Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 25
alinamoro spune:
Cata14, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina!
Cristina, Vlad se trezeste in fiecare dimineata la 6? ![]()
Seara la cat adoarme?
Gety, felicitari pentru dintisor! 
Si noi avem periuta degetar, am cumparat-o de la Chic bebe(magazin on-line pt. pitici).
Lyana, noi ducem patutul pliant cu noi oriunde plecam si nu mai trebuie sa o culcam cu noi in pat.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
xandrutza_76 spune:
Gety, eu periuta stil degetar am luat-o de la un magazin virtual, impreuna cu alte produse (bebelusultau). Costa atat de putin... si face treaba.
Lyana, si eu ii dau Narcisei ficat, cu legume sau orez, sau branza.
Andra, drum bun.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Cristina, Vlad se trezeste in fiecare dimineata la 6?
Seara la cat adoarme?Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
Pai de aia da Cristina cafeaua in fiecare dimineata
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Cine stie cat mai doarme Cristina, mititica.
Mai era asa, mai matinala, Monique_new, dar acum nu stiu ce mai face.
Lyana, eu dorm cu bebeul in pat, dar tati nu doarme pe canapea, ci tot pe un pat in camera alaturata. Patul este destul de mare, doua saltele tip relaxa una langa alta. Este loc destul, daca Maria se foieste pe partea ei, la mine nu prea ajunge, sau daca-mi mai trimite cate un piciorush, ma descurc pe restul de pat care-mi ramane.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Alina,
, multumim!
A venit azi o ruda pe la noi si mi-a zis ca-i aproape gata si Carrefour la Iasi, e pe punctul sa deschida si am sa-i cumpar de aici periuta-degetar. Multumesc pentru informatii.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
CristinaGoji spune:
Alina - Vlad se culca in jur de ora 9. Dar chiar daca se intampla sa se culce mai tarziu, tot la 6 e in picioare.
Eu m-a adaptat, in sensul ca eram si eu o bufnita odata demult
, dar acum nu ma culc mai tarziu de ora 11. Asta cred ca mi-i pedeapsa pt chiulurile din timpul facultatii de la cursurile care era de la 8![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
gonghy spune:
Fetelor intru si eu putinuc ca mi-s tare catranita.
De azi noapte de la 1-1.30 a inceput fata mea cosmarul.
A inceput sa tuseasca,starnut si muciii cu kila.
La 3 si unpic a vomitat odata in jet...ca asa de tare m-am speriat...
De atunci,de la 3 si pana la 5 dimineata numa a plans si a tusit iar mie imi venea sa imi smulg parul din cap 

ca nu mai am stiut ce sa ii fac. La 5 a adormit pana la 8.10 azi dimineata si atat a dormit fata mea pana acum jumate de ora cand am culcat-o.
Vaaaiii nu mai stiu ce sa ma fac cu ea,cat a putut sa planga astazi.Am plans odata cu ea ca nu mai stiam ce sa ii fac,am simtit azi ca imi pierd mintile.
Am chemat o prietena ce e medic,dar de familie si sa uitat la Maya in gat.Mi-a spus ca are rosu in gat si sa ii dau doar Nurofen,sa o frec pe piept cu Pulmex baby si sa pun pe perinuta Karvol.Aaaa si in nasuc sa-i pun Mar Plus.Are la muci saracutza de ea...ii ajung pana la barbie cand stranuta.
Simt uneori ca nu mai pot si ma chinui singura cu ea,ajutor am foarte rar,sotul e mai tot timpul la lucru,ca asa m-am saturat de lucrul lui....imi vine uneori sa ma iau si sa ma duc cat vad cu ochii.
Dar imi iubesc copilul ca ochii din cap,numai simt uneori ca as vrea sa fiu doar eu,EU singura sa ma odihnesc,sa ma relaxez macar o zi...

Doamne poate o sa crede-ti ca am inebunit dar cine nu are ajutor si trece prin ce trec eu o sa ma inteleaga.
Nu va suparati pe mine ca mi-am descarcat sufletul aici cu voi,dar ma gandeam ca o sa va am aproape si o sa ma inteleaga cineva.
Poate am scris si aiurea de la atata suparare,banuiesc ca imi iertati greselile de scriere.
Va las ca nu mai pot,sunt tare obosita si poate la noapte o iau de la inceput.
Ooooffff si ma inteapa asa de tare in zona inimii,cred ca de la atatia nervi....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
gonghy spune:
Cata imi pare tare rau pt ce sa intamplat.Fii tare si mergi mai departe
![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
alinamoro spune:
Cristina, matinal rau Vladic, nu-l poti "deregla" nicicum.![]()
Gonghy, multa sanatate Mayei. 
Nu ai "batista bebelusului"? E ideal pentru scos mucii...pui ser fiziologic in nas sau apa de mare si scapi usor de ei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina