Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Eu abia astept sa merg la Baby Expo... despre mulajul pentru talpite si manute am citit in revista "SUPER BEBE" si as vrea sa cumpar pentru bebelina. Numai ca mie nu imi place aglomeratia, devin f agitata, incep sa imi pierd rabdarea, nu stiu ce o sa fac daca ziceti ca e multa lume... nu imi place deloc ideea. Dar daca m-as duce mai devreme? In jurul orei 11? Tot asa o fi?

Georgiana
20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Zeririlouiza: am vazut la semnatura ca si tu ai un carucior roz...felicitari!!! Sa fie sanatoasa! SA (VA) ITI TRAIASCA!!!!

Georgiana
20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata fetelor

Geo mersi mult, eu tot sper sa-i creasca ceva intre picioare dar si de fetita ma bucur, iar la expo si eu ma gandeam sa ma duc dimineata ca nu suport aglomeratiile nici inghesuielile si noi cu burticile na ce sa facem

Louiza 19s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Georgiana eu mi-am luat in timpul sarcinii blugii de gravidute de la Tarra Fashion. Au fost super investitie. Ii facusem aproape uniforma ca tare bine ma simteam in ei.
Am respectat sfaturile lor si am luat un nr mai mare decit purtamm in mod normal. I-am purtat din octombrie-noiembrie pina cind am nascut.
Mi-am mai luat si o salopeta de raiat de la magazinul de pe Republicii dar de acolo nu prea ai ce sa iei. Spunea cineva ca tot ce e acolo sau cam tot ce gasesti prin magazinele de rgavide sunt facute parca sa te pedepseasca.

Poti incerca zi la Zara. Si de acolo mi-am mai luat citeva bluzite mai largi de sub sini, si chiar din Omnia am luat de la House of Art si pantaloni si bluze pe care le-am purtat in prima parte a sarcinii.

Acum depinde de fiecare pt ca mie imi veneau bine bluzele care erau mai largute pt ca aveam burtoiul si atit, in rest nu m-am ingrasat decit in ultima luna mai tare.

Sper sa va gasiti si ma bucur ca vad cum va conversati voi proaspetele gravidute!
Sarcina usoara tuturor!

Mai am si eu 1 an jumate de asteptat si reintru in grupul de burticute! Doamne Ajuta!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Medeea si eu vreau sa iau un carucior din ala cu doua locuri da' ma gandesc cam cat timp il mai folosesc ca Alex o sa aiba 1 an si jumatate cand se naste bb2 ?
Adica o sa mai stea in el macar cam pana pe la 2 ani juma, ca asa ptr. 6 luni mi se pare cam putin.
Poate isi spune parerea aici si o mamica cu mai multa experienta ca noi, adica cu 2 bebei cu varste mici ca sa ne lamurim.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

emiliapop, cred ca depinde si de copil si de obiceiurile parintilor....adica un copil plimbat pana la 1 an jumate in carucior sigur va mai sta, dar un copil care de cand a inceput sa mearga nu a mai vrut/stat deloc in carucior, cu atat mai mult nu va mai sta....si acum depinde si de parinti....daca tu ii vei plimba pe amandoi in carucior, cred ca se merita....adica eu de ex care circul prin mall si alte super/hipermarketuri o gramada as lua carucior dublu.....mai ales ca am vazut in state copii si de 4-5 ani in carucior....tot prin malluri

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

saluater fetele...ce faceti...nu prea e activitate la noi aici ...
am vazut ca va duceti la baby expo....sa gasiti ce va doriti...
eu am crezut initial ca e aici in oras baby expo si de aceea am intrebat...

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Emilia, din ce am vazut eu, copilul cel mare poate avea si 3-4 ani, totul e sa mai vrea sa stea in carut. Oricum, nu stiu cum m-as descurca sa imping doua carucioare, asa ca o sa iau oricum. Sper ca pana se naste bebe mic, Tea sa nu mai doarma in carut, ca acum, ca asta ar insemna sa iau unul pentru gemeni...

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Salut fetele ca mai faceti boi, eu am tot avut treaba am mai intrat dar vazand liniste am iesit inapoi.

bebi cum merge cu invatatul?

Louiza 20s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

09 septembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Salutare! Chiar ca e liniste pe la noi! FETELE... UNDE SUNTETI?
Eu am fost ieri la ec.BB e OK, a crescut :are 63 mm, iar pliul nucal 1. Avem si poza.Aaaa... si mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita. Sper sa-mi spuna sigur data viitoare - eco 16 saptamani.

Va pup!

Oana 13
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput