Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
Lyana spune:
Gety eu i-am luat Teodorei in concediu borcanele cu fructe de la Hipp, iaurt Campina(ii place f mult) si cereale la cutie+ laptele praf nelipsit.
I-am luat si ceva legume la noi pentru supita (in caz ca...)
Teodora nu suporta cartoful cu orice l-as amesteca, chiar si cu carne. Daca ii simte gustul in supa nu mai mananca.![]()
In schimb ii place mult orezul.
Ii fac destul de des orez cu legume si cu carne sau ficatel (pasat).
Pentru drum ne-am cumparat un termos in care ii pun apa calda si ii rezolv o masa de lapte sau cereale (in masina).
Pentru restul alimentelor pe care le luam cu noi am cumparat o ladita mica frigorifica.
Cam asa ne-am descurcat la drum pana acum cu ea. Ma gandesc sa iau si un fierbator sau poate o plita da ma gandesc ca ocupa si aia mult loc.
Voi cum procedati in concediu cu mancarea bebeului?
xandrutza_76 spune:
Lilina, Roxanae, multumim!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
mexxa spune:
Salutaree...
Intru repede sa va salut..sa va zic ca ma acomodez greu tare...mai ales ca inca nu avem aragaz...si din pacate inca nu ne permitem...poate peste 1 luna...dupa nunta.
Mutarea cu 3 luni avans si sediul sotului pentru firma ne-a costat 1000Euro...am ramas acum pe 0.:(
Sebi nu accepta mancarea la borcanele...o groaznic!!
Asta e..mergem inainte.
Sper ca sunteti bine cu totii....nu am apucat sa citesc nimic.
Va pupam si sper sa mai intru zilele acestea.
Mirabela si de tot ce iti doresti sa ai parte!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Vauva spune:
Salutare fetelor!

Mirabela

Narcisa
Ramo am vazut-o pe Patriciaaa
!Sa stii ca imi era tare dor sa o vad, cum rade ea tot timpul si ce vesela este
!
Lilina sanatate lui Vladone si ai grija de bikini
! Da tu de ce nu mai poti face bb2?
AdinaF sotul meu este roman. Cred ca Bianca a mostenit ochii albastri de la bunica din partea tatalui meu![]()
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Vauva spune:
Lyana bine ai revenit
! Oare nu fetita ta avea dermatita atopica? Cum se mai simte acum?
Mexxa nu ai un resou electric, sau sa imprumuti de undeva?Off, las ca le rezolvati incet pe toate. Cand ai nunta?
POZE
CristinaGoji spune:
Buna amiaza fetelor!
Alipiticot, am uitat sa-ti multumesc pt link.
Am fost la dr. de familie si ea mi-a recomandat sa nu-i dau antibioticul deocamdata lui Vladut, dar sa fac in schimb o data pe saptamana urocultura, ca in eventualitatea in care face infectie urinara, s-o depistam la timp. Saptamana viitoare ne intalnim sa-mi prescrie ceva remedii naturiste. Cred ca o sa merg pe mana dr. de familie in acest caz. Sa vedem, sper sa nu gresesc.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Lyana spune:
Vauvanu fetita mea avea dermatita Doamne fer, cred ca ne confuzi.
Mexxa eu nu iti recomand plita electrica, consuma mult si merge f greu gatitul la ea. Exista pe piata aragaz cu 2 ochiuri fara cuptor la pret de 3-3 milioane nu mai mult, cred ca e o solutie de moment. Mai important e sa aveti frigider ca pe caldura asta nu rezista mancarea la temperatura camerei.
Fetelor cand incep bebeii sa manance din mancarea noastra? Eu i-am mai dat tocanita de cartofi fara bulion sau delikat dar i-am pasat-o, nu prea mananca cartof si ma cam chinui cu ea. I-am mai dat si mazare tot asa pasat in care nu am pus nici bulion nici delikat.
Ce alte mancaruri mai mananca ai vostrii in afara de celebra supa de legume, piure cu ficat sau cu carne, orez cu carne si legume, iaurturi, branza de vaci, fructe pasate.
Eu i-am dat si pepene galben si ii place tare mult.
Vauva spune:
Lyana scuze daca te-am confundat
! Eu ii dau Biancai deocamdata doar din supele si ciorbele care le gatesc si pt noi. In rest ii dau tot ce prind la borcanele: paste fainoase ex. lasagna, spagheti cu carne, peste cu diverse sosuri.
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Lyana spune:
Vauvanu prea am incredere in spaghetel la borcan pentru bebei, eu una n-as manca. Borcanele cu fructe ii dau dar cu mancare nu.
CristinaGoji spune:
Am uitat sa ma laud. In sfarsit si Vladic al meu a zis MAMA!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea