Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
tasia spune:
lyana felicitari pt media de la licenta.
eloise imi pare super rau ca nu voi mai fi in Bucuresti cand vii, si eu chiar stau langa Unirea. Maine plec cu mama si cu bebe in Moldova, dupa aproape 2 ani.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
MamiLili spune:
Fetelor,
! Stiti cumva cum se numeste sau cine canta melodia aia cu ratza, pe care exista un dans specific (ceva cu dat din coate, dat din fund pana jos...). E o melodie ptr copii pe care sunt convinsa c-a dansat fiecare dintre noi cand eram mici. O vreau tare mult pentru nepotica mea de 5 ani.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Lyana spune:
Fetelor cam slabuta actvitatea pe forum in seara asta.
Azi am fost la IKEA si am vazut o multime de lucruri frumoase la Ikea pt copii. Teodora le-a probat pe toate, dar cel mai mult ia placut un calut (ren) in care se leagana. A plans cand a luat-o taicasu din el si am dedus noi ca ala i-a placut cel mai tare. As fi vrut sa il luam dar Tati a zis sa mai asteptam pana la ziua ei.
Floricel am vazut pozele cu fetita ta, sunt superbe. Am o intrebare: intr-una din ele era ridicata in picioruse pe o chestie verde care nu e un premergator. Eu nu sunt de acord cu premergatorul dar o chestie din aia parca as lua. Poti sa imi spui de unde ai cumparat-o? nu am mai vazut pana acum.
Multumesc anticipat.
Eu ma duc la culcare ca abea acum a adormit mititica si vreau sa profit si sa ma odihnesc.
floricel79 spune:
Roxanae, Mamilili, multumesc tare mult pt raspuns!!!! Uf, ce m-am mai speriat cant am auzit de la farmacistul lu' peshte ca trebuia umpluta sticluta de apa, deja imi treceau prin cap tot felu' de ganduri negre cum ca i-am dat supradoza la Roxi (eu am obtinut jumate din cantitatea zisa de farmacist, care m-a luat si peste picior cand i-am zis ca sunt ceva neconcordante prin prospect si eu nu inteleg cum se prepara iar el imi zice cu un ton aspru si apasat: "doamna, dv ati mai preparat antibiotic pana acuma?" adica cum pot sa spun ca sunt neconcordante, poate ca eu sunt proasta si nu inteleg ce scrie acolo).
Si concluzionand, mi se pare inadmisibil sa fie greseala in prospectul unui antibiotic, care se da foarte des la copii si in general acest sirop se prepare acasa de catre mame; cel putin asta este concluzia mea, ca sunt neconcordante in prospect, corectati-ma daca gresesc.
Noapte buna la toata lumea!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
floricel79 spune:
CristinaG, atentie daca va trebui sa prepari Cedax ca trebuie sa pui 20ml apa si atat
; catr despre situatia voastra, intr-adevar mi se pare ca si eu fi luat aceeasi decizie ca si tine
Vladic mic.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
roxanae spune:
Gety felicitari pt. dintzuc nr. 2 al Mariei.
Tanima si la mine s-a intamplat sa nu pape bebe cand era racita,uneori nici lapte nu vroia.Eu nu o fortez in astfel de situatii o las sa pape cat vrea,desi mie imi este greu cand vad ca nu papa.
Lilina pt. scaune moi poti incerca si phyto-enterol 1/zi timp de 5 zile.Rebecca a avut o perioada pe la 6-7 luni cand imi facea intre 8-10 scaune pe zi.La analize nu ii iesea nimic dr. mi-a dat ercefuryl(degeaba nu avut efect).Atunci i-am dat de la sine putere Phyto-enterol alternativ cu biotics,lapte Humana fara lactoza(in combinatie cu Humana2 in proportie 1/2),ceai menta,banana , orez.Si s-a reglat in cateva zile (4-5),adica a inceput sa se reduca nr. de scaune pana la 2 pe/zi.Tratamentul i l-am scos treptat.La noi devenise disperanta situatia ca dura deja de 2 saptamani,dar la spital nu m-am dus ca nu era deshidratata si imi era groaza de ce e pe acolo. Aa,mie mi se pare mult 3ml augmentin la un pui atat de mic.Multa sanatate.Sper sa nu te superi ca te-am bombardat cu sfaturi- am scris prin ce am trecut eu poate le va fi de folos si altor mamici.
Lyana - scuze, am uitat sa te felicit pt. licenta.
Tasia drum bun in Moldova.
Multumim fetelor care mi-au admirat puiul.
O NOAPTE BUNA!
alinamoro spune:
Cristina, mersi ca m-ai indrumat spre pozele Tanimei.![]()
Tanima, fain pozele...tu esti slaba...
Adriana, bine ca n-a patit Dudu nimic, nu te stresa ca se mai intampla oricat de atente am fi cu ei, sunt tare rapizi bb-ii, o secunda daca nu-i avem in vizor te miri ce prostii mai fac.![]()
Lilina, ma bucur ca Vladone e mai bine.
Lyana, de ce ti-e frica sa-i dai furazolidon? Se da si la sugari si e f bun dezinfectant intestinal.
Felicitari pentru licenta! 
Lili, nu stiu la care melodie cu ratza te referi, sorry.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
cata14 spune:
Am pierdut sarcina ... sunt f suparata dar imi revin eu si sper sa vin cu vesti mai bune in curand.
6+
CristinaGoji spune:
Neatza mamici!Va astept la
!
Gety - felicitari pt dintisorul nr.2!
Ce bine zici Roxanae cu mancatul asta la bebei! Nici eu nu-l fortez pe Vlad sa manance, dar cand il vad ca nu mananca parca-mi da cu cutitul in mine 
In alta ordine de idei - eu una m-am saturat sa ma trezesc la 6!!!
Vreau si eu macar un weekend la 2 saptamani! Uf...
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Cata - imi pare foarte rau...![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea