Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

neata bebi, eu fac bine, tu ce mai faci?

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

eu ce s afac pe acasa...vroiam sa ma apuc sa invat...ca se apropie cu pasi repezi restantele...si habar n-am...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

da-i bice la invatat ca e naspa sa intri cu ele in ultimul an cand vei avea si licenta, credema eu am dat si 2 examene intr-o zi, de la 8 la 10, scris, apoi am stat la oral ma-m rugat de fetele care stateau la coada sa intre s ma lase ca la 12 aveam un scris la alta materie, deci groaznic. Dar bafta multa si asteapta macar sa treaca ziua de azi ca va fi caniculara si fati curaj pentru luni

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

mersi,Louiza de sfat...o sa ma uit pe ele cat de cat sper sa retin ceva chit e canicula azi...plus ca trebuie sa ma mai si duc sa platesc internetul..si la cheful care-l am eu......dar ced ca ma duc luni dupa toceala...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Fetelor eu plec acasica, va pipoc si va doresc weekend placut, iar nu stiou daca am timp sa intru ca maine fac un pic de ordine prin casa, ma duc sa-mi cumpar ceva de imbracat ca eu ma duc la nunta maine si nu am cu ce sa ma imbrac, sper sa gasesc ceva altfel
nu stiu ce fac

Louiza 18s +
cand vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

'Neata, fetele! Ce liniste si pace pe aici! Dormiti?

Weekend placut la toata lumea!

Oana 11+

Mergi la inceput

neata ona si la toate fetele......ce faci?
cred ca majoritatea nu intra ca e wekend mai pleaca pe unde...altele ocupate cu bebeii...
tu cum mai esti ? macar sa vb noi doua aici..

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Tocmai bine cand ma pregateam sa intru din nou pe net, a trebuit sa plec de-acasa.
Nu m-am simtit prea bine cand ne-am intors.M-a durut putin burtica, dar m-am intins putin in pat si acum vad ca m-a lasat .
Tu ce faci Voicu_bebi?

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

buna fetelor!mai apar si eu dupa cateva luni pe la voi.in primul rand vreau sa multumesc Medeei pentru invitatia la intalnire,pe care din pacate am vazut-o de abia acum 3 zile,pt.ca am avut calculatorul stricat si nu am avut acces la net 2 luni.a fost groaznicc!!!!apoi,vreau sa urez gravidutelor multa sanatate si o sarcina cat mai usoara,bebei mari si sanatosi.Oana,bine ai venit,as vrea sa te intreb,daca nu te superi,unde faci analizele genetice,si in ce consta astea?faci si amniocenteza?in rest?toate fetele ok?bine,sanatoase?va pup pe toate,pe printii si printesele voastre.o seara placuta!

Mergi la inceput

Buna, Corina! Nu pot sa-ti dau detalii deocamdata, pt. ca de-abia pe 3 septembrie aflu mai multe.Atunci sunt programata la ecografie si dna. doctor o sa-mi dea trimitere sa fac testele genetice. Eu o sa nasc la Bucuresti, la Polizu, dr. Petrache Magdalena.

Nasoala treaba cu netu'! As muri daca l-as avea stricat atata! Deja am devenit dependenta!

Pupici!

Oana 11+

Mergi la inceput