora 19:30 si o sa astept mult. Dar m-am linistit, toate doamnele asteptau la dr. Tutunaru. Nu am stat foarte mult la dansul, cam 10-15 minute si m-a intrebat cat am luat in greutate, iar cand i-am raspuns ca am luat 8 kg a spus ca sunt multe
M-a pus pe ganduri...trebuie sa fiu mai atenta la ce mananc si cat, nu? Voi ce ziceti? Voi cate kg ati luat?
In rest bebelina este bine, mi-a dat si 4 poze dar parca nu sunt asa clare ca cele din trim I

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput