Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 30
ana maria spune:
Crinuta, dar sa inteleg ca a acceptat fara probleme sa ramana acolo, nu? Cu restu.. se acomodeaza in timp.
Tomasa si mie mi-au placut pozele, foarte frumoase. Si asa cum ti-am mai spus arati perfect mai ales in rochia rosie. Eu cred ca trebuie sa te bucuri de burtica ta.
Patricia nu gaesc linkul cu poazele tale. As vrea si eu s ale vad. Il mai pui o data, pliz?
crinuta spune:
Da Ana Maria, se simte excelent. Este innebunit sa mearga la gradinita, sa fie intre copii.
Sa vedem mai departe cum se va disciplina, ca azi m-a suparat rau.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
ana-maria, cu placere.
Uite aici www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=wxa1xqx.htquw6d&Uy=-806abq&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Halkidiki 2007
Fetelor, voi nu mai aveti chef de o iesire??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ana maria spune:
Simona esti sigura ca la |Venus ai fost?, arata super...
Patricia pozele nu mnumai ca sunt frumoase dar m-au facut sa vreau si io acolo... am vazut ca ati mers cu avionu, cum a fost calatoria? Si apropo de intalnire, da, eu vreau
Ia sa arat si io niscai www.flickr.com/photos/12219450@N07/" target="_blank">poze
PatriciaArdeleanu spune:
ana-maria, a fost superba zona si peisajele si tot, dar nu mi-au placut deloc conditiile de cazare si comportamentul personalului, parca eram pe vremuri la noi la mare. in afara de curtea aia frumoasa si privelistea din balcon, nu mi-a placut.
PLus ca de la agentia de aici am luat biletele astea fiind 3+ stele, dar in nici un caz nu erau. Pe site-ul oficial al hotelului precum si la hotel nu era afisata nicaieri informatia despre stele, de unde avea agentia din ro informatia asta?? eu am fost dezamagita rau si chiar as face o reclamatie si aici (am facut si acolo din cauza personalului ff nepoliticos).
Data viitoare voi face rezervare online, erau acolo niste vile particulare superbe, unde era apartamentul pina in 500 E/7 zile, fara mincare, cu conditii excelente, piscine, etc.
Ps. ce mutriosoara smechera are victor
este tare simpatic.
Zborul a fost super, doar o ora, nu am avut intirziere, nu am stat mult la aeroport, rebe a fost super incintata, dar a adormit imediat dupa decolare (era deja ora 15 si era teaza de dimineata).
Simona, ai stat la hotel Dana?? il stiu din copilarie, am vizitat de multe ori curtea lui, dar nu am stat niciodata acolo si eram indragostita de el. cit mai este camera acum?
mai e hotelul Raluca f frumos in venus, in forma de inel cu curtea aia interioara superba!! f. frumoase pozele.
Bubu, si pe voi v-am admirat! unde ati fost la munte??
alina, tinem pumnii sa iasa bine la medic! sa-ti traiasca sotul!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
amo2004 spune:
Va salutam si noi, am revenit dupa 3 saptamani de concediu. A fost un concediu foarte reusit in care ne-am incarcat cu totii bateriile. Mihai a cam facut nazuri la mancare, a avut cateva accese de personalitate, dar in rest a fost foarte bine. Pentru inceput va pun www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=91rccql.18p38xwd&Uy=-nbplt1&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">pozele din Creta, iar zilele urmatoare le voi pune si pe cele din Ro (Vidraru, Sasca Montana-Cheile Nerei si Felix). E innebunit dupa apa, abia il scoteam din ea.
Revin dupa ce va citesc (tot capitolul
).
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
crinuta spune:
Wow, sunt superbe pozele din Creta. Zi-mi si mie la ce hotel ati fost.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
sirimie spune:
Patricia, da, la Dana am fost. Acum are 4 stele si gradina aia scumpa, mi-a placut acolo.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
amo2004 spune:
quote:Hotelul se numeste Sea Side(http://www.seaside-hotel.gr/uk/home.html). E un resort de 4* localizat in Agia Pelagia, la 25 km de aeroportul din Heraklion. E modern, foarte curat si intretinut, mancarea super - cate ceva pentru fiecare, zilnic fructe de mare si peste, bucatarie italiana. Dar cel mai mult ne-a placut privelistea, resortul fiind in golful Mononaftis orientat in intregime spre mare.
Originally posted by crinuta
Wow, sunt superbe pozele din Creta. Zi-mi si mie la ce hotel ati fost.
amo2004 spune:
Am reusit si eu sa citesc din urma, sa aflu ca Irina si Rayan au inceput gradinita, le doresc acomodare rapida. Mihai in luna asta cat a stat cu noi a fost sanatos tun, sa vedem ce urmeaza de luni, cand reincepe cresa. Noi il lasam la cresa pana la vara, desi am scapat de pampi, mananca singur, se dezbraca/imbraca cu putin ajutor, dar nu vorbeste bine inca. Mi-e tare la indemana programul cresei, ca pot sa il iau la 6 cand termin eu serviciul. Gradinite gasesti tare putine cu program dupa 5. Mai sunt copilasi care raman la cresa anul acesta?
Vad ca avem doua gravidute noi, Shobo si Bubu. Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
V-am admirat pozele din concediu (Crinuta, Bubu, Anamaria, Patricia, V.Erica, Tomasa-dc am uitat pe cineva imi cer scuze), pozele de la botez ale Tomasei. Irina, abia acum arati bine
, he he, esti o graviduta fumoasa si slaba, capul sus si savureaza la maxim perioada asta. Spor la lucrari la casa noua!
Amaya, ti-am vazut minunile, Cristina e copiuta fidela a lui Andrei. Ma bucur ca sunt asa cuminti, esti o fericita cu asa copii! Sa stii ca si Mihai mai minciuneste sau inventeaza situatii, iar cand strica ceva, de vina sunt altii, niciodata el.
Alina Maria, felicitari pentru nunta si botezul copilei. Poze nu pui? Succes cu bb2. La fel si tie, Monalac!
Mai, noi nu dam jucariile la alti copii sub nici o forma. Afara sta efectiv si le pazeste. Le aduna pe toate langa el si e ca vulturul de vigilent la fiecare copil care se apropie. I-am tot explicat ca nu i le ia nimeni, ca daca nu da si el, nici nu primeste etc. Nimic nu ajuta insa.