Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
Ignatica spune:
LA MULTI ANI ! MIRABELA. Multa sanatate iti doresc alaturi de Davidutzu si de sotzior.
LA MULTI ANI pui de Xandrutza.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
anangel_lexi spune:
Ramo, cat de dulce e Patricia!
Si ce plimbareata! Felicitari! 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Ignatica spune:
ramomar super pozele.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ramomar spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ramo, cat de dulce e Patricia!Si ce plimbareata! Felicitari!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
multumim

si sa auzim cat mai repede de bb 2. Sa fie intr-un ceas bun! E bine ca al tau sot s-a hotarat. Eu cand il intreb pe al meu zice ca ii ajunge Patri, dar mai vedem noi peste cativa ani
pupici
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
GETY spune:
Inainte de toate:

LA MULTI ANI, MIRABELA! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! 

LA MULTI ANI, RALUCI, fetitza de Xandrutza! Sa ai parte de tot ce e mai bun in lume.

Ramomar, felicitari fetitzei plimbaretze. Ce le mai place la calculator. A mea cel putin, cand are ocazia, ia tastatura si o izbeste de birou. Multa munca cu pasii astia. Ii faci de mult timp baie in cada mare? Chiar, voi cum procedati? Iesiti cu bebeul odata din cada?
Lilina, nu te necaji. Stii cum imi spune sora-mea? Sa multumesc lui DD ca am un copil sanatos, chiar daca o sa fie unicul, il avem, e carne din carnea noastra si-l iubim.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
xandrutza_76 spune:
Ignatica, Gety, multumim frumos! Va pupam! 
Ramomar, foarte dragute pozele, dar cea mai draguta e Patricia! Felicitari pentru mica umblareata!
Gety, eu ii fac baie demult Narcisei in cada mare, singura. Ii place foarte mult, stropeste de uda si tavanul.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
roxanae spune:

LA MULTI ANI! MILABELAC SI RALUCA DE XANDRUTZA.

Lilina eu i-as da asa:
- augumentin sa nu se agraveze daca nu a reactionat la tratamentul fara antibiotic si pt. a nu face otita
-nurofen=ibuprofen pt. febra dar si pt. ca sa reduca inflamatia(poate alternativ cu panadol=paracetamol)
-sinupret nu cred, daca nu are mucisori in cantitate mare si nici nu haraie pe piept
- debridatul l-as inlocui cu biotics pt. ca reface si flora intestinala
-novocalmin nu ,decat daca febra depaseste 38,7-39
-periton nu, decat daca este f. f. agitat - pt. linistire,dar inclin spre nu pt. ca are alcool si nu prea se impaca cu antibioticul
-tantum verde spray da ,pt. a reduce inflamatia si a dezimfecta zona.
si MULTA SANATATE.
ramomar spune:
Igantica si Gety 

Gety, noi ii facem baie de la 3 luni in cada mare, ii place tare mult ca are loc sa dea din manute si picoruse in voie.
Cu noi in cada nu am bagat-o decat de doua ori, nu imi prea place, dar a plans cand a vazut apa si a trebuit sa o lasam si pe ea in apa. In poza pe care am pus-o era cu tati, iar cand s-a plictisit de balaceala am luat-o eu.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
roxanae spune:
Adelina si Patricia felicitari pt. primii pasi.
Rebecca merge ca un robotzel cu mainile intinse si picioarele un pic departate .E tare haioasa,pripita dar si fricoasa in acelasi timp.
GETY spune:
Lilina, sanatate lui Vladone in continuare. Si pe noi ne-a tinut bronsita vreo 2 saptamani si, asta din cauza ca la bebei le trece mai greu, mi s-a spus.
Noi am fost la cumparaturi. Am mai inoit putin garderoba Mariei, ca-i cam ramasesera hainutze mici. Am cumparat si 2 body-uri cu maneca lunga, pentru cand o sa plecam, pentru ca nu se stie cum o sa fie vremea spre sfarsitul lui august, baticutz, cum a zis Tanima si altele maruntzele, asa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006