Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 31
amo2004 spune:
quote:E foarte frumos hotelul, piscina si gradina la fel. Cam ce preturi practica? Ati luat sejur prin agentie?
Originally posted by sirimie
Patricia, da, la Dana am fost. Acum are 4 stele si gradina aia scumpa, mi-a placut acolo.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
crinuta spune:
Si eu am oscilat intre Hotel Dana si Hotel Cocor din Neptun.
La hotel Dana m-a atras piscina si gradina.
V-am mai spus ca eu sunt innebunita dupa piscina, si asta este criteriul principal de alegere al hotelului.
Nu ma duc la hotel fara piscina, de aceea nu=mi place la vile in Ro, ca nu sunt ca in Grecia cu piscina.
Una peste alta, arata foarte bine, dar parea cam pustiu pe acolo.
E doar o impresie sau asa a fost?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
Amo, si eu ti-am admirat pozele. mi-a placut mult zona. cu ce ati mers, cu masina?
mi-a placut hotelul. cit a costat sejurul? asa, ca sa fac o comparatie cu hotelul meu...
ai fost mereu blonda?? parca eu te retinusem mai castanie din pozele mai vechi.
Si rebe merge pina la vara la cresa, pentru ca programul este f avantajos pentru noi, pina la ora 7 si daca tot se incadreaza pentru cresa, de ce nu.
Tocmai am aflat ca o vila in reconstructie de linga blocul meu va deveni gradinita si se va inaugura anul asta. Daca e asa, ne inscriem si noi pentru anul viitor, caci va fi super, sa vedem si ce preturi va avea. si am aflat ca se modernizeaza si gradinita de stat din spatele blocului, asa ca voi avea de unde alege.
Deci la intilnire cine se mai inghesuie?? doar ana-maria si cu mine??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Amo, hotelul si peisajele sunt de vis, asa, pe gustul meu.
Daca la anul nu vom alege Turcia, cum mi-as dori, cred ca mergem in Creta, daca vom reusi.
Legat de Cristinuca Amayei, mie mi se pare exact pe dos, ca nu seamana deloc cu Andrei, ci e copia Amayei.
Oricum, are 2 copii reusiti, asta e clar.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
amo2004 spune:
Patricia, am mers cu avionul. Pentru Mihai am platit doar avionul si taxa de aeroport. Sejurul ne-a costat 1805 EUR, cu asigurari de sanatate si storno, regim de masa all inclusive, care zic eu si-a meritat toti banii (in Chania am luat pranzul la o terasa - una normala, nu cu ifose!! si am lasat 50 EUR pt. o portie de creveti cu ceva sos, un dorado, un meniu pt. copil, un fresh de portocale, o apa minerala si o bere, deci socotiti si voi cat ar fi costat sa mancam toate mesele la terase).
Merita sa mergeti in Creta, dar nu numai pentru mare, trebuie vizitata, pentru ca e superba. E mai greu cu copii asa mici ca ai nostri, dar se poate. Noi ne-am sacrificat o zi din cele 8, am inchiriat un Suzuki Jimny si am facut un drum spre vestul insulei, pana in orasul port Chania. La anul vrem sa luam sejur de 10 sau 14 zile, dar nu in full sezon ca nu merita banii platiti in plus, si sa inchiriem o masina pentru o saptamana ca sa batem insula in lung si lat. De unde am stat noi, ajungeai in 2 ore in orice colt al insulei, mai greu era sa treci muntele unde nu mai erau drumuri bune si nici indicatoare in engleza, dar cu un 4x4 ca Jimny si o harta buna te descurci.
Edit: Patricia, ai tinut bine minte, nu sunt blonda de felul meu, sunt satena, dar de vreun an am suvite peste culoarea naturala. Dar in care poza ai vazut tu culoarea parului???
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
sirimie spune:
Am vazut si eu pozele din Creta, super, si de la botez, si cu Didi.
Noi am fost la Dana la sfirsitul lui iunie, nu era plin sezon, pentru asta nu era full. Am inteles ca ei acolo ofera si all inclusive, au si apartamente. Noi am luat un bilet promotional la o agentie si a fost ieftin, dar in general e scump acolo.
Mai stie cineva ceva de Liviana? Data trecuta cind a disparut a fost in spital cu Bogdanel
. Sper ca acum sint bine, in vacanta pe undeva.
kris ce mai faceti voi? V-ati acomodat la noul job? Ce mai face Bianca frumoasa si vorbareata?
crinuta succes lui Rayan la gradi!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei