Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Salutare fetelor!
Eu nu am mai apucat sa scriu dar de citit v-am citit si am vizionat si pozele. Frumoase toate!
Lexi tine norii in RO sa fie putina vara si pe aici! Cand am auzit de restaurant romanesc in Helsinki am si dat o cautare pe Google dar nu am gasit nimic din pacate
Chiar ma gandeam ce bun ar fii un restaurant romanesc aici.De fapt nici nu am auzit pe nici un roman sa stie de asa ceva
.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Inseamna ca am inteles eu gresit si nu era in helsinki. Dar era sigur-sigur Finlanda, pt. ca eu chiar ma gandeam la tine in timpul reportajului. Si m-a impresionat faptul ca era vorba de o doamna la 55-60 de ani si care luptase si muncise sa-si faca o viata decenta chiar si la aceasta varsta!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
Sympa, ce bine te inteleg cu sala...
Alina, felicitari pt pasii Adelinei
!
Gety pupam printesuca Maria![]()
Am 2 poze
:
Ce bine dorm in masina
si
Di, di calu
POZE
anangel_lexi spune:
Vai ce mortala e Bianca in prima poza!!! Si ce frumoasa in a 2-a

de
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Am uitat sa va spun ca aseara sotul meu mi s-a confesatsi mi-a spus ca el si-ar mai dori un bebe, daca se poate, de data asta un baietel. Cu conditia sa stau eu cu el acasa, de data asta. N-as avea nimic de obiectat, dar depinde mult de conjunctura. Si in niciun caz nu ma apuc de bebe 2 pana nu ne rezolvam problema cu casa. Dar oricum ma bucur!
de
Frumos, Lexi! Nu pot decat sa va doresc sa rezolvati cu casa si apoi sa faceti un bb frumos si sanatos!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Xandrutza, 

de
Ignatica spune:
tanima multumim
. Multa multa sanatate lui Rares.
lilina sanatate lui Vladutz.
eloise cred ca e numai o perioada si la Vladutz. Si David a avut o perioada de 2 luni intre 9-11 luni in care a mancat foarte putina mancarica la pranz. Tot asa, in jur de 100 grame. Dar a mancat bine fructe si lactate.
Vauva eu fierb ficatelul si il pasez in piureul de cartofi cu unt si lapte.
Am vizionat toate pozele anuntate, toti copilasii sunt superbi
.
Noi in weekend taiem moatzele, o sa venim cu pozici.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
xandrutza_76 spune:
Am vazut pozici: Maria este superba, imi place cum ii sta cu palarie; Bianca este asa de dulce, ce frumos doarme ea in masina, si la fel ca Maria, ii sta bine cu palarie!
Alina, felicitari pentru pasii Adelinei! 
Vauva, eu ficatelul il fierb, il pasez si-l amestec cu piure de cartofi, sau cu dovlecel si broccoli, sau cu piure de legume (morcov, cartof, dovlecel), sau cu branzica si iaurt.
Tanima, sanatate lui Rares! Lilina, sanatate lui Vladone! 
Lexi, 
Multumim pentru aprecieri! 
Am fost la stomatolog, e bine, mi-a pus antibiotic, nu aveam nimic suspect in urma extractiei, m-am alarmat degeaba...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Vauva spune:
Ignatica si Xandrutza multumesc de raspunsuri!
Am citit un pic niste articole referitoare la faptul de ce nu este indicat aici laptele gras la copii (pt cine este interesat).
In tarile nordice s-au facut niste studii in ultimi ani si ca urmare s-a ajuns la concluzia ca grasimea de origine animala din lapte nu este sanatoasa deoarece poate provoca boli de inima si cardiovasculare. Pt prevenirea acestora se recomanda laptele degresat la copii de 0% sau 1,5%. Dar pt ca bebelusul are nevioe de grasime pt dezvoltarea sa armonioasa se recomanda inlocuirea acestor grasimi cu grasimi de origine vegetala (ulei). Este recomandat sa se dea zilnic la copil 2-3 linguritze de ulei . Acesta poate fii amestecat cu pireul de vegetale, fructe sau cu cerealele.
Cam asta stiam si eu dar oricum o sa mai intreb si dr cand merg la urmatorul control.
POZE
Lyana spune:
Salutare
Stiu ca am lipsit destul de mult timp dar abea acum am reusit sa imi fac putin timp sa intru pe forum.
Am fost ocupata cu licenta (am iesit prima medie pe facultate 9,88) apoi cu titularizarea dupa care am fost 2 saptamani plecate la munte sa fugim de canicula.
Ma bucur sa revad nume cunoscute pe care nu le-am mai vazut de mult si pe care le urmaream zi de zi cand eram gravida.
Teodora a crescut mare, pe 12 o sa implineasca 10 luni.
O sa incerc sa pun si eu poze dar nu stiu daca am sa reusesc (poate ma ajuta cineva sa le postez).
Pe curand
Teodora, 12 oct 2006
alinamoro spune:
Alina
(Vauva), e mortala Bianca cum doarme in masina si pe calut pare asa mare!
Ignatica, asteptam poze de la motz.![]()
Xandrutza, bine ca ai scapat cu bine la stomatolog.
Nu stiu de ce am asa oroare de stomatologi, dar cred ca nu sunt singura.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

! Cand am auzit de restaurant romanesc in Helsinki am si dat o cautare pe Google dar nu am gasit nimic din pacate