Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, noi ne-am intors mai repede de la mare, cu nervi mai mari decat data trecuta, pentru ca al meu nu intelege odata ca nu mai e de mers pe litoralul romanesc!!!
O sa incerc sa pun poze de la intalnire, desi parca imi amintesc ca yahoo photos nu mai functioneaza.
Nu mai am timp de nimic, iar peste o saptamana incep serviciul, asa ca incerc sa mai rezolv din probleme acum.
Tea nu mai are stare, e ca o sfarleaza, iar piticul mic e vioi tare si el (l-am simtit de la 10 saptamanai, fatza de Tea, pe care am simtit-o prima oara la 5 luni). Saptamana viitoare aflam sexul lui bebe mic.
Oana, bine ai venit, te-am trecut pe prima pagina (si eu tot in martie 2008 o sa nasc).
Va pup, sunt cu mancarea pe foc.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Multumesc, Medeea ! Am vazut ca am aparut si eu pe prima pagina si sunt tare mandra!
Ma bucur ca si tu nasti in martie!Sarcina usoara si sanatate multa tie si lu' bebe!
Nasti la Ploiesti? Eu nasc la Bucuresti, ca ce-am auzit despre maternitatea din Ploiesti...
Tocmai am sunat sa-mi fac programare pt. a II-a eco, dar ghinion... sunt in sedinta oamenii. Sun mai tarziu. De-abia astept sa vad cat a crescut alunita mea, ca la prima eco( transvaginala-6 saptamani)avea 6mm.

Pupici la toata lumea!

Oana 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Si eu tot la Bucuresti nasc, la Cantacuzino.
Fetele, am pus poze pe prima pagina, cu scuze ca nu am timp deocamdata sa scriu cine e in fiecare poza in parte.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor, ce ma i faceti azi, eu am sosit pe la 11 la serviciu, si deabea acum am reusit sa intru ca am avut treaba si mai am destula. Am vazut pozele din parc de la intalire, of deabea astept sa ma plimb si eu cu caruciorul,
Georgiana in ceea ce-l priveste pe vecinu stau calma nu ma stresez, in schim si eu ma enervez din orice si plnag din orice, asta e ne trece noua. Sarcina usoara in continuare si tie Medeea
In rest la politie a fost ok, era si normal eu gravida si o doamna cum sa nu ma creada agentul care oricum il catalogase deja pe mos nebun

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

luiza ...e bine ca in conditiile date ai avut ceva castig de cauza...chiar ca e dus cu pluta mosul....si chiar asa nu te mai enerva ca se supara si bebele si nu e bine
Geo...eu ti-am trimis un mesaj...nu am luat in nume de rau mesajul tau...chiar ma bucur ca incerci sa ma ajuti...chiar aveam nevoie de un sfat o vorba buna...sarcina uspoara in continuare...
Medeea...am avazut pozele...numai k mi-a fost greu sa le recunosc si pe fete...pupici la bebe mic din burtica ...sarcina usoara si pupic lu TEa
oana... tu ce mai faci?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Sunt bine! Am reusit intr-un final sa-mi fac programarea la eco (a II-a). De-abia au raspuns la telefon, dar am sunat si eu pana s-a plictisit cineva si a raspuns. M-am programat pe 3 septembrie.
Mai e ceva timp pana atunci... si eu nu mai pot de nerabdare sa-mi vad alunita.
In rest toate bune si frumoase deocamdata...pana pe 17 septembrie cand o sa incep serviciul( sunt invatatoare) si o sa inceapa si stresul cu piticii de la scoala. Eee... asta e mi-au ajuns 3 luni de concediu fara strop de stres nu?
Ma duc sa bag in mine, ca mi-e o foame...
Va pup si intru mai tarziu!

Oana 10+

Mergi la inceput

Oana asteptami vesti de la eco sa ne spui ce face alunita. Si cu raspunsul la telefon e jale pe peste tot, eu luni am sunt ala posta toata ziua si nu s-a sinchisit nimeni sa raspunde , la cea de la nord de care apartin, asa ca oriunde ai suna insista

Louiza 18s +
cand vine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Neata

Louiza 18s +
cand vine

Mergi la inceput

'Neata , fetele! Ce mai e nou? Pe mine ma omoara caldura! Bine ca se pare ca nu mai tine decat azi...dar cine stie...

Pupici la toata lumea!

Oana 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele..
luiza ce faci?
oana si tie ti-e cald...si mie ...da cica doar azi dar mai stii ...
haica mai ceva pana incepe scoala ,Oana! te bucuri? ma duc la cafea...ca abia m-a trezit...si sa imi mai revin

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput