Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 27
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
ktrinel eu rabdare n-am prin nascare, incerc, dar cel putin la pranz cand se trezeste din 20 in 20 de min pt ca se ridica in fund si eu il tot adorm in brate (de vreo 5-6 ori pe zi), cu luptele de rigoare (pt ca se zbate de zici ca il tai), deci cel putin la pranz ajung sa nu mai imi simt mainile, am febra musculara la mana stanga. sper sa treaca repede faza asta.....la voi de cand tine??
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
curaj, si rabdare.. la noi a durat faza asta cel putin o luna jum ... si au fost momente cand lupetele corp la corp durau si 3 ore
Dia
de
Oana 29.11.06 www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
Hop si noi ![]()
Azi am fost la bunici
tare incantata a mai fost Antonia si ce mai vb cu ei si le zambea 
Am facut
in cada noua
asa ce m-am relaxat 
Laura-eu zic ca e de la dintisori
of doamne ca tare ne mai chinuie dintii astia 
f fain ciocanelul zornaitor
de unde l-ai luat ![]()
o sa-i treaca cu statul in fund
am trecut si noi prin asta
dupa vine statul in picioare
Marani-multa sanatate la printesa si 

Asiza-si mie imi place tare mult cum e pe super eva
vreau si eu asa
nici mie nu-mi merge parola si userul pe eva
Madaluta-bine ati revenit 
ce poze superbe 
Dianocica-nici in Iasi nu vine alocatia la aceiasi data dar macar imi lasa fluturas,de obicei m-a gasit acasa pana acuma ![]()
A_deju-
motanul
Ktrinel-bine ati revenit
scumpa d-soara 
Aka-dandusa se intoarce pe 9 august 
Laura-drum bun
si distractie placuta 
Sofia bb de Aelita
fug sa citesc noutati despre Sonia
n buna 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dianocica spune:
dodo bine ai venit. misunatul in pat se combate cu dormit in patul mare si mereu cu o mana pe el. pe d asta il linisteste f mult. la noi a trecut momentul. mai e problema dimineata de la 6 la 9 dar o rezolvam noi si pe asta...
bambo 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dianocica spune:
laudam motanul si pe canale oficiale. frumos domne, nevoie mare. si pletos. si dintos. si lungan. ce ti poti dori mai mult ?
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dodo bine ai venit. misunatul in pat se combate cu dormit in patul mare si mereu cu o mana pe el. pe d asta il linisteste f mult. la noi a trecut momentul. mai e problema dimineata de la 6 la 9 dar o rezolvam noi si pe asta...
bambo
diana si david 03.12.06
hai sa-ti ghicesc/cobesc, etc...

asta era si pt laura , sa stie ca se poate si mai rau
Dia
de
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
laudam motanul si pe canale oficiale. frumos domne, nevoie mare. si pletos. si dintos. si lungan. ce ti poti dori mai mult ?
diana si david 03.12.06
da da da si noi il laudam .. frumos foc, si ochios, si lungan, si dintzos, si bronzat, si la mare

(si sa nu sara tova' sa-mi zica sa nu pun virgula inainte de 'si')
Dia
de
Ktrinel spune:
dodo23, bine ai venit!! mai spune-ne despre fulguletzul tau ..DJ Bubu zici ca il cheama ?![]()
mamaana spune:
mi-ati facut o pofta de papanasi... ma duc sa fac ca am luat branza de vaci special; sper sa-mi iasa ca nu am facut pana acum, numai am mancat ![]()
dodo bine ai venit !
si ale mele fete se ridica in fund una, in picioare cealalta in timpul somnului- la mine e mai greu cu asezatul la loc noaptea ca sunt doua si se trezesc una pe cealalta, iar in patul mare nu pot sub nici o forma cu amandoua, asa ca le pun la san si adorm repede (si asa sunt ele mai micute decat media pentru varsta lor, asa ca nu ma supar ca mai mananca noaptea)
aaa... azi fetele mele au facut 8 luni; hai sa va arat cum ne distram toate trei
sper sa mai am timp mai pe seara de citit
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
i-am facut si i-am si mancat (papanasii), iar sotul meu m-a felicitat: a zis ca au iesit ca la mama (lui
)
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Laura13 spune:
preiau scutecul ca iar ne-am trezit la 6.30. florin mai doarme un pic ca e varza
mamaana si eu ma gandeam ca e greu cand te "calareste" un copil. da' cu 2!!!!!
oricum sunt niste frumuseti! cine suge degetelul?
dia multumesc de incurajare
ma apuc de bagaje
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006