Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 29
lilina spune:
ploua...aghen....noaptebuna
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Sephora spune:
VA pup fetelor
Am terminat,dar normal cu copkilul minune oricat ai face in urma vine val vartej si tre sa te apuci iara.
Noi am facut primul pas singur,aseara,azi inca unul,de stat in picioare stam cateva secunde bune,cred ca ne apropiem de marea decolare.Cand l-am vazut mi-au dat lacrimile.
Cata imi pare nespus de rau,sper sa te refaci repede sa te poti apuca iar de treaba.
Adriana si Matti a mai cazut,dar n-am ce-i face se catara peste tot si trage tot,azi si-a tras usa de la dulap care se deschide de sus in jos si l-a zgariat in doua locuri pe fata,imi venea sa mor si el a plans putin si apoi a inceput sa rada,dupa 2 ore iar era calare pe ea.
Gety asa e,asa ca prefer fara.In farmacii am vazut periuta de silicon.
Lyana eu dorm cu bebelul in pat,sotul s-a teleportat in sufragerie (unde e si prietenul lui aerul conditionat si TV-ul unde vede italienii)as putea sa-l pun in patut ca acum doarme dus,dar m-am obisnuit cu el ca mi-e tare greu sa-l dau de la pieptul meu.relatia e super ok,sex mai nimic ca mie inca nu mi-a venit si n-am nici o dorinta,sper sa-mi revin odata si-odata.
Gonghy sanatate micutei si tuturor Bucuriilor bolnavioare.
Ficatel i-am dat si eu de vreo cateva ori dar nu-i prea place,mie mi l-a recomandat piediatra,chiar si inimioare de pui.
MamiLili eu stiu melodia "era un ratoi pe lac,era singur suparat,ca vroia si el o rata ca sa-i fie soata."Cred ca Corina Chiriac dar nu sunt sigura
Tanima maica dar slaba esti pai si pe mine m-a alearga al meu in ultimul hal dar n-am cum frate sa ajung asa ca tine.Fusei si io asa pana la 25 de ani dar se duse frate....Adevarul e ca am mai dat si io cate ceva jos,dar nu-i destul.
Am fost sa-i iau copilului tricicleta ca am vazut in parc ca i-o calarea unei fetite (bicicleta).si binenteles ca n-am ajuns cu tricicleta acasa ci cu o masina teleghidata,o sa va pun poze sa vedeti cam cum sta Matti in ea,cat de mandru poate sa fie.L-am pus in magazin in ea si cand am vazut ce fata putea sa aiba si cat de tantos era n-am rezistat,asa ca am mai umplut casa.
Off topic
Sunt tare suparata ca nu gasim teren la un pret mai acceptabil au sarit preturile ca nebunele...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
roxanae spune:
Beatrix -multa sanatate lui Eric.Nici Rebecca nu a papat cand i-a iesit primul dintzuc -doar unul are.Legumele si fructele nu le papa,nici iaurtul doar lapte vreo 400ml.
Am auzit de bebei care le-au iesit intai caninii- mi se pare ca Lili a fost unul dintre ei.
alinamoro spune:
Gonghy, eu zic sa nu te stresezi inca pentru strabism ca se poate corecta.
Marina, ma bucur ca ne mai dai cate-un semn, spor la aranjat.
Eloise, calatorie placuta si distractie la Budapesta! 
Aveti ajutor de nadejde la bagaje.![]()
Sephora, felicitari pentru primii pasi! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
CristinaGoji spune:
Neatza!
Va astept rabdatoare la o
! Eu pe-a mea mi-am baut-o deja, asa ca sunt apta de a incepe o noua zi de lucru!![]()
Sephora - si zici ca-i place lui Matti in masinuta? Eu vroiam sa-i iau lui Vladic masinuta Quatro, de la Chicco, dar tare mi-i frica ca n-o sa stea in ea, cum nu sta nici in carucior (adica sta, dar doar in picioare si nu ma risc sa-l duc asa). Tare mi-i groaza sa dau bani aiurea, cum am dat deja pana acum bani aiurea pe toate jucariile lui pe care nu da nici 2 bani. Iar cu Tanima, ai dreptate, asa ziceam si eu, ca si pe mine ma fugareste Vladic de numa, dar tot nu slabesc spectaculos. Si cu dormitul in pat tot asa e si la noi, asa mi-i de draga sa dorm cu el si cred ca pe cand o veni vremea sa doarma la el in pat o sa-mi fie foarte greu sa-l dau.
Beatrix - Vladic manca bine cand ii ies dintisorii, insa nu are pofta de mancare cand este bolnav. Cred ca ar trebui sa elimini prima data aceasta cauza.
Roxanae - parca Lili zicea ca primii dinti i-au iesit incisivii superiori.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
CristinaGoji spune:
Uitai ce era mai important - Felicitari lui Matti pentru pasi!!!
Vladic se ridica singurel, fara sprijin si sta foarte mult timp singur in picioare deja de mai bine de-o luna, dar nu vrea sa paseasca 
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la cafea! Saru`mana Cristina!
Matti, felicitari pentru primii pasi!
Andra, drum bun! Ce simpatic e Vladut "carand" valizele!
Monique, ai niste poze super! Cred ca v-ati simtit foarte bine, cel putin asa reiese din fotografii. Cel mai mult mi-a placut Cosmi in nisip...
Sanatate bebeilor bolnaviori!
La multe lunite bucurii de 6, 7! 

Ramomar, Adina, Mini, sa va traiasca bebelasii! 
La multi ani (cu intarziere) Danip!
La multi ani, Mini_me!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineata. Multumim de cafea Cristina.
Vai ce PLOUAAAAAAAAAA sa ne racorim, dar nici asa de nu mai iesim din casa
Ieri am gasit ceva incaltari sport de la Primigi si cind sa iau aveau un defect
asa ca mai astept sa vad ce mai gasesc. Oricum daca vremea tine asa mai avem o pereche de adidasi roz. Se pare ca nu sarim de marimea 18 inca.
xandrutza_76ii placea in nisip.Noroc ca nu baga in gura ca in rest avea si in urechi![]()
POZE NOI COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Ignatica spune:
Cristina multumim de
.
Eu astept sa se faca ora 9 sa sun pediatrul. Ieri seara la baitza am obsevat o galma alba in zona prepuztului lui David, cumva sub piele.
Si ca sa fie tacamul complet de ieri au inceput sa ii iasa niste pete mari rosii pe piele. Am crezut ca l-a muscat vreun tzantzar, pentru ca ieri era numai una iar acum sunt deja 5-6, dintre care vreo 4 pe fatza. Acum inva doarme, nu am apucat sa il dezbrac sa vad p eunde mai sunt, le observ numai pe cele de pe fatza si de pe maini care au rasarit peste noapte.
Si tocmai ne pregateam sa mergem in Republica Moldova joi...![]()
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David