Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

cum fac sa pun un link spre un album cu poze?
ma ajuta cineva?
multumesc anticipat

Teodora, 12 oct 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Lyana

cum fac sa pun un link spre un album cu poze?
ma ajuta cineva?
multumesc anticipat

Teodora, 12 oct 2006

Lyana, da un reply with quote la mesajul meu, si vezi cum apare la mine linkul cu poze. va trebui sa inlocuiesti ce este intre ghjilimele cu linkul cu pozele tale

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

am reusit sa pun poze
yupyyyyyyyyyyy

poze cu Teodora

Teodora, 12 oct 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Bravo Lyana!
Si mamica, si frumoasa si desteapta. Chiar esti de 3 ori femeie .

E scumpica foc fetitza ta, are cam aceeasi varsta cu ai mei, pazeste-te

Dar chiar avem copii deosebit de reusiti, aici la "Bucurii"

O sera faina va doresc si bolnaviorilor.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Ieeee! Sunt la mesajul cu nr. 100!!!! pt toata lumea!

Botez

Mergi la inceput

Vauva, am vrut sa-ti laud printzesa, are niste ochisori bestiali! Sotzul tau e finlandez, fiindca Bianca are trasaturi specifice acestei natiuni?

Botez

Mergi la inceput

Multumesc mult AdinaF
Cum e sa fi mama de 2 baieti?
Vad mereu mame in parc cu gemeni si ma intreb cum o fi cu 2 ca mie imi ia toata energia asta a mea si seara cad lata de oboseala.
Foarte frumoase pozele de la botez
Si noi am botezat-o mai mare, la 6 luni.
Teodorei
ii place sa fie pozata, se uita in obiectiv mereu. Cateodata vreau sa o pozez fara sa stie dar tot se prinde si "sta la poza".
E foarte sociabila si gangureste si rade la toata lumea, ii place sa fie in centrul atentiei. Mai ales in supermarket cand merg cu ea e imposibil sa nu "agate" ea pe cineva.
Mi-a spus multa lume sa o duc la reclame sau sa apara in reviste ca e tare "inimoasa".
Stiu ca fiecare bufnita isi lauda puiul dar mi se pare ca are ceva al ei de atrage atentia pe oriunde mergem. Chiar si in parcul din spatele blocului cand mergem toata lumea e fascinata de vioiciunea ei.

poze cu Teodora

Teodora, 12 oct 2006

Mergi la inceput

am reusit sa mai pun un link cu poze
noapte buna ma duc la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, multumesc pentru sfaturi mai mult decat complete. uite, cred ca de aparatul de tantari uitam, ca aici suntem blindati cu plase anti-trompetoi si nu bazaie niciunul. Am ajuns la concluzia ca noi o sa avem putine lucruri pentru noi si Maria cat noi 2 la un loc.

Ma bucur ca v-a placut Mariuca mea. Poarta palariutza ca ori e soare si-i protejez capsorul, ori s-o feresc de curent si aer rece, mai ales ca a fost tunsa 0 si abia acum i se indeseste podoaba capilara.

Mamici, m-ati pus pe ganduri cu mancarea la borcanel. Eu i-am dat Mariei acum vreo 2 luni, cand n-am avut timp sa-i gatesc eu, dar acum eu mai stiu ce gusturi are? Poate nu i-o place. Inainte sa cumpar borcanele pentru cand vom fi in CO, am s-o testez cu unul, sa vad daca inca ii mai place. I-am dat azi dimineata un borcanel cu fructe de la "Nestle" in parc, dar ala i-a placut.

Eu ficatelul i-l amestec in piureutz.
Ignatica, suna delicios amestecat cu ccc cartof, dar eu printre primele alimente cu care a inceput diversificarea Mariei a fost piure de cartof si nu i-a placut deloc, nu voia deloc sa-l inghita. Acum ma gandesc ca daca nu i-o placea din nou?

Anangel, niciodata sa nu spui niciodata. Dar aici nu se stie, poate 2 o sa fie tot o fetita.

Lyana, bine ai revenit!

Ma mai uit la pozici maine, ca e tarziu si merg la nani.

Noapte buna, mamici!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri.

Tanima si Lilina multa sanatate puiutzilor.

Am admirat trei printzese Maria de Gety,Bianca de Vauva (parca le-am mai vazut sau imi joaca feste memoria!!!!) si Teodora de Lyana- SUPERBE.

Eu stiu ca ficatul de pasare se tzine 1/2h in lapte pt. a se duce gustul amarui si apoi se fierbe ( sau poate incurc cu altceva).Nu credeam ca am sa ma oftic ca fata mea nu papa borcanele , dar am ajuns si aici.La fel am patzit si in primavara cand am fost plecatzi - am aruncat o gramada.Le accepta doar pe cele de fructe.

Lexi - casa noua + bebe nou - BAFTA.

O NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput