Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - aici sunt la farmaciile help net si sensi-blue.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Gety periuta in forma de degetar eu am luat din Auchan Titan, dar cred ca gasesti si in Carfour sau Cora la raionul de bebelusi.
In sfarsit cineva care mananca ficat . Am mai auzit pe cineva car enu ii da carne de pui copilului, de fapt carne de nici un fel ca nu are incredere in puii care sunt pe piata. Saracul l-a facut vegetarian fara voie.

Am si eu o intrebare: voi dormiti cu bebeii in pat? si cu sotul lau doar cu bebeul? Multe mamici din comoditate sau nu ii invata sa doarma cu ele in pat.Nu se deterioreaza relatia de cuplu?
Noi am fost plecate 2 saptamani si acolo unde am fost nu aveam patut asa ca am dormit cu Teodora in pat. Cand am ajuns acasa nu mai vroia sa doarma in patut si acum ne chinuim sa o invatam sa doarma iar in patut. Adoarme in pat iar cand o mutam la ea in patut simte si se trezeste si incepe sa urle ca din gura de sarpe.
Cu ea in pat nu ma pot odihnii pentru ca se foieste toata noaptea. Nu stiu cum se descurca mamele cade dorm cu bb-ii in pat si mai ales cele care il trimit pe Tati pe canapea. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetele din Bucuresti, noi vom fi maine la ora 19 in parcul Cismigiu, la intrarea dinspre Mc Donalds (Hotel Central, Primarie...)Daca vrea cineva sa ne intalneasca, acolo ne vedem. Mi-am permis sa hotarasc de una singura acest loc avand in vedere ca nu s-au anuntat prea multe doritoare si mai ales pt ca nu avem cine stie ce timp la dispozitie inaintea plecarii.
Lexi, crezi ca puteti ajunge?
Sephora dar voi?
Altcineva?
Voi mai intra pe fuga diseara sa vad ce ati scris, daca mai confirma cineva venirea. Maine la 5 dimineata plecam...azi toata ziua voi fi ocupata cu aranjamente si pregatiri.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cata, imi pare rau pt.pierderea sarcinii...refacere rapida si multa sanante si fii optimista

Lyana, Auchan Titan ??? eu aproape ca m-am mutat in magazinul ala ...pe unde stai ?...eu stau la Policlinica Titan (vis-a-vis) vecina cu Itzy Bitzy, Monique-new, Adriana Mica, Putzuruca

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

[green]Fetele din Bucuresti, noi vom fi maine la ora 19 in parcul Cismigiu, la intrarea dinspre Mc Donalds (Hotel Central, Primarie...)Daca vrea cineva sa ne intalneasca, acolo ne vedem. Mi-am permis sa hotarasc de una singura acest loc avand in vedere ca nu s-au anuntat prea multe doritoare si mai ales pt ca nu avem cine stie ce timp la dispozitie inaintea plecarii.

[b]
aoleuuuu si eu inca sunt racita, la fel si Vladone....cum as putea sa va vad si sa nu va imbolnavesc ?!?!?!?!

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Liliana eu nu stau in Titan, stau la Nerva Traian, dar ma duc des acolo la cumparaturi (la Auchan), mi se par destul de bune preturile si nu e aglomerat. Ma duc si pentru poze acolo sa le scot pe hartie. Am o pasiune pentru poze si filme cu fimea, deja are milioane de poze digitale si o multime scoase pe hartie si puse in albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Cata, imi pare sincer rau , iti tin pumnii sa te refaci repede si data viitoare sa aduci vesti bune.

Lyana, nici eu nu sunt de acord cu dormitul in pat cu bebelusul (cel putin nu noaptea) - noi si cand plecam de acasa, luam 2 patutzuri de voiaj iar dupa prima noapte se obisnuiesc sa doarma acolo, mai ales ca au "peretii" transparenti si se pot vedea unul pe altul.

O duminica faina fetelor!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lilina, cred ca daca nu ne apropiem prea tare nu sunt riscuri sa sara virusii tzup-tzup pana la noi. Asa ca daca aveti cum sa veniti eu m-as bucura sa va vad, pe tine si pe Vladone.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

ELOISE, atunci vin si "pastram un pic distantza" sa nu va "racim" si pe voi

poate mai vin fete din Bucuresti, sa ne pozam cu toatele

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

AdinaF ce fel de patuturi de voiaj aveti? Transparente? De unde se cumpara? Sunt acelea din plasa si material asa ca de cort? Cele portabile clasice? Incap amandoua in portbagaj? la noi nu e prea mult spatiu in port bagaj. Cu scaunul de masina cum faceti incap doua? ca eu abea mai am loc in masina si cu un singur scaun.

Mergi la inceput