Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, multumesc, sunteti niste dulci. Sper sa mai ajung cum eram...
Adita, m-ai citit perfect cu gradinita. De-aia evit sa-l dau la o gradi, de frica imbolnavirilor.
Ana Maria, Tudor nu mi se mai pare asa de inalt. Adica este, dar nu peste media varstei lui. Uite, de ex. cand am botezat a venit si Nora care era cat el si Crisa (piersicuta) care era mai inalta ca toti. O sa pun poze ca sa-i vedeti ce dulci au fost impreuna.

Am vazut si pozele, mi-au placut toate, inclusiv canapeaua noua a Crinutei . Am fost si eu in we la Ikea, pt. prima data si am gasit cateva lucruri care mi-au facut cu ochiul, dar nu-mi permit acum nimic, pana nu terminam de finisat casa.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, canapeaua e luata de la Elvila. Initial ne-am dus pentru alta, dar era prea mare, si atunci am vazut-o pe asta de care ne-am indragostit iremediabil.

Rana lui Rayan se vindeca dar incet. Are coaja dar tot se vede ca a fost deschisa.
I-am trimis poze sotului ca sa isi zica si el parerea, dar bineinteles ca el este mult mai calm decat mine si spune exact ce a spus si dr. de familie, ca e bine, ca se vindeca, bla, bla,ba.

Alina Maria, sa iti traiasca sotul. Si al meu isi serbeaza ziua peste cam 2 saptamani.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, am uitat sa-ti spun, cand mi-am dat seama era oricum prea tarziu pt asta. cand si-a spart Antim capul i-au pus un fel de scoci care sa tina marginile ranii apropiate, nu l-au cusut. oare la voi nu se putea face asta?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Nu stiu nimic de asa ceva. Marginile inca nu sunt apropiate, dar sper sa le aproprie.
Maine il va vedea si directoarea gradinitei, care este medic de familie, si care are experienta, colaborand cu gradinite, si sunt curioasa ce va spune.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

alina maria,la multi ani sotului tau!la mine e a treia luna in care iau acid folic.poate luna asta o sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta sa stapaniti sanatosi canapeua si bafta mare la gradi!!

Tomasa te intrebam de curiozitate despre inaltime, oricum nui e important...Sarcina usoara in continuare!!

Mergi la inceput

Anita, uite, am pus pana la urma:

www.flickr.com/photos/12251753@N08/sets/72157601687490720/" target="_blank">poze de la Botez

34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumim tutor care ne-au admirat pozele.

Monalac, Rebe a fost mereu in urma cu greutatea, dar probabil ca are oasele micutze pentru ca nu a aratat niciodata slaba, chiar daca acum are abia 10,200.

tomasa, ai fost o nasica frumoasa si Tudor este un dragalas.

Adita, ma gindesc ca totusi eco transvaginala este interna si este ca si un consult, caci tot te atinge inauntru, deci nu este la fel de "pasnica" ca cea abdominala.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Bubu, eu n-as face eco transvaginala. Nu stiu de ce, asa, pur si simplu. Eu prima eco am facut-o la 11 sapt. implinite si a fost abdominala.
Patricia,
Liviana ce o mai face? Mai stiti ceva de ea? Cum se descurca cu 2?

34+Maria

Mergi la inceput

Am fost la gradinita. Rayan e tare nazdravan, mult mai nazdravan decat mi-as fi putut imagina.
Eu stiu cum sa il iau, dar nu toata lumea stie asta.
Cu el nu merge cu tipat, amenintat, etc, ci doar cu vorba buna sau cu distrasul atentiei.
A invatat de la copiii din parc sa spuna " al meu" si nu-mi place deloc chestia asta. Acum luptam sa il dezvatam de tot ce a invatat prost in parc.

La gradinita sunt copii draguti, iar grupa lui este formata din 6 copii ceea ce este super.
Azi a fost cam tambalau, deoarece erau grupele amestecate, dar am vorbit cu directoarea sa se intre in rutina.
Tare as vrea sa am gradinita mea, ca honest sa fiu, ma pricep si imi face si placere, dar sub 100000 euro nu poti deschide o gradinita, unless you have spatiul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput