Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, fetelor!
Cafeluta e calda, numa buna de servit!

Gonghy - sanatate multa Mayei! Iar tie putere! Asa e, can ti-i bolnav copilul simti ca ti se naruie totul in jur, dar n-avem alternativa, ca suntem MAME, si-i musai sa ne ridicam si sa continuam, ca nimeni nu ne poate inlocui. si capul sus!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

'Neata si de la noi!
Cristina, multumesc pentru cafea! Voi ce mai faceti?
Gonghy, fii tare, chiar daca e greu, urmeaza tratamentul si o sa fie totul bine. Multa sanatate Mayei.
Eu cateodata nici nu stiu cum s-a imbrac pe Maria. Ieri pe la 19 am iesit, parea cald, dar dintrodata incepea sa adie un vant rece care te racorea instantaneu.
Merg sa pun masina la spalat si sa ies afara.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Se pare ca fata mea s-a mai puturosit si se trezeste mai tirziu pe la 8-9. Asa ca mai dorm si eu ceva ceva dimineata.

Pupici la bbi bolnaviorisa se faca bine repejor.
A fost si Cosmi mucioasa o zi dar i-a trecut,am ramas doar eu infundata.

Cata imi pare rau pt pierderea sarcinii. Curaj

In rest sintem bine "in priza" toata ziulica. Cosmi nu are astimpar decit cind doarme

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

test de schimbare a semnaturi.

Am pus alte poze pe webshot. Cine doreste sa le vada....de la mare si munte

POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Monique - pe unde ati fost de nu ai mai dat demult pe-aici? Ce fain ca nu se mai trezeste Cosminuta asa devreme.
Gety - sa-ti fie de bine cafeluta - noi facem bine, astept rezultatul de la urocultura saptamanala. A, si sa stii ca nu mi-i chiar asa greu cum am scris, ca eu mai prind un pui de somn cu Vladut in timpul zilei, doar ca m-am saturat sa ma trezesc dimineata devreme .

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Cristina sincer am fost pe aici. Dar nu am mai apucat sa scriu.

POZE NOI COSMINUTA

Mergi la inceput

Am o intrebare. Nu stiu cu cit tb sa fie mai mare incaltamintea la copii ca sa o poarte macar 2-3 luni. Sandalutele pe care le are acum ii sint fixe si as vrea ceva mai inchise un pic dar nu stiu ce masura sa-i vina macar citeva luni.

POZE NOI COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

'Neatza fetelor!
Merci de incurajari ,intradevar e foarte greu dar o sa trec peste ca MAMA sunt vorba Cristinei si nu voi lasa pe nimeni sa ma inlocuiasca.
Azi noapte sa mai trezit doar de doua ori a tusit putin dar sa culcat la loc.
Face minuni Karvolul asta pus pe batistutza,cum am pus batistutza langa fatzuca lui Maya cum a adormit,draga si iubita lui mama....

quote:
alina morostes
Alinush
Gonghy, multa sanatate Mayei.
Nu ai "batista bebelusului"? E ideal pentru scos mucii...pui ser fiziologic in nas sau apa de mare si scapi usor de ei.

Of Alina am batista bebelusului de cand avea Maya 2 luni si cat a fost mica nu a schitzat nici un gest cand scoteam mucii,in schimb de doua zile ii scot mucii tot cu urlete si chin.
Tipa din toti plamanii ei si nu are stare,imi da peste maini,se impinge in picioruse...vai de capul nostru.
Multumim de urari.

Va las ca acum sa trezit,mergem la pediatra ei sa vedem ce spune,ca iar ii miroase guritza.
Revin cu noutati,sa va spun ce tratament ia mai dat si dr ei.
Va pupam.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Gonghy, eu tot cu fortza am folosit batista bebelusului. Incercam sa-i vorbesc, sa-i pun muzica, dar nik. Multa bafta la dr. azi.
Cristina, somnul asta de noapte, mai ales spre dimineata, e cel mai dulce.
Monique, tare harnica ai fost: si la mare si la munte. Bine ai revenit! Ti-am admirat si pozele.
Eu mai am 2 saptamani si un pic si plecam. Sper sa nu se strice vremea, sa nu putem sta la soare, sau sa fie apa rece, of, numai ganduri din astea am.

Mergi la inceput

Monique_new, eu zic cu un numar mai mare, adica daca poarta 18 acum, un 19 ar fi bun.

Mergi la inceput