Pitici de Ploiesti 5
Raspunsuri - Pagina 21
voicu_bebi spune:
neata fetele...
oana...cum te mai simti...

corina...
ai si tu sa ne dai vreo veste legata de cele 2 liniute ?
luiza...
cum a fost la nunta? te-ai distrat? te pup 
restul pe unde sunteti?
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
oanapopescu spune:
'Neata! Sunt bine, mai ales ca au inceput sa ma mai lase si durerile de sani. Am avut o mica insomnie aseara ,dar asta nu se pune, desi... cand il vedeam pe sot cum doarme imi venea sa-l trezesc...
Am vrut sa se racoareasca , dar acum m-am plictisit deja de ploaie. Nu poti sa iesi nicaieri...
Tu ce faci?
Oana
11+
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, ca de obicei eu in weekend nu apuc sa intru deloc,
La nunta a fost misto, am fost invidiata de toata lumea ca aveam evantai, doar sunt o lady, care a fost super inspirata sa plece de acasa cu evantaiul, am stat la masa cu inca doua cupluri pe care nu le cunosteam dar am ras toata noaptea de se uitam toti nuntasii la noi, ca sa aflam ca o pereche a facut 1 an de la nunta ieri, noi facem pe 9 septembrie si cailalti pe 23 septembrie, asta nu-i nimic de ce credeti ca ne-am inteles noi ca iei se cunosteau intre iei, sa vedeti noi fetel eream in zodia scorpionului iar iei erau toti trei gemeni
, deci si sane fi chinuit nu ne nimeream asa.
Asa eu am fost vineri la eco, bb e ok, este in masuratorile exacte, si doctorul a zis ca ar fi 60% fetita, nu se vedea prea bine acum ce sa zic ma bucur ca estwe sanatoasa, chiar daca eu cvroiam puztulica asta e oricum imi iubesc copilul de pe acum fie ce o fi cu puta ssau cu gogoasa, dar bineinteles ca ma-m luat de tatasu ca nu a semanat ce a trebuit, ca are puztulica stricata, si asa mai departe la-m terorizat tot weekendul cu asta in gluma normal.
Dar mai nou, stiti ca eu mi-am luat perna din aceea, o tin pe partea dreapta ca nu pot dormi intr-o parte decat pe stanga si cand ma rasucesc pe dreapta sunt pe perna, dar de vreo 3 zile ma rasucesc si surprica sotul meu calare pe perna mea, ce sa fac cred ca mai iau una , sau mut asezarea din pat.
Sa nu scriu romane, ca de fapt am scris un roman, va pupic si va doresc o saptamana usoara.
bebi sper ca te-ai apucat de invatat
Louiza
19s + 60% 
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
zeririlouiza spune:
Mai fetelor cam scumpe la vedere
Louiza
19s + 60% 
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
geo_ionita spune:
Salutare, salutare!
Am citit pe forum ca o sa fie cat de curand BABY EXPO dar nu am retinut data exacta cand se va desfasura.Voi stiti ceva? Ati mai fost? Se merita sau produsele sunt mult mai scumpe decat pe piata? Ma refer aici la carucioare, hainute, scaun de masina...
In week-end, mai exact duminica cand a fost mai rece, am realizat ca nu ma mai incap lucrurile mai groase, trebuia sa plec la serviciu si mi-am schimbat 2 perechi de pantaloni pentru ca nu ma incapeau, nu puteam sa ma inchid la nasturi...pana am gasit o pereche de blugi mai larguti si un tricou.
Voi de unde v-ati luat haine de
? Am cautat dar nu am gasit pana acum ceva sa imi placa, bine ca nici nu am avut timp sa caut in mai multe locuri si trebuie neaparat sa imi cumpar cate ceva.
Georgiana
18 sapt.
voicu_bebi spune:
salutare fetele...ce faceti?
fetele chiar asa ca eram si eu curioasa la noi va fi baby expo in curand sau la bucuresti?cine stie sa dea un zvon...
![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
Medeea76 spune:
Baby Expo e intre 27 si 30 septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Eu vreau sa ajung neaparat sa imi cumpar aparat cu care pot sa aud inimioara bebelusului cand vreau si mulaj pentru talpite si manute. In general eu am fost multumita de expo, desi e foarte, foarte aglomerat. A, vreau sa iau si carucior dublu, acolo am vazut data trecuta. Repet, daca mergeti, trebuie sa va inarmati cu rabdare, pentru ca e multa lume...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
zeririlouiza spune:
Neata fetelor, dar si eu vreau sa ma duc la expo, sa vedem ce e pe acolo,
BABY EXPO 2007
Bucuresti - Septembrie
27-28-29-30 Septembrie
Editia 9 de Toamna
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Polivalenta Bucuresti
Web site Bucuresti
- Editia 10 Aniversara -
Bucuresti - Decembrie
6-7-8-9 Decembrie
Editia 10 !
Zilnic intre 10.00 si 19.00
Sala Polivalenta Bucuresti
Louiza
19s + 60% 
cand vine
oanapopescu spune:
'Neata!
Si eu o sa incerc sa ajung la expozitie. Cred ca o sa-l terorizez pe barbata-miu pana atunci! Chestia cu mulajul pt. talpite si manute e super..., Medeea! Am vazut si eu pe net si de-abia astept sa cumpar!
Oana
11+
zeririlouiza spune:
poate ne intalnim pe la exopzitie, oricum eu as vrea sa ma duc si la cea din decembrie, daca pot cu burdihanu dupa mine ca fiind aniversara si sarbatorile pe aproape poate sunt oferte mai bunicele
Louiza
19s + 60% 
cand vine