Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, saru`mana pentru cafea!
Cata, imi pare rau! Iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata! Multa sanatate!
Lyana, felicitari pentru licenta!
Gety, felicitari pentru dintisorul no.2!
A iesit repejor...
Lili, nu cumva melodia aceea o canta Corina Chiriac? Uf, ce lapsus am, mai bine ti-o cant eu...
Andra drum bun si asteptam poze!
Adriana, bine ca nu a patit Dudu nimic...
Monique, ce mai faci? Te asteptam la o cafea...
Eniko, Lakioana, Sandra, Scumpik, Itzy...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 5: Bogdan Ioan si Emma! 

poze cu noi
cata14 spune:
Cristina, negociaza cu sotul sau cu alt membru al familiei sa aiba grija de bb o duminica la 2 saptamani si tu sa dormi. E tare rau sa te rezesti la foc automat!
cata14 spune:
Sunt mai bine. Aseara am stat pe la urgenta pana la 10 noaptea dar ... acum m-am resemnat. Sper ca va fi totul bine curand.
Va multumesc ptr compasiune si incurajari.
xandrutza_76 spune:
Of, Cata, ce rau imi pare... Sper sa te refaci cat mai repede si sa auzim vesti bune!
poze cu noi
GETY spune:
Buna dimineata si de la noi!
Roxanae, MamiLili, Cristina, Xandrutza
si multumim pentru felicitari! Ii asteptam pe cei de sus sa iasa acum, ca sa vad destul de bine.
Ramomar, eu am cada foarte mare (ceva la 1,6-1,8m) si ar trebui sa mai stea cineva cu ea sa o tina. Cred ca urmatoarea baita acolo am sa i-o fac si cand iesim, iesim amandoua. Chiar vreau sa vad cum se comporta.
Lyana, eu am gasit in Kaufland un iaurt "Natura" care are cei mai putini conservanti, am citit pe eticheta.
Mexxa, un pumn de bani ati dat. Pentru o plita-aragaz poti sa vii in Bazar, noi am cumparat acum vreo 3 ani si atunci costa vreo 500.000 rol.
Sephora, spor la frecush, cred ca ai si terminat de trebaluit prin casa. Asa-i cu femeile astea care fac curatenie in case: daca nu gasesti una sa vrea intr-adevar sa faca ccc curat si sa se bage prin fiecare coltisor si sa nu faca treaba de mantuiala, asa, pe deasupra, mergi tu in urma lor si faci curat.
Cristina, merita incercat si cu remedii naturiste, poate-i trece si asa si scapati de antibiotic.
Vauva, am vazut si eu spagehte la borcanele pentru copii si ma gandeam sa-i cumpar si eu Mariei pentru cand plecam. Eu i-am gatit spaghete cu carne cu rosii, dar spaghetele nu le-am lasat separata, mi s-au parut cam incecacioase, le-am amestecat in sos.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Cata14, refacere usoara si sa treci peste momentul asta nefericit cat mai usor.
CristinaGoji spune:
Imposibil sa negociez cu sotul, Cata, ca el plimba cainele tot de la 6
. Pe altcineva nu mai avem pe-aici. Suntem doar noi, fara nici un fel de ruda.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Mamici, am citit si eu aici ca ati discutat despre ficatzel. Eu ce sa zic, eu ii dau Mariei, de fapt eu am carnitza si ficatzelul asigurate de tata care creste pasarile in curte. Stiu ca este foarte sanatos, bogat in fier parca, de fapt sotzul mi-a zis ca leul de la prada lui prima si prima oara mananca ficatul, pentru ca este cel mai hranitor. O fi el organ in care se aduna toxine, dar cred ca se si curatza cumva, ca altfel ar fi o bomba cu ceas la cate toxine "papa" ficatzelul asta in timpul vietii unei vietati.
Eu peste inca nu i-am dat, astept sa mergem la dr. pe marti dimineata sa vad ce ne mai zice.
GETY spune:
Xandrutza, dintisorul no. 1 a iesit la 2 saptamani fara 1 zi.
Mariutza are dintisorii inca mici, dar unde ati gasit periutze in forma de degetar?