Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Dragele mele, hai sa va relatez si eu un dialog haios intre Bianca si tati:

Iesim din dush, si o las in prosop vreo 10 min, si ii spun ca de obicei, sa nu coboare din pat..dar de unde ...tatii fiind langa ea ii spune: "tati nu cobori din pat, ca se supara mami pe tine"!?
Bia: "Nu se supala mamii pe mine, ci pe tine, ca mai lasat!!!"
Si tup o vad dupa mine in bucatarie goala pusca si o ? ce cauti aici? dar ea imi spune.." mi-e sete mami"

Se intoarce si se apuca sa se incalte cu o pereche de cizme..Tati ii spune ca la iarna se va incalta..dar
Bia: " ce tatii nu stii ca a venit iarna?" stii ca aseara a fot mai racoare ..

Va pup!
Sper ca v-am bine dispus pe o asa vreme!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La buna re-intalnire fetelor!
Ce mult ma bucur ca traiesc din nou placerea de a scrie pe forum dupa o perioada urata petrecuta in spital cu Bogdanel. Am fost internati de vineri pana azi la Sp Gomoiu in terapie cu diagnosticul bronsiolita acuta. Am ajuns acolo caci B facea niste crize urate, tusea si se ineca. Internarea a debutat cu un aspirat de secretii in nasuc si gat dupa care au urmat 3 tentative esuate de a i se pune branula. Puiul meu a fost ciuruit cu cate 4-5 intepaturi la fiecare mana si picior. E GROAZNIC sa-ti auzi puiul urland si mai rau, sa-i VEZI DISPERAREA din ochi. Intr-un final a fost gasita o branula de nou-nascuti (daca stiam de la inceput ca asta le trebuie, ma duceam si cumparam de la farmacie!!) care i s-a putut monta la manuta. Bogdanel a primit antibiotic, cortizon si a facut inhalari in toata aceasta perioada la un interval de 6 si 8 ore. Acum Slava Domnului am revenit acasa si B e mai bine, desi inca tuseste. Ii dau ser fiziologic la fiecare 3 ore astfel incat sa i se inmoaie secretiile. Sa speram ca se va face repede bine. Un sfat: sa nu iesiti cu puii afara pe vant, chiar daca nu e puternic. Eu suspectez ca acesta e motivul pt care B a facut bronsiolita, desi medicii spuneau ca e posibil sa fi luat si de la Matei un virus, caci el a avut rosu in gat acum o saptamana... Bine macar ca nu a avut febra, iar analizele de sange si urina i-au iesit bune. Cam atat despre noi deocamdata. Ma duc sa citesc din urma. Sanatate maxima tuturor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, cartea se cheama "Si tu poti fi Supernany", e scrisa de Irina Petrea iar editura este "Trei". Costa 40 ron.
Pana in Grecia - peninsula Sithonia noi am facut cca 14 ore cu pauze. Am plecat la 2 noaptea din Buc si am ajuns la 4pm.E f bine sa mergeti noaptea, din motive de caldura, somn pui si radare politie.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, sper ca nu mai are nimic Bogdanel si ca sinteti bine acuma!

Bubu care este rezultatul ecografiei? Nu i-au gasit nimic, nu-i asa?

Anda insanatosire grabnica Irinei!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ooo, Liviana, imi pare rau ca ati fost in spital...saracutul Bogdanel...bine ca sunteti acasa acum. Asta e nasol cu doi pitici, cel mare ii da f. usor raceala celui mic...

Kris, scumpa foc Bia! Si pe mine Vlad ma intreaba daca mai tin minte cutare lucru sau "mai stii...", au o tinere de minte incredibila. El tine minte de la serbarea de Mos Craciun ce a facut!

Ana Maria, of, ce ati patit si voi...la Vlad de doua ori i s-a umflat si inrosit putzica din cauza unei infectii externe. Nici el nu se decaloteaza decat f. putin si pe mine ma cam streseaza problema...insa tot evit sa-l duc la chirurg sperand sa se rezolve de la sine. Vlad se decaloteaza el singur, m-a vazut cum ii fac eu in baie sa-l spal, iar cand il pun in pat sa-l imbrac sta in fundulet si se lasa putin pe spate si cu ambele manute si-o "desface" el singur.

Noi we viitor vom merge la munte. De fapt eu o sa plec in team-building de la firma de vineri si duminica dimineata vin si baietii mei si stam pana luni. Sper sa fie vremea frumoasa, sa nu ploua!

Pe mine nu m-au anuntat nimic in legatura cu postul la care am fost la interviu , dar voi aplica la un altul. Ma duc ca si cum nu am ce pierde...nu-mi prea dau sanse, dar cine stie...sper sa fie cu noroc!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, n-am fost la eco, pe 15 august avem programare, va voi anunta si pe voi ce am facut! Sper sa NU aiba nimic!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ana Maria, noi am patit altceva. de vreo doua zile se tot vaita baiatul meu ca il ustura putzulica. nu ma lasa deloc sa ma uit. intr-un final am reusit sa vad ca se decalotase singur, era putin sange si acolo il ustura. eu l-am decalotat de mic la baita, dar nu am mers chiar pana la capat, doar asa cate putin, cat sa nu ajungem la fimoza. acum nu stiu cum a facut el, dar e decalotat bine de tot. il dau cu rivanol si vad ca e mai bine, azi nu s-a mai vaitat aproape deloc, chiar daca inca mai e rosu.
Anda, daca vrei ceva mai mare, o auzisem pe Tomasa ca a cumparat din Auchan niste cearsafuri mari cat patul, cu dosul din ceva impermeabil
Liviana, parca ai descris patania mea cu Stefan. el era si mai mic, avea 3 saptamani cand ne=am internat cu bronsiolita.macar pe noi nu ne-au chinuit atat cu branula. multa sanatate va doresc. cand am iesit din spital mi-au zis si mie sa nu ies cu el pe vant si vreme umeda
Bubu, succes la urmatorul interviu

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

liviana,multa sanatate lui bogdanel!cand cris avea 2 luni am fost si noi internati la v gomoiu si imi amintesc ce groaznic a fost,cum l a chinuit pe cris sa i puna branula,cum am dormit o saptamana pe scaun sau in patutul de copil al lui cris,pt ca noi,mamicile,nu aveam paturi....ca si cum noi n am fi fost oameni,n am fi avut nevoie de somn...si daca indrazneai cumva sa te bagi noaptea,cand efectiv nu mai puteai,in patutul copilului,tb sa stai cu ochii in patru sa nu te prinda vreo asistenta,sau mai rau,dr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe Rayan nu reusesc deloc sa il decalotez. Nu ma lasa si pace. Abia ma lasa sa il spal.

E in faza in care trebuie sa faca totul singur, chiar si treburile noastre.
De ex: ieri am comandat pizza, si cand a venit domnul cu pizza, eu am deschis, cautand bani, iar Rayan, a inchis usa, pentru a o deschide el, si a-i lua cutia si plasa domnului.
A ras domnul cand l-a vazut ce face, mai ales ca facea totul cu atata seriozitate.

Ma rog, din momente din astea ies si crize, nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori.
Cateodata nici el nu stie ce vrea. Ba vrea sa il ajutam cand nu poate face ceva " ajuta mama, ajuta omi", iar cand incercam sa il ajutam tipa sa plecam, si apoi o ia de la capat cu " ajuta mama" si " du-te icea", iar de aici pana la tipete, crize, e un singur pas.
Din pacate ignorarea nu prea tine la fazele astea. O tine la alti copii, nu la el. Pe el trebuie sa il iei cu binisorul, in nici intr-un caz nu trebuie sa ridic tonul la el sau sa plec, deoarece totul se amplifica.

In ceea ce o priveste pe fosta super nanny, banuiesc acea carte e scrisa de ea, eu nu am fost fan ea, mai precis nu m-a prea convins, mai ales ca aveam termen de comparatie cu super nanny-urile din UK, USA, Germania, care zbarnaiau.

In rest ce sa zic, desi am zile mai mult decat obositoare, cand apuc il sun pe Rayan, si atunci imi spune ce a facut, ce a mancat, sau imi spune " mica mama"..., si tare ma emotionez.
E pasionat de desen, de scris, ar desena tot timpul.

Cu muzica nu bag mana in foc ca ma mosteneste, desi inca e devreme pentru a-mi forma o parere. Simt ritmic are, asta stiu de vreun an, dar cu auzul, la singurul test la care l-am supus ( desi stiam clar ca este mult prea devreme pentru asa ceva) l-am picat, si am fost cam dezamagita, cum din 2 parinti cu auz muzica el sa nu aiba.
Ma rog, mai astept vreo 2 ani si pe la 4 ani repet testul. Sunt constienta ca este mult prea devreme, creierul trebuie sa se dezvolte, dar, ma " manca" curiozitatea.

Bubu, parerea mea este sa mergi la cat mai multe interviuri, chiar daca tu nu crezi ca ai sanse. Oricum nu ai nimic de pierdut. Du-te increzatoare, conteaza enorm atitudinea ta in momentul interviului.

Liviana, sanatate lui Bogdanel.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cris azi s a simtit bine,dar azi noapte am tras o sperietura groaznica.pe la 1 noaptea cris s a trezit urland si spunandu mi ca l doare piciorul,asta dupa ce imi tot spusese asta si seara,iar cu o seara inainte tot asa,numai ca acum il durea stangul,iar cu o seara inainte dreptul.doamne,a urlat ingrozitor,nu l puteam potoli cu nimic,doar tipa//mami//si plangea in hohote.parca si tremura de durere.a tinut o asa vreo ora,tp in care am incercat sa fac orice pt a i distrage atentia,pt a l potoli,macar putin,dar nimic n a dat roade.am vrut sa plec la bucuresti,la urgenta,dar sotul meu a zis sa mai asteptam pana azi.oricum,pana la urma i am dat 5 ml de nurofen si a adormit.dimineata s a trezit vesel,am fost pe la tataie pe la curte si a alergat putin si pana acum n a mai pomenit nimic de picioare.aveti idee totusi de la ce poate fi?

Mergi la inceput