Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lyana, patutzurile de voiaj se pliaza f. bine pt transport, cam cat 1 cutie de vioara, sa spun. Peretii laterali sunt din plasa, dar alte fitze nu mai au (am mai vazut cu masutza de schimat scutece, cu un fel de acoperis...prostii in plus care nu-si merita banii) . Eu le-am cumparat de la un magazin de aici, se numeste Babyone - fiindca acolo primesc 10 % reducere "de gemeni".

Iar in momentul in care am aflat ca voi avea gemeni, sotul meu a si comandat o masina mare, tip minivan, cu portbagaj incapator.

Monique, eu pana acum n-am cumparat papucei copiilor, dar tb sa o fac in curand, si de pe internet mi-am listat un sablon de masurat marimea la pantof a copilului - iar la marimea rezultata se mai adauga 12 mm dupa cum se recomanda pe la noi. Eu una cred ca o sa-mi fac 2 betisoare (sau 4) cu care o sa merg in magazin pt ca marimile nu corespund clar intotdeauna realitatzii.

O zi faina fetelor si multa sanatate bolnaviorilor. A, si multzumim pt urarile de 10 luni .

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am ajuns cu bine in Bucuresti dar n-am avut deloc noroc cu vremea. Vantul asta te ia pe sus... Am dat deja cateva sms-uri fetelor care s-au anuntat dornice de intalnire... Nu mai ajungem, din pacate . Suntem si obositi, ne-am trezit cu totii la 4 dimineata, Vladut e marait, n-a prea dormit... Imi pare rau ca nu ne vedem cu ocazia asta, dar cine stie, poate la intoarcerea de la Budapesta vom mai sta o zi, doua pe aici. Va dau de stire in cazul asta. Pupici tuturor si sa ne auzim sanatosi!

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, nu face nimic, chiar ma gandeam ca pe vantul asta e cam nasol de iesit cu copiii. Sper din suflet sa ne vedem la intoarcere. Pana atunci va uram drum bun, distractie placuta acolo, vreme buna si nu in ultimul rand, sa va odihniti cat mai mult!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mamici, e bine sa povestiti experientele vostre cu copii bolnaviori, sunt mutle mamici care trec prin aceeasi situatie si se mai linistesc vazand ca nu sunt singurele si se mai uita si la ce sfaturi primiti. Lilina, Roxanae, si eu ma zbat cu 5-6 caca puturose pe zi de cand cu antibioticul asta pacatos. Inainte reuseam s-o pun pe olita la primul scremut, acum se screme o data si gata caca... . Plus ca acum nici pofta de mancare nu mai are si is face greata cand trebuie sa-i dau papa; sunt disperata ca nu mananca, nu stiu ce i-as mai putea da sa pape tinand cont ca ia antibiotic si are si multe scaune moi... AM cautat Phyto enterol dar n-am gasit, ii dau Biotics dar cam degeaba. In rest, ma stresez cu infectia urinara, cu cautatul bonei/cresei si asta imi ocupa tot timpul.
Adina feciorasii tai, dai de baut peste 2 luni

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare bucurii!

gata, ne-am reintors din romania! azi a fost si prima zi de servici si cum se spune ne-am inecat ca tiganu' la mal! eric s-a comportat mult mai bine decat ma asteptam, foarte sociabil si pe drum a dormit si a stat cuminte in scaunul din masina! la mare i-a placut in mod deosebit mai ales sa stea in apa!
dar, ca intotdeauna trebuie sa existe un dar de cand am revenit s-a imbolnavit! totul a debutat acum 5 zile cu febra 40 si am tinut=o asa vreo 3 zile si cu scaderea poftei de mancare care pare ca nu-i mai revine! daca inainte manca 650 ml lapte, un borcanas de mancare (200g) la pranz si apoi un borcanas de fructe (200g), acum daca bea 300 ml de lapte e bine iar de mancare nici nu se pune problema, ca dupa 2-3 linguritze gata nu mai vrea! ma dispera efectiv mai ales ca vad ca nu e plin de viatza cum e in mod normal!
nu am citit din urma decat ultimele pagini si am vazut ca multi copii sunt bolnaviori! oare s afie de vina caldura? sa le fi scuzut imunitatea din cauza ca transpira mai mult?
altceva, oare pofta de mancare are legatura si cu aparatia dintilor?
am observat ca i-a mai iesit un dinte in afara de cei 2 de jos fatza dar sus in partea laterala, adica caninul! si in partea opusa are gingia umflata! normal dupa cei 2 de jos nu ar fi trebuit sa iasa cei 2 din fatza sus? lui se pare ca ii ies sus intai canini!
ati mai auzit de asa ceva?

numai bine si insanatosire grabnica bucuriilor bolnave,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

beatrix si la David au ieist la fel dintisorii de sus. Se pare ca aceia sunt incisivii laterali, nu caninii.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salut!
Iar sunt in vizita
Din pacate nu am reusit inca sa depun cererea pt net. Of, avem ingrozitor de multa treaba cu mutarea asta. Tamina, acum imi dau seama si mai bine ce simteai tu...Eu cred ca in 5 ani o sa reusesc sa pun totul la punct
Imi pare rau ca nu am apucat sa mai citesc nimic, nimic.
Sper sa ne revenim curand!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Azi la 7 seara cand ar fi trebuit sa ne intalnim in parc ploua intr-o veselie...

Eu am mai intrat o data sa va spun la revedere. Maine vom fi prinsi cu ultimele pregatiri.

Deci, gata, ne-am luat valizele si am plecat! Sa ne auzim cu bine!

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Drum bun Eloise si distractie faina la Budapesta!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput