Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare fetele...cam pustiu pe aici...nu prea e activitate...pe unde umblati....
geo......ma bucur ca esti bine si bebita la fel...tu la ce dr te duci sa iti urmareasca sarcina si cu cine vei naste?
medeea......pupici lu tea ca am auzit ca nu se simte prea bine...bebele ce face ?
restul...luiza pe unde mai esti ca nu ai mai intrat...te pup

Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor, eu am mai tras cate un ochi pe aici dar am o carca de treaba zici ca eu inebunit toti de miercurea trecuta e nebunie nu stiu ce se intampla, oricum sunt bine cred ca si bb e buine, nu prea o simt eu dar ma gandesc ca la unele cica cam pe la 22 e saptamani se simte mai bine, si sunt suparata ca ar cam trebuie sa-mi caut alt doctor ca la elias e bataie pe locurile din maternitate adica daca ai ghinionul sa fie plin cand iti vine sa nasti pa la alt spital cu tine

Louiza 21s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!
De ceva vreme este multa liniste pe aici, ma intreb de ce? Inainte era mai multa agitatie pe aici...

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Salut.

Eu una am avut niste zile de calvar la serviciu cum se spune nici iarba nu a crescut

Louiza 21s + 60%
candvine

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fatima, nu mai stiam nicim de tine, ce serviciu incepi?
Am fost din nou la eco si bebe mic nu a vrut sa ne arate sexul! Deci nu stim inca sigur ce e (data trecuta dr. a spus ca se pare ca e baiat, iar acum i se adresa la feminin, dar spunea ca nu stie ce e...). Aflam peste doua saptamani, daca vrea bebe mic sa ne lase.
Tea e mai bine acum, imi doresc ca toate problemele sa fie de la dintisorul care ii iese. Rezultatul Elisa nu a indicat prezenta giardiei, vedem azi ce iese la coproparazitologic.
Ati auzit ceva de eurogradinita cea noua de la Strejnic? Am auzit in reclama ca ar fi la standarde europene, gradina de 1000 m, cu pomi fructiferi, cu cate un patut in camera, mi-e greu sa cred... Stiti ceva? Daca nu, as face o vizita...

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Mergi la inceput

Ce-i ameteala asta, suntem la pagina 24? Pai eu scrisesem la pagina 15 mai devreme... Moderatorii sunt in week-end?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (14+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Si eu m-am speriat putin cand am vazut asa de multe pagini scrise...chiar am crezut ca ati scris atat dar probabil e o greseala.
Zic sa deschidem alt capitol.
Medeea: Bebelusul vrea sa mai pastreze secretul sau e rusinos Sa fiti sanatosi toti si asteptam vesti.
Ce mai stii de Maria? Parca asa o chema pe fetita nascuta cu probleme?

Georgiana
22 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Salut fetele!!!
incepe scoalaaaa!!! Baiatul meu incepe scoala si e tare necajit, cred ca e o fobie la copii din ziua de azi: sa nu le placa la scoala.
In rest suntem bine, o sa incepem greul ca Amalia a inceput sa mearga prin casa si trebuie sa ma tin dupa ea iar Alex trebuie tinut din scurt cu temele asa ca o sa am dupaamiezele tare pline si... incep si munca de la 1 octombrie. Sanatosi sa fim ca o sa ne descurcam noi.
Si Amalia se trezeste noaptea, ea s-a trezit mereu dar acum plange, ii dau putin ceai si adorme la loc. Ma trezeste de multe ori, dar ziua e ok, vioaie si zambareata.
Va salutam pe toate

Mergi la inceput

Va invit sa continuam discutiile noastre aici:
Pitici de Ploiesti 6

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (15+)

Mergi la inceput