Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai asta e, mi-e frica sa nu-si faca rau singur. Sper sa gasesc cea mai buna metoda de calmare in asemenea situatii. Mi-e foarte mila de el in acele momente..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

eu, uneori adopt metoda dr spock, atunci cand ea se tavaleste pe jos....fac ceva la care nu se asteapta copilul: cant un cantecel de/al ei...ma apuc si dansez....citesc din cartile ei....colorez....lipesc abtipilduri....si ea imediat vine sa faca ea si uita de nervi.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ixxi

eu, uneori adopt metoda dr spock, atunci cand ea se tavaleste pe jos....fac ceva la care nu se asteapta copilul: cant un cantecel de/al ei...ma apuc si dansez....citesc din cartile ei....colorez....lipesc abtipilduri....si ea imediat vine sa faca ea si uita de nervi.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Buna idee. Am sa incerc si eu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sa va dau si eu un exemplu cu ce-mi face Matei uneori: seara la baie, il pun sa se dezbrace singur si sa puna hainele la cosul cu rufe murdare. Ei bine, o parte le pune in cos si pt o anumita piesa din vestimentatie insista ca nu e murdara. Degeaba ii spun ca pantalonii au praf pe ei, ca a stat cu funduletul pe scara si s-au murdarit, etc. Incepe sa tipe si o tine pe-a lui. Ca sa nu maresc circul il bag in cada (placerea lui) si dupa ce-l spal am grija sa-i pun alt pantalon. El nu comenteaza caci deja a uitat ce mi-a spus inainte de baie. Deci de multe ori tine figura cu distragerea atentiei catre altceva mai interesant.
Crinuta, cu ce regim ai slabit? Montignac?
Shobo, tu mai tii Montignacul acum? Sotul cum se hraneste cand tu faci mancare specifica Montignac?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, nu mai tin acum niciun regim si pap cam ce am chef - ce-mi vine in cap si imi suna bine, de exp acum am fost in carefour si mi-am luat compot de visine (n-am gasit fara zahar) si 2 tarte cu fr de padure , asa ca asta da regim. si cand mi-era mai greata asa (acum m-au mai lasat parca) mancam mai ales fainoase, cartofi - sarate sau acre, salate, deci iarasi nemontignac. daca alaptezi e destul de greu sa mai tii si regim insa parca ma vad si pe mine la anu' cum dau din coltz in coltz ca vreau sa slabesc in timp ce alaptez... ceea ce e ff greu. hormonul prolactina nu prea te lasa..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 12 sapt

Mergi la inceput

Liviana, nu tin nici un regim. Am luat si mai iau Clarinol, iar de mancat evit prajeli, cartofi, orez, mananc dulciuri mai rar, in schimb nu renunt la vin. Vin beau aproape in fiecare seara.
Si la sucuri am renuntat, in proportie de 90%.
Mai am de dat jos si sper sa reusesc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cris a facut febra toata ziua,scadea putin cand ii dadeam antitermic,apoi revenea.azi am fost sa i fac analizele de sange si sa iau rezultatul la urocultura,dar dobitoaca aia de la laborator a inteles sumar de urina...asa ca nu stiu inca daca are inf urinara,dar oricum,la sumar au iesit leucocitele marite.am dus azi si proba pt urocultura,dar e gata abia sambata,iar rez la sange maine.azi am fost iar la dr,l a mai consultat o data,nu are rosu in gat,la plamani nu se aude nimic,caca n a facut azi deloc,desi imi spune ca l doare burta...de vomat n a vomat,dar a fost somnolent si pofta de mancare n are deloc.innebunesc ca nu stiu ce are...pe sara am trecut putin si pe la biserica si am aprins niste lumanari,nu stiu,poate ca sunt eu nebuna,dar in ult zi la mare,stateam la o terasa si mancam,cris adormise in brate la taica su ca se trez de la 4 30 si la 6 fusesem pe plaja,la o masa langa noi statea un mos care avea peste 70 de ani dar care se tinea f bine,genul de mos libidinos,imbracat in maiou mulat si in pantaloni scurti,cu ochelari de soare,care bea palinca si alexandrion.ma rog,faza e ca la un momentdat l a rugat pe sotul meu sa l lase sa puna putin mana pe cris,iar el l a lasat....pana sa ma dumiresc eu,mosul il mangaia pe fata pe cris care dormea....mi s a parut ciudat gestul lui si imediat mi a venit in minte o faza pe care tocmai o vazusesem cu ceva tp in urma la tv,cand m multi parapsihologi spuneau ca unii batrani fura energie de la copii....sotul meu a facut misto de mine la greu pe tema asta,dar eu nu pot sa nu ma gandesc....mai ales ca imediat,cris s a imbolnavit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

med de familie i a prescris cedax,un antibiotic pe care cris l a luat si cand avea 2 respectiv 6 luni si a avut inf urinara cu e coli.deja azi i am dat prima doza,dar n am observat nicio imbunatatire.in ult noapte de dormit la mare cris a facut pipi in pat,ceea ce m a mirat,pt ca el nu a mai facut de mult pe el.plus ca parca incepuse sa urineze mai des ziua si parca iar facea intrerupt,desi de cand a renuntat la pampers,cris nu mai facea in jeturi,ci flux continuu. cred ca maine o sa merg sa i se faca si un eco la rinichi si la vezica urinara.faza nasoala e ca sotul meu maine e la bucuresti,sa si depuna dosarul pt pompieri,o sa tb sa merg cu taxiul,dar asta e.cred ca o sa l pazesc pe cris toata noaptea,mi e frica sa nu faca febra mare.mai dati mi sfaturi,va rog,ca sunt disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Monalac sper ca sunteti mai bine. Te inteleg, puiul meu abia a scapat de febra iar eu cred ca abia peste cateva zile imi reveni dupa oboseala data de noptile nedormite. Faza e ca nici el nu a avut niste simptome prea clare. A avut foarte putin si nasul infundat si la vreo 2 zile dupa ce a debutat febra a facut vreo 3 scaune proaste. Iar dr i-a pus diagnosticul de enterocolita. Era si foarte balonat si avea gaze. Intradevar i-am dat debridat si dupa aceea nu s-a mai plans de durere de burtica.

Dar si de la mare Didi a luat o bacterie si a facut foarte nasol, atunci a trebuit sa-i dau antibiotic ca avea puroi in gat. Multa sanatate si tie fortza!!!! Iar la faza cu mosu nu stiu ce sa-ti spun. Tu gandeste optimist, nu crede ca i-a furat energie... Dar e clar ca sunt multi tampiti care ating copilu aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Monalac multa sanatate puiutului tau, cum se mai simte azi caci nu ai scris deloc?
Liviana spune-mi te rog care este titlul cartii cu supernanny si la ce editura este tiparita?
In alta ordine de idei, stiu ca voi ati fost cu Matei anul trecut in Grecia. daca ati fost plecati cu masina imi spuneti pe la ce ora ati plect din Bucuresti? si pe la cat ati ajuns in Chalkidiki? caci noi o sa plecam pe 15 august si Gabi vrea sa plecam pe la un 1-2 noaptea din Bucresti si mie imi este frica caci o sa traversam Bulgaria noaptea;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput