Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 26
Laura13 spune:
fetele....a inceput clona, noi maine plecam 2 sapt, una la onesti apoi la munte, daca nu mai reusesc sa intru maine sa nu ma dati la disparute..... sa pup pe toate, va imbratisez, dianarus poate poti sa imi dai un sms cu noutati despre sonia. iti multumesc mult!
ne auzim cand se va mai putea!
sa va gasesc bine, cu bebelusi sanatosi, voinici, cuminti! si nu uitati sa ma felicitati de ziua mea, citesc tot cand ma intorc![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by a_deju
neshte pozici noi, din asta dupa-amiaza, di pi la eforie: de-aci incolo
revin, ca-mi bruiaza mama semnalu'.. aaa, si apropo de, apare si ea prin unele pe-acolo... aviz amatoarelor de gafe :))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
pt pozaasta te urasc! celelalte cu motanul sunt superbe, cu asa un model cum sa fie altfel!!!!! sa va traiasca, mititelul FRUMOS!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
iete asa-mi faci si tu cu laptele... na, sa vezi cum e :))))) acuma pe bune, poza am pus-o cu dedicatie pt fetele care n-au cum sa ajunga anul asta, macar s-o vada ca e acolo, si le asteapta cu piticimea in verile urmatoare :) (..am reusit cat de cat sa ies cu fata curata??? ... :))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ei, hai un pic te-ai mai spalat pe fata
gata.....fug!
PA
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
asiza spune:
Laura, drum bun!!! Dar chiar asa sa nu mai intri deloc pe forum??? Hai, ma, poate poate ne dai cate-o veste despre voi si din deplasare...
...
Aka, ce de bataie de cap!!!!! Io-ti urez bafta cu toate!...Dandusa se intoarce parca pe 9 august...oare am retinut bine???? 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
quote:pai bine, bre, acum spui? bine ca nu ne ai trimis o vedere...pupam, drum bun, si succes cu treaba aia cu asezatul in fund
Originally posted by Laura13
fetele....a inceput clona, noi maine plecam 2 sapt, una la onesti apoi la munte, daca nu mai reusesc sa intru maine sa nu ma dati la disparute..... sa pup pe toate, va imbratisez, dianarus poate poti sa imi dai un sms cu noutati despre sonia. iti multumesc mult!
ne auzim cand se va mai putea!
sa va gasesc bine, cu bebelusi sanatosi, voinici, cuminti! si nu uitati sa ma felicitati de ziua mea, citesc tot cand ma intorc
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
lizzy spune:
sunt franta, am avut o zi... complicata... cu treburi gospodaresti...
laura, trimis pm
ktrinel, suntem bine, am terminat azi antibioticul, este sanatos, speram sa fii disparut si e-coli. urocultura o repetam peste 2 saptamani si dupa rezultat vedem daca am scapat de infectia urinara...
in alta ordine de idei m-a sunat tatal tau asta seara. multumesc pt adezive.
maine merge la shop sa ia banutii si sa lase adezivele iar cei de la shop mi le trimit mie prin curier. de abia astept sa le pun!
despre sonia
maine dimineata la 7.30 o opereaza, detalii aveti pe subiectul ei. acesta este mutat deja la umanitare, deci donatiile pot continua oficial, asa cum au cerut moderatorii. ideea era ca topicul pt donatii este cel de "ajutor umanitar" si nu "sufletul credintei".
va pup pe toate 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
a_deju spune:
din cate-mi aduc aminte, dandusa vine inapoi pe la jumatatea lui august (pe 10 parca??? nu stiu exact..). deci...nu mai e mult :) abia astept sa ne povesteasca cum a fost "reintregirea familiei", si mai ales...sa vedem daca se prezinta cu ceva la purtator :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
a_deju spune:
laura drum bun! si dac-ajungeti si la mare (..la o aruncatura mai lunga de bat, de la munte inspre S-E..
), stii pe cine sa cauti, da??? :)) hai pupici!!!!!!!!!!
a_deju spune:
gata, dispar pe seara asta, ca mama nu poate dom'le sa doarma din motive de tastat.. ehhh... mamele astea ![]()
dodo23 spune:
Buna, fetelor!
Sunt fericita posesoare a una buc. fulguletz de noiembrie, cu numele lui de scena DJ Bubu.
Am intrat la voi pt ca sus-numitul fulguletz are niste probleme existentiale care in mare se identifica cu cele ale fulguletzului Laurei. Pe scurt:
-ziua obisnuiesc sa-l culc in balansoar. Dupa ce adoarme il pun in patutz. Toate bune si frumoase pana acum vreo sapt., cand operatiunea a devenit o povara, pt ca Bubu al meu, odata ajuns in patutz, se trezea si incepea rostogolirile. Am ajuns s-o iau de la capat de vreo 3-4 ori cu leganatul. Mai nou il las sa dormiteze mai mult timp in balansoar si apoi il mut, pt ca am aflat ca intre 6-9 luni li se schimba ciclul de somn (povestea cu somn leger, profund, paradoxal samd). Acum nu se mai trezeste imediat ce-l pun in patutz.
-plange dupa ma-sa cum pleaca de langa el. Inainte, daca-l lasam cu tac-su si plecam, nu avea nici o problema dar acum...Cred ca Bubulica se afla in plina 'criza de separare', care tot pe la varsta asta ii ataca. De aceea se si spune ca nu-i bine sa dai copilu' la gradinitza intre 8-9 luni.
-seara la culcare: inainte il puneam in patutz si gata, isi vedea de somn. Acum nu mai termina cu mishunatul prin pat, ca sa nu mai vorbesc ca nici singur nu mai vrea sa adoarma. LA ASTA CHIAR N-AM NICI O REZOLVARE. M-am gandit sa-mi incarc bateriile si sa aplic tehnica plansului controlat dar inca n-am nervi pentru asta. Daca ccc cineva ma consoleaza spunandu-mi ca n-o sa dureze mult mishunatul, poate renuntz la idee.
Multa, multa sanatate, ca in rest...le-om duce toate!
Dodo.
Laura13 spune:
a dormit 1h, dupa care........hopa in fund! de' nu mai statuse de mult in fund
daca o tine asa toata noaptea 

ati prins ideea?
dianarus primit, citit, multumesc!
gata chiar ma duc la somn
mai intru maine, nu de alta dar nu pot sa plec fara sa aflu vesti despre sosonica si arunc un ochi si la mamicile mele dragi
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi