Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
gagici, am tot sapat pe forum, in ideea ca gasesc mai multe informatii despre "rosu in gat" si tratamentele potrivite si sunt varzuita complet
sa va explic situatiunea:
-febra 37,8 si durere in gat care provoaca agitatie in special noaptea....se trezeste si geme de durere...l-am palpat si se simt amigdalele tari si incepe sa urle...clar il dor
-mucisori are, dar nu in cantitati foarte mari
-scaun un pic mai moale si doar 2, maxim 3, pe zi
-nu tuseste, nu stranuta
tratament prescris de dr.:
-augmentin 3 ml la 12 ore
-nurofen 5 ml x 3 ori/zi
-tantum verde spray - cate un puf pe fiecare amigdala dupa fiecare masa
-sterimar si vibrocil cate 2 pic/nara de 3 ori/zi
-sinupret 10 pic de 3 ori/zi
-debridat 3 ml si hydrasec 1 plic de 3 ori / zi
-novocalmin 1/2 supozitor de 2 ori / zi
-peritol 2 ml seara (dar nu ii dau)
ziua nu pare ca e bolnav...e activ, jucaus, vesel
mananca relativ bine....foarte rar face figuri
ce sa fac ? in noaptea asta iar m-a trezit din sfert in sfert de ora...geme
ce sa-i fac sa nu-l mai doara gatul ????
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
CristinaGoji spune:
Neatza! Cafeluta e gata, la fel si capuccino lui Gety!![]()
Alina - felicitari pt primii pasi ai Adelinei!
Flavia - mult succes la bb2! Lexi - implinirea rapida a conditiilor pt bb2!![]()
Vauva, Eloise - multumim de urari de sanatate!
Tanima - sanatate lui Rares! Ai pus pozele?
Lyana - felicitari pt media de la licenta! Inca nu am vazut pozele, imediat ma pun pe vizionat.
AdinaF - nu ne mai pui poze cu fratiorii?
Lilina - Vladut nu a avut rosu in gat, deocamdata, dar din cate tin eu minte de pe la alte mamici care au avut astfel de probleme li se dadea doar nurofen. Acuma ma gandesc ca dr. vostru v-a dat antibiotic pentru a preveni o eventuala suprapunere cu o infectie bacteriana. La bebelusi se intampla deseori sa se suprapuna, pt ca organismul lupta cu virusul si nu mai are destule forte sa se impotriveasca unei infectii bacteriene. Insa din cate am citit, daca este doar rosu in gat, fara amigdalita cu puroi pe amigdale, nu se da antibiotic. Peritol - habar n-am de ce vi l-a recomandat. Novocalmin - iarasi habar n-am pt ce, din moment ce nu are febra mare si ii dai si nurofen. Debridat - are crampe abdominale? Nu stiu ce sa zic, dar la cunostintele mele minime in domeniu, mi se par prea multe medicamente pt rosu in gat.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti, Mirabela, multa sanatate si vise implinite! 

David!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, saru`mana pentru cafea! E tare buna!
Lilina, din lista aceea cu medicamente prescrise de doctor, cred ca tantum verde e bun pentru gatut. Totusi cam multe medicamente... Sa o asteptam pe Lili...
Adina, felicitari pentru cele 100 de mesaje!
Lyana, am vazut pozele, sunteti frumoase amandoua, si tu si Teodora! Felicitari pentru reusita la examene!
Alina, si eu aveam frica de dentist, dar de cand merg la doctorul asta, mi-a cam trecut...
Azi Raluca mea implineste 10 ani... Luni avem petrecere...
poze cu noi
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI MIRABELA!!!
LA MULTI ANI RALUCA!!!
Felicitrari Xandrutza!!! Acum 10 ani ai devenit mamica pentru prima data!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
xandrutza_76 spune:
La multe lunite bucurii de 3!

poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Cristina, multumesc! 
Era ora 9.20...
poze cu noi
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Vauva, cred ca adevarul este undeva la mijloc. Spun asta, ghidandu-ma dupa recomandarile pediatrei mele; ea zicea sa ii dam lui Dudu branzica facuta din lapte integral, dar iaurtel sa ii dam doar degresat si sa nu abuzam cu smantana (max. 2 lingurite pe saptamana). In plus, la fiecare supica, adaugam 1 lingurita ulei de masline. Deci cred ca ai dreptate, in sensul in care este de preferat sa gasim pt bebei un echilibru dpdv al alimentatiei.
Lilina, multa sanatate lui Vladone! Peritol se da tocmai pt a dormi nopatea mai linistit. Stiu ca si alte mamici au mai dat in situatii similare, pentru ca o stare de agitatie si plans nu face decat sa agraveze senzatia de usturime in gat si de iritatie in nasuc. Novocalmin insa este bine sa ii dai doar daca face febra peste 39.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
lilina spune:
multumesc pt.raspunsuri
da, Novocalmin nu ii pun, ii dau doar antibiocul pt.ca mi-e frica sa nu faca otita, Nurofen, Sinupret, Vibrocil si Tantum verde
debridat si hydrasec ii dau fiindca face mai moale
astept si alte optinii, daca mai exista
va pup
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Mirabelac spune:
Va multumesc mult tuturor pt. urari si va invit la beut si la mancat, va servesc cu friptura, tort si sampanie. Dar acuma fug ca tre sa sarbatoresc la serviciu, apoi acasa diseara si maine dimineata decolam la munte.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data!
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.