Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am luat rezultatul la urocultura si culmea,n a iesit nicio infectie!de 24 de ore cris n a mai facut febra,insa mi se pare slabit,nu mai vrea sa mearga pe jos,el care de la 1 an si cateva luni mergea numai pe jos,nu cerea deloc in brate.ieri n a facut caca deloc,azi a facut o sg data,cam moale.i am dat debridat si hydrasec si continuam cu cedaxul.am inceput sa i dau si vitamine si a mancat putin.in schimb,comportamentul i s a dat radical peste cap,chiar cand am crezut ca am scapat de plansete,de crize.in ult tp cris se comporta f bine,nu mai plangea din orice,acum insa,plange inclusiv cand se trezeste,nu i convine nimic,pur si simplu simt ca o iau raznaparca nu mai am rabdare,imi vine sa urlu la el cum se pune pe plans....off,daca stiam ce ma asteapta,nu mai plecam la mare...anda,recuperare rapida irinei!amaya,esti o mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

crinuta,lui rayan in cat tp i a trecut viroza?adica in cat tp a redevenit copilul piln de viata,pe care l stiai?ca mie mi e frica sa nu aiba altceva,de ex,acum s a tot vaitat ca l doare piciorul drept si il durea destul de tare,ca l vedem cum se crispa///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Monalac, din ce descrii tu seamana cu viroza avuta de Rayan. Sa stii ca si eu i-am facut din proprie initiativa analiza de urina, sa fiu eu sigura ca nu are nimic, si a iesit ok, deci febra care a tinut o saptamana ( nu avea mereu ) a fost din cauza virozei.
Eu as estima ca cel putin 10 zile a fost moale, mergea incet pe strada, dorea in brate, chiar daca in rest era vesel si ok.
La mine viroza a tinut cam 3 zile, am avut noroc, deci n-a fost gripa cum crezusem eu. Chiar ma gandeam ca eu n-am mai facut gripa de la 11 ani, si cum tocmai acum, vara fac gripa, cand nu e nici epidemie, insa debutase exact ca o gripa.
La mama a durat cam o saptamana, deci a fost o viroza destul de serioasa.
Medicamente nu exista, decat Debridat, Biotics, daca are scaune moi sau vomita, si chiar daca nu are, tot e bine sa ia.
In rest trebuie sa astepti sa treaca de la sine, daca intr-adevar este viroza aceea digestiva.
Eu mai astept inca 2 saptamani pana la vaccinul de 2,5 ani.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anda, de la vaccin facut asa? Am auzit si eu ca la asta sunt mai vaicariti, ca simt ce au. Imi zicea o prietena ca baietelul ei dupa vaccinul asta s-a plans vreo luna ca-l doare piciorul. In loc de eferalgan ii poti da calpol. Sanatate multa si recuperare rapida!!

Manolac si Crinuta exact aceleasi simptome le-a avut si Didi: stare generala proasta, febra si cateva scaune proaste. I-a trecut cu debridat si putin regim. Dar febra a facut fro 3 zile. Sanatate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Da, Anita, de la vaccin. Azi n-a mai facut febra si i s-a desumflat si ochisorul dar piciorul nu vrea sa il puna in pamant. O purtam in brate de colo-colo. Cred ca si profita putin de situatie dar pe de alta parte indica exact locul unde a intepat-o cand o intrebi unde o doare. Sper sa nu dureze o luna, ca imi iau campii...
In alta ordine de idei, azi mi-a adormit pe canapea fara pampers. Noroc ca m-am prins si am apucat sa o mut in patul ei cu un scutec absorbant sub fundic. Ziceati ceva ca exista un soi de cearsafuri de unica folosinta? De unde se cumpara, cat costa si cum le cheama?
Merci!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Anda, bine ca si-a mai revenit. eu am niste paturele absorbante de la happy. mai sunt unele pt adulti, de la seni( sunt la fel, si firma e aceeasi, doar ca nu au desene vesele pe dos ca alea de la happy). eu am gasit la cora, dar nu la bebelusi, la raionul ala de cosmetice, pe langa tampoane. am gasit un site de la seni. cica se gasesc la: Artima | Billa | Carrefour | Cora | G Market | Interex | Kaufland | Mega Image
Metro Cash&Carry | Pic | Real | Selgros Cash&Carry si cateva farmacii

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, ce ma bucur ca ai scris! Cristinica face 6 luni,nu? Sa-ti traiasca puiutii, ca tare frumos mai scrii de ei!

Anda, eu ii dau Panadol sirop. In seara aia cu vaccinul i-am dat Panadol si pana a doua zi n-a mai avut nimic, nu l-a mai durut piciorul.

Monalac, sanatate multa lui Cris!

Edit: Anda, la farmacie gasesti paturici absorbante de la Seni, parca 1-1,5 lei bucata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Buna dimineata!!!

Fetelor mame de baieti!!!! Sa vedeti ce am patit. Joi am constatat ca Didi nu mai poate sa urineze cum trebuie. Cand facea pipi putzulica i se dubla in volum... Taica-su si-a dat seama ca nu se mai poate decalota si aproape i se acoperise orificiul prin care urina. Ne-am straduit sa-l desfacem, cu niste tipete si vaicareli de numa numa.. N-am reusit decat foarte putin si a si curs putin sange.. Nu va spun ca nu am dormit toata noaptea, cuprinsa de vinovatia ca nu l-am decalotat in fiecare seara (el a fost decalotat de doctor la 15 luni in timpul operatiei de hernie si ar fi trebuit repetata operatiunea periodic) si ca am ascultat de miorlaielile lui care bineinteles ca nu mai accepta procedeeul. Pana la urma vineri sotul meu o suna pe chirurg care ii zice sa venim luni sa-l rezolve ea. Pana la urma ieri .. a reusit sotul meu sa rezolve problema, fara sa-l doara (a recunoscut cupilu ca nu l-a durut) si asadar am scapat de o vizita la chirurgie de care recunosc ca imi era groaza.

Anda cum mai sunteti? Ce vaccin i-ai facut? Ala gratuit? Dr mea a zis sa-l facem pe cel gratuit ca nu e nici o diferenta. Tre sa mergem si noi saptamana asta la vaccin.

Ceilalti copilasi vaccinati cum s-au simtit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Buna dimineata, doamnelor

Seni avem si noi, credeam ca exista ceva de dimensiuni mai mari. Adita merci frumos ca ai cautat pt noi.
Anita, pe ala gratuit i l-am facut pt ca si pediatra mea mi-a zis ca-s la fel. Acuma, eu stiu ca mimoza noastra e foarte gingasa si profita de orice ocazie ca sa se mai alinte putin. A inceput sa uite de durerea de picior, sper ca in cateva zile n-o sa mai aiba nici un fel de probleme.
Bubu, i-am dat si eu si panadol si ibugesic, alternativ. Tot cerea siropel, saracuta, pana am zis ca nu mai e cazul sa ii dau. Sunt fericita ca i s-a dezumflat complet pleoapa, se pare ca a fost o ciupitura de ceva pana la urma.
Azi dimineata ne-a mai dat o reprezentatie de strigate si racnete, asa, cat sa stie tot blocul ca mami o imbraca... Dar sper sa fie doar rasfat.
Si sa va spun si ceva dragalas. Irina vorbeste cu mami si-i zice:
"mai tii minte, cand erai mica si te dadeai in leagan cu mami..." :)

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pierdut mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Anda, m-ai speriat cu vaccinul asta.. si noi urmam sa mergem dupa 21 aug si mi-e frica. sper sa fie bine!
simpatica cu faza cu leaganul

as vrea sa aflu si eu daca sunt mai multe pareri de dr-i care spun ca ar fi mai bun cel cumparat, caci as vrea sa-l cumpar daca balanta inclina spre el.. inca nu am intrebat pediatrul nostru.

monalac, sanatate multa!

anamaria, ce mai patzanie!!! fac bine deci ca-l spala in fiecare seara acolo cu apa, doar o desfac si dau cu apa si trag la loc. sanatate multa! ufff, ce frica am avut si eu de chestia asta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 12 sapt

Mergi la inceput