Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Adriana nu te speria ca a cazut bebe din pat, a mea a cazut de 2 ori pana acum chiar sub ochii mei, sunt foarte rapizi copiii. Nu cred ca trebuie sa exageram si sa ii facem tomografie la fiecare cazatura. Asa m-am speriat si eu prima data si ma invinovateam. Important, mi-a spus Dr., e sa planga imediat bb (adica inseamna ca nu a ametit) si sa il urmaresti sa nu vomite. Nu stiu de ce i-ar fi dat nurofen...
Or sa tot cada si or sa se mai loveasca ca deh sunt copii, n-ai ce sa le faci.

Liliana si a mea face diarie de m-am saturat sa o tot indop cu tot felul de medicamente si sa ii dau numai Milupa fara lactoza.
Nu mai stiu ce sa ii mai dau. Totusi furazolidon n-am curaj sa ii dau. Dr i-a dat Axycef, o suspensie, 3,5 ml la 8 ore, data trecuta cand a mai facut si i-a trecut destul de greu. Acum iar a inceput, si e in corelatie cu dintii care vor sa iasa.
Noaptea plange de durere si orbecai dupa gelul de dinti in fiecare noapte ca altfel nu se linisteste. Cred ca toata lumea are problema asta. Numai ca eu nu stiu ce sa mai fac uc diaria asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Floricel - la noi e un pic diferita situatia, ca Vladut nu are infectie urinara acum, si de aia mi-a fost poate un pic mai usor sa iau decizia. Dr. mi-a zis ca el poate face infectie urinara chiar daca ii dau eu antibiotic, si mai ales doza fiind atat de mica, nu l-ar trata de infectie, in eventualitatea in care aceasta apare, iar eu nu o depistez la timp. Pt infectie urinara, stii de fapt si tu, trebuie o doza de 10 ori mai mare decat cea prescrisa lui Vladut pentru profilaxie. Asa ca mi s-a parut mai rational sa fac urocultura o data pe saptamana, ca sa depistez la timp o infectie urinara, pe care s-o tratez cu antibiotic, dar doar daca apare, nu preventiv. Sigur, daca voi vedea ca face frecvent infectii urinare, poate o sa merg pe varianta antibioticului administrat permanent, dar din cate mi-a explicat dr. de familie, aceasta metoda nu prea functioneaza. Plus restul de dezavantaje legate de administrarea inelungata a unui antibiotic. Sanatate multa lui Roxi!
Adriana mica - nu te mai invinovati, ca este ceva NORMAL! Contrar unor opinii cum ca e parintele de vina daca (,) copilul cade, eu nu consider asa. Pentru a preveni cazaturile ar trebui sa-i tinem legati de noi si sa nu le oferim sansa sa invete din experienta proprie si sa exploreze.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am notat si eu niste raspunsuri, dar nu cred ca ma lasa Mariuca mea, vrea nani.
Noutati: de ieri avem dintisorul nr. 2. C-a iesit ieri ziua sau alaltaieri noaptea, nu se stie.
Mai am de citit 2 pagini. Revin.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Floricel Cedaxul se face cu 20ml de apa.

Lilina multa sanatate lui Vlad- poate agitatia de noapte si scaunul moale sunt din cauza maselutzei.

Rebecca asa merge de obicei- e o vitezomana- imi este frica sa o las singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Tanima te-am admirat in poze,prima data nu le gasisem - sunteti o familie f. frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna,raspund si eu din amintiri
Cine intreba de biotics,eu il dau in apa,nu i schimba gustul deloc, si i face efectul.Pt diaree eu i-am dat (dar la fata si era putin mai mare1,6ani),enteroseptin e un produs natural se gaseste la plafar,e mai mult decat bun,nici macar regim in paralel nu trebuie tinut,dar sunt niste capsule cu plante in ele,printre care menta si nu mai stiu sigur.la bb merge dar banuiesc scoasa capsula si dizolvat usor in apa.
Cristina felicitari pt mama!
revin mai pe seara ca a venit sotul de la servici si am putina treaba!
Eu am dat ficat ,f rar dar inca nu stiu sigur daca e bine sau nu.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Floricel, eram si eu intr-o nebuloasa totala cu Cedaxul ala, de aceea am mai dat niste telefoane si raspunsul e acelasi pe care ti l-a dat Roxanae, se face cu 20 ml apa.

Citesc din urma si revin...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Vai, fetelor, va multumesc pentru aprecieri. Ce este drept ca si eu sunt mltumita de dimensiunile mele actuale, dar nu este deloc meritul meu ci al lui Rares care m-a chinuit 9 luni jumatate si m-a alergat ca pe hotii de cai si m-a obosit peste masura si m-a supt la blana. Eu cred ca in primul rand alaptatul m-a ajutat sa imi revin la dimensiunile dinnainte de sarcina (aproape, ptr ca oricum s-a schombat mult conformatia corpului).
Pozele ce este drept nu am reusit sa le pun l-a semnatura si nici filmuletele sa le incarc, desi erau cu Rares tare haioase, dar poate zilele astea!!!!
Vorbiti de ficat? Nici eu nu i-am dat lui Rares, mai bine zis nici el nu l-a vrut ca eu i-am dat dar el nu vrea nici din asta. Cat priveste faptul ca este plin de toxine, asta si eu m-am tot gandit, dar cantarind bine am zis ca oricum cantitatea este foarte mica (un ficatel pe saptamana) asa ca nu poate dauna ci doar il obisnuieste cu gustul. Intre timp insa Rares s-a imbolnavit si acum mananca numai tzitzi de 3-4 zile. Sunt de-a dreptul disperata. Ati mai patit cu bebeii bolnavi sa nu vrea sa pape nimic atatea zile? Nu deschide gura la nici un fel de mancare, are putina diaree inca (i-am dat ceva smecta fortat ca si tratamentul), azi m-am hotarat sa ii dau fortat niste mar copt cu orez si i-am bagat pe gat la propriu vreo cateva lingurite si otihnea tot ce ii dadeam dar nu a vomitat din fericire, dar a fost tare suparat si pe mine si pe taxu ca l-am certat si obligat sa pape
Adriana si Rares a facut un zbor din pat, iar eu am patul destul de inalt. Am plans mai mult eu decat el, iar eu nu am nici covor, l-am gasit pe burta pe parchet, jumatate bagat si sub o noptiera. Avusese o zi tare agitata si se trezise de cateva ori asa ca l-am pus pe picioare sa adoarma bine (el nu adoarme niciodata pe picioare dar am zis ca incercarea moarte n'are) iar cand mi s-a parut ca e adormit l-am lasat in mijlocul patului pe perna sa ma duc sa sting mancarea cu gandul sa ma culc si eu langa el (cred ca era prima oara cand eram hotarata sa las totul balta si sa ma odihnesc). Nici nu am ajuns bine in bucatarie ca am auzit poc si ueaaaaaa!!!!! Nu vreau sa imi mai aduc aminte ce mica mi s-a facut inima in piept si cum am ajuns din doi pasi in dormitor. Am plans amandoi pana a venit tati acasa ( l-am sunat instantaneu ca nu ma mai simteam in stare nici sa il tin in brate de emotii) dar nu a avut nimic, nici un simtiom, desi am fost imediat si la dr cu el. Partea proasta cu aceste cazaturi este ca pot sa se formeze chiaguri de sange care sunt vizibile abia dupa 3-4 luni. De aceea dr recomanda tomografia abia dupa 6 luni de la o lovitura mai grava la cap. Am vazut la fizioterapie un copil care a fost afectat de un astfel de chiag la cap la 3 ani de la cazatura. Il impinsese o fetita pe scara cand avea 3 ani, i-a rupt mana, dar la cap nu a avut nici un simtom. Dupa 3 ani a inceput sa aiba ameteli, sa isi piarda vederea, auzul....Groaznic!
Hai ca nu vreau sa va ingrijorez, oricum se spune ca bebelusii au un reflex din a-si ridica capul la cazaturi si in plus sunt mult mai usori si lovitura este mai usoara.
Fug sa fac ordine in casa dupa baietii mei ca ei cand se joaca darama toata casa.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - si Vladic cand e bolnav nu mananca mai nimic in afara de lapte. Ia cateva lingurite (2-3) si nu mai vrea. Daca bea laptic, mai ales ca e lapte matern, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. O sa-si revina el. Si eu cred ca alaptatul ajuta la slabit, mai ales dupa 6 luni de alaptat. Speram si eu sa alaptez, macar pana la 1 an si sa slabesc...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumim celor ce ne-au vazut in poze, alaturi de Narcisa!

Felicitari noilor Bucurii dintoase, celor care au facut primii pasi si celor care si-au imbogatit vocabularul!

Lexi, sa va dea DD pe bb2 cand o sa va doriti!

Andra, drum bun la Bucuresti si la Budapesta, sa va intoarceti cu amintiri placute si multe poze (pe care eu una abia astept sa le vizionez).

Alexutza, concediu placut!

Lyana, bine ai revenit! Felicitari ptr licenta! Ti-am admirat fetita in poze.

Am admirat de asemnenea toate Bucuriile anuntate in ultimele zile.

Nici Mathias nu mai sta la spalat pe dinti, desi la inceput ii placea tare. Acum incleshteaza asa de tare gurita incat nu pot patrunde nici cu periuta - degetar, nici cu celalalt tip, cu maner.

Adriana mica, bine ca n-are Dudu nimic. Dupa cum vezi, multe Bucurii au facut tzup de pe pat jos chiar in prezenta adultilor. Asta e, mie mi se pare inevitabil.

Mai Bucureshtiu', nu se intalneste nimeni cu Andra si Vladut?

Uichend placut!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput