Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

ktrinel eu rabdare n-am prin nascare, incerc, dar cel putin la pranz cand se trezeste din 20 in 20 de min pt ca se ridica in fund si eu il tot adorm in brate (de vreo 5-6 ori pe zi), cu luptele de rigoare (pt ca se zbate de zici ca il tai), deci cel putin la pranz ajung sa nu mai imi simt mainile, am febra musculara la mana stanga. sper sa treaca repede faza asta.....la voi de cand tine??

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

curaj, si rabdare.. la noi a durat faza asta cel putin o luna jum ... si au fost momente cand lupetele corp la corp durau si 3 ore

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hop si noi

Azi am fost la bunici tare incantata a mai fost Antonia si ce mai vb cu ei si le zambea
Am facut in cada noua asa ce m-am relaxat

Laura-eu zic ca e de la dintisori of doamne ca tare ne mai chinuie dintii astia
f fain ciocanelul zornaitor de unde l-ai luat
o sa-i treaca cu statul in fund am trecut si noi prin asta dupa vine statul in picioare

Marani-multa sanatate la printesa si

Asiza-si mie imi place tare mult cum e pe super eva vreau si eu asa
nici mie nu-mi merge parola si userul pe eva

Madaluta-bine ati revenit
ce poze superbe

Dianocica-nici in Iasi nu vine alocatia la aceiasi data dar macar imi lasa fluturas,de obicei m-a gasit acasa pana acuma

A_deju-motanul

Ktrinel-bine ati revenit scumpa d-soara

Aka-dandusa se intoarce pe 9 august

Laura-drum bun si distractie placuta

Sofia bb de Aelita

fug sa citesc noutati despre Sonia
n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dodo bine ai venit. misunatul in pat se combate cu dormit in patul mare si mereu cu o mana pe el. pe d asta il linisteste f mult. la noi a trecut momentul. mai e problema dimineata de la 6 la 9 dar o rezolvam noi si pe asta...
bambo

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laudam motanul si pe canale oficiale. frumos domne, nevoie mare. si pletos. si dintos. si lungan. ce ti poti dori mai mult ?

diana si david 03.12.06

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

dodo bine ai venit. misunatul in pat se combate cu dormit in patul mare si mereu cu o mana pe el. pe d asta il linisteste f mult. la noi a trecut momentul. mai e problema dimineata de la 6 la 9 dar o rezolvam noi si pe asta...
bambo

diana si david 03.12.06

hai sa-ti ghicesc/cobesc, etc... deci a trecut momentul... si o sa vina ala cand nu se mai ridica in fund ci direct in picioare... atunci sa te tii distractie, si sa vezi atunci rezolvare ... o sa se ridice in patut si o sa tot pice in cap de oboseala, ca deh, in brate n-o sa mai vrea da' deloc ... si sa vezi urlete si razboieli, br... da' vestea buna e ca trece si perioada asta (oare ce mai urmeaza?), si parca mai repede ca cealalta
asta era si pt laura , sa stie ca se poate si mai rau

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

laudam motanul si pe canale oficiale. frumos domne, nevoie mare. si pletos. si dintos. si lungan. ce ti poti dori mai mult ?

diana si david 03.12.06

da da da si noi il laudam .. frumos foc, si ochios, si lungan, si dintzos, si bronzat, si la mare
(si sa nu sara tova' sa-mi zica sa nu pun virgula inainte de 'si')

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dodo23, bine ai venit!! mai spune-ne despre fulguletzul tau ..DJ Bubu zici ca il cheama ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mi-ati facut o pofta de papanasi... ma duc sa fac ca am luat branza de vaci special; sper sa-mi iasa ca nu am facut pana acum, numai am mancat

dodo bine ai venit !

si ale mele fete se ridica in fund una, in picioare cealalta in timpul somnului- la mine e mai greu cu asezatul la loc noaptea ca sunt doua si se trezesc una pe cealalta, iar in patul mare nu pot sub nici o forma cu amandoua, asa ca le pun la san si adorm repede (si asa sunt ele mai micute decat media pentru varsta lor, asa ca nu ma supar ca mai mananca noaptea)

aaa... azi fetele mele au facut 8 luni; hai sa va arat cum ne distram toate trei

sper sa mai am timp mai pe seara de citit

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

i-am facut si i-am si mancat (papanasii), iar sotul meu m-a felicitat: a zis ca au iesit ca la mama (lui )

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

preiau scutecul ca iar ne-am trezit la 6.30. florin mai doarme un pic ca e varza
mamaana si eu ma gandeam ca e greu cand te "calareste" un copil. da' cu 2!!!!! oricum sunt niste frumuseti! cine suge degetelul?
dia multumesc de incurajare
ma apuc de bagaje

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput